Çoğu kişi buna ablam da dahil birkaç kere denediğini söyledi. Haram olmasından da kaynaklı ben uzak duruyorum böyle şeylerden ama kendimi garip hissetmeye başladım bu yüzden.
3 ay
Çoğu kişi buna ablam da dahil birkaç kere denediğini söyledi. Haram olmasından da kaynaklı ben uzak duruyorum böyle şeylerden ama kendimi garip hissetmeye başladım bu yüzden.
Tadını denemek için 1 yudum almak ayrı bişey içmek ayrı bişey. Ve alkolün hiç birinin bi faydası yok. Bira çok çiş getirtir sadece. İçen biri olarak iç demem ama içme de demem tercih senin. Dediğim gibi tadını denemek için 1 yudum olabilir ama genel olarak söylüyorum hepsi acı yani
alkol içenlerin çoğu ya kanser ya da siroz oluyorlar kafam dağılsın psikolojime iyi gelir diye düşünüyorsan hiç bulaşma alkolü bırakmak için insanlar yıllarca tedavi görüp mücadele ediyorlar maddi manevi sadece zarar getirir sana hemde senin alkollü halinden faydalanıp seni kullanmak zarar vermek isterler paranı malını mülkünü şerefini kaybedersin geriye sadece keşkelerle dolu bir pişmanlık kalır.
Alkol içmemek çok normal 😊 Kendini garip hissetmen de toplumun beklentilerinden etkilenmenden kaynaklanıyor. Herkesin kendi sınırları ve değerleri olur. Buna saygı duyulmalı. Sen kendine iyi geleni seçiyorsun ve bu güçlü bir duruş 💛 Başkalarının denemesi senin de denemen gerektiği anlamına gelmez. İç huzurun sana en doğru yolu gösterir 🌿
Cevap
8Cevap
Gayet normal içenlerden farkın var herkesin yaptığı bir şeyi yapmıyorsun
İyi günler
Alkol tüm kötülüklerin anası gerçekten
Ülkede yasaklansın
allah yok bence ben içiyom bişey olduğu da yok buyutmeye gerek yok kafada
Ne alaka bende hayatım boyunca içmedim
Elbette normal herkesin kendi tercihi
Normal
Normal elbette
İçmeden olur mu yaa