Yaşamak için hangisi idealdir?
Dipnot: Afet ihtimalleri dahildir.
İstanbul
Ankara
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşamak için hangisi idealdir?
Dipnot: Afet ihtimalleri dahildir.
Son zamanlarda eski kalitesi kalmasada çok renkli bir şehir değil ist gibi ama Ankara diyorum, daha düzenli ve güvenli başkent sonuçta elini kolunu sallayarak kimse giremiyor, ipini koparan taşı toprağı altın diye göç etmiyor çoğunluk memur ve öğrenci dolayısıyla ulaşım ağıda çok geniş heryere metro var ankaray da cabası
Şahsen Ben Ankara 'da yaşıyorum yani İstanbul mu Ankara mı derseniz Ben Ankara 'yı tercih ederim tamam çok gezecek bir yeri yok ama en azından bir İstanbul trafiği kadar da büyük bir sıkıntısı yok yani bir de insanların meslek iş ve para durumuna göre değişir Ben Ankara 'yı tercih ederim ama ikinci tercihimde sahil kesimi olur Antalya'da Alanya
Cevap
34Cevap
İstanbul
İstanbul bence. Ankara çok sıkıcı, soğuk. Deniz falan da yok güzel değil.
Ankara ikamet etmek için daha uygun daha ucuz ve daha oturmuş düzenli bir şehir İstanbul başka bir alem yaşam ötesi bir güzellik İstanbul'da yaşamak bir yana ölünür
Ben Ankara ya gideceğim Allah ın izniyle bu Eylül. Tercihim Ankara . İstanbul çoooooook kalabalık
Ankara'da 1 aydır durmayan yağmurlar var, ortalığı sel götürüyor. Yaşamak isteyen gelsin görsün gününü 🤣
Birinde biri diğerinde başka biri varsa bunlar beraber yaşamalıysa hangi şehirde olduğunun önemi var mıdır?
İstanbul dünyanın en güzel şehri. Ama yaşamak kolay mı bilmiyorum. Ben biraz sessiz sakin şehirleri tercih ederim.
Ankaramızda deniz olmaya bilir doğma büyüme Ankara'da yım trafik az kiralar daha ucuz ulaşım yönünden gayet iyi İstanbula kıyasla
Cehennemin dibi, uzay boşluğu, yanardağların içi, çöllerin dibi, buzulların ardı, Ankara 'nın yanında Cennettir...
İstanbul güzel ama çok kalabalık. Ankara 'da yaşamaya alışmış biri olarak Ankara 'yı tercih ederim ama burası da çok sıkıcı.
Ankara 'da canın sıkılınca karşısına geçip söveceğin bir deniz bile yok.
Ankara İstanbul'a nazaran ulaşım ucuz, taksi çok, nüfus az, anıtkabir burada, tbmm burada vb.
Deprem açısından Ankara daha az riskli. Yaşam kalitesi için de Ankara ideal. İstanbul pahalı.
Yaşamak için Ankara ama farklı şeyler için İstanbul imkanlar vs
Ankara 'da deniz yok bu bile yeterli sebep.
İkisi de güzel yer..
Ayırım yapmamak lazım. :)
Afet deyince Ankara güvenli ama haremlik yaşam dersen İstanbul daha iyi
Afet diyince insan direkt Ankara 'yı seçiyor zaten
İstanbul cok garip bir şehir. Sanal alem gibi. Normal. hayattan kopul birer matrix karakteri gibi takiliyor insanlar
Ankaranin havasi falan da daha guzel ben olsam ankarayi secerim
İzmirden İstanbul'a tasindim ama kesinlikle İzmir'e aşığım. Aklin varsa İzmir'e taşın boş ver istanbulu ankarayi
Net Ankara . Ankara aşığı bir insanım. Hatta direk Ankara Sincan hxhshdhdgdh
Ankara mi bogusu sehir. Ne sogugu cekilir ne de sicagi manzara desen zaten fasfakir
ikiside degil İzmir diyorum
İstanbul da canımız çıkıyor ya 🤦
Ankara derdim ama ora çok sıkıcı ya
İzmir
Gerek yok başka seçeneğe
Sevdiğim insanlar neredeyse orası
Benim için tek seçenek İzmir ❤️
Ankara'da deniz yok
İkisi de değil.
İstanbul genel olarak
İstanbul gereksiz kalabalık o yüzden Ankara ..
İstanbul ve Ankara yaşamak için çok güzel şehir
İstanbul.
Paran varsa İstanbul
İstanbul 💞
İstanbul
34 yıldır doğma büyüme burdayım hala yaşarım...
İstanbul
Ya bence Ankara daha sakindir
Ankara bence
Ankara
İstanbul
İstanbul
Ankara allahin belasi bir sehirdir
Ankara
İstanbul
İzmir daha güzeldir
İstanbul'da huzur var
Ankara .