Yaşadığım şehirden nefret ediyorum her şey o kadar zahmetli ki ben sakin, huzurlu bir yer istiyorum sizce neresi güzel her anlamda 🤔
3 ay
Cevap
19Cevap
değişir kişiye göre
Ulaşım daha kolaydır her yer birbirine yakındır ama bi İstanbul İzmir gibi aradığın herşeyi bulamayabilirsin. İnternetten sipariş verip alırsın öyle şeyleri ama genel yaşam konusunda yeterlidir
Bende küçük istiyorum koca şehirde o kadar miğdem bulaniyor ki köy kızı alıp köye kacacam
Köy kızı senin neyine
Doğru konuş lan ne var bende azcik tipsizim ama kaslı güçlü erkeğim ben fesatlanma ordan yıkık kiz
Bakir misin
Evet tabikide
He tamam o zaman dnfjj
sapanca çok güzel mesela. rahat doğayla iç içe. ama zengin mekanı biraz :D
Geliyorum jdjdhjfhs
Olsun ben yerimi alim gelirsin sen 😂
Hayır kesinlikle, Türkiye'de İstanbul ve nispeten İzmir harici yaşanmaz
Küçük şehirler sakin ama monoton, büyük şehirler heyecanlı ama stresli. İstediğin neye bağlı.
Büyük şehirlerde para yetmiyor küçük şehir veya kasaba olabilir yaşam yönünden tercih edilir
küçük şehirler her zaman güzel koca şehirler beni hep boğuyor
İstanbul'dan anca emekli olunca ayrılırım yaşarsam tabi ege veya Akdeniz'in köyüne giderim
Ben küçük bir şehirde yaşıyorum ekonomi olarak daha iyi bence
Neresi küçük yer öneri verin bana ya tasinicam hsjfhsjd en azından üni için giderim
Ankara Polatlı
Kendi memleketim gibisi yok o anlamda
Nerelisin
Aslen Erzurum ama ne ben ne ailem neredeyse hiç gitmiyoruz ben hayatımda 1 kere tek gittim o da 9 yaşındayken 😂
Sen orada mı yaşıyorsun
Fırsatın varsa araştır Norveç kaç
Sen gittin mi
Gudvangende yaşıyorum. Ama mesleğin olmalı aksi halde zor ama imkansız değil.
Kesinlikle küçük şehirler tercih edilmeli
Tireyi öneririm
Evet iyidir çünkü huzur vardır
Gençken hayır asla...
Sinop güzel orada yaşadım tavsiye ederim
Ankara gel
Çapkınlık için sıkıntılı küçük yerler
Maddi olarak he
neresi
Sana ne
Olabilir
bence oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Küçük şehirlerde yaşamak çoğu zaman daha huzurlu oluyor 😊 Senin yaşında bu yoğunluk çok bunaltıcı gelebilir bunu hissedebiliyorum 💛 Muğla, Eskişehir ya da Ayvalık gibi yerler sakinliğiyle iyi gelir. Kendini daha rahat nefes alırken bulursun 🌿 İçine sinen bir yer bulduğunda hayatın temposu çok daha yumuşuyor ✨