Bu arada soru benim için değil bugün Bostancı'da arkadaşlarla beraber içerken şahit oldum bilmiyorum istemsizce garipsedim ayıp olmasın diye masalarını çekmedim

Bu arada soru benim için değil bugün Bostancı'da arkadaşlarla beraber içerken şahit oldum bilmiyorum istemsizce garipsedim ayıp olmasın diye masalarını çekmedim

Müslüman olan herkesin yapması gereken belli kurallar vardır uyması gereken sonuç itibariyle kapanmak da bunlardan biridir alkolle bunlardan biridir hem kapanmayıp hem alkol alan birisine laf etmiyorsak kapalı alkol alan birisine de laf etmemek gerekir
Bence içebilir. Her insan nefsine yenilebilir. Benim anlamadığım olay, açıklar içip eğlenirken, kapalı olanlar niye içip eğlenemiyor? Garipseyecekte birsey yok. Günah yazilirken, o kapaliydi, daha çok günah yazilacak diye bir kaide yok. Yasak olani yapan herkes elbet bir gün hesaba çekilecek. O ayrı hesaba çekilecek, sen ayrı hesaba çekileceksin. Bu yüzden asla hiç kimseyi hor görme arkadaşım ^^
Kapalı açık farketmez alkol tamamen haramdır. İçen içer mi evet içer. Ama bi yandan ibadetini yapıp sonra alkol içmek çok garip değil mi? Artı 1 eksi 1 bu ne
Normal değildir. Tesettürlü biri olarak söylüyorum tesettür sadece kafanı sarmak değildir hal hareket her şekilde uygun davranmaktır. Dersen ki sen çok mu muhteşemsin hayır tabii ki ama içki masası ile hiç uyuşmuyor
Cevap
13Cevap
Ohoo tesettürlülere her şey normal. şu an mesela benim bildiğim tesettür "dinin" semboludur. neredeyse kızların tamamı evlilik dışı seks yapıyorlar dahası evli türbanlılar da yapıyorlar. içki nedir ki?
O tesettürlü değil, olsa olsa türbanlıdır. Tesettür bizim nenelerimizin giydiği örtüdür.
Bazıları keyfi içiyor tercih meselesi. Eşimde merak etmiş ve balayında içmişti
Tesettürün değil, müslümanın alkol içmesi normal değil
Evet var içen arkadaşlarım baya sağlam içiyor hemde
müslüman erkeklerin içmesi normal görülüyorsa bu da normal görülmeli
İçmek isteyen her kes Bostancıda niye öyle ya marmaraydan çıkınça her yerde tekel ksksksk
senin dinin ne söylüyor ona baksaydın keşke
Bostancı'da normal yavrum
Saçma geldi gibi jsjsjs
post modern yozlaşma
Sacma
Tabiki değil
Normal değildir
Normal değil.
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?