Koca parası yiyor deyip neden bu şekilde küçük görülüyor ya da işe yaramaz biriymiş gibi görülüyor. Oysaki ev işi ve çocuk bakmak ne kadar zor...
3 ay
Cevap
6Cevap
Hayır aslında evi hergün çekip çevirmek işte oara kazanmaktsn da ha önemli öyle bakanlar sadece bilgisiz ve ahmak bir anlayıştır
Kesinlikle öyle
Bunu diyenler çalıştıkları için kendini üstün görmeye çalışan narsistler
Öyle maalesef ki
Cogu ev hanimi kocasinin ihtiyaclarini karailayamiyor
Neden karşılamasın?
Cok yorulduk diyip karsilamiyor
Herkes öyle degil
Bence cok azi oyle degil
Kocasına bir bardak su getirmeyip güler yüz göstermeyip patronuyla fingirdeşmeyi seven kadınlar yapıyor bunu
Bilmiyorum ama toplumda böyle bir algı var maalesef
Öyle değil ya kesinlikle bizim annelermde ev hanımı sonuçta
Aynen öyle
Gören utansın.
Ya açıkçası esim bile böyle görüyor. Dün, artık herkes çalışıyor boş durmuyor, kocasindan para bile almiyor gibi bir laf etti. Bende ben boş durmuyorum ki evde boş dursam onca işi kim yapıyor falan dedim. Birde kocasından para alan yok bu devirde deyince kendimi çok kötü hissettim acikcasi. Keşke de çalışsaydım da hiç parasını almasaydim dedim o an. Şimdi iş bakıyorum
Benim eşim çalışıyor mesela.
Eklersen fikirlerimi yazayım.
Bence yanlış bir algı kesinlikle böyle olmamalı
Ya açıkçası esim bile böyle görüyor. Dün, artık herkes çalışıyor boş durmuyor, kocasindan para bile almiyor gibi bir laf etti. Bende ben boş durmuyorum ki evde boş dursam onca işi kim yapıyor falan dedim. Birde kocasından para alan yok bu devirde deyince kendimi çok kötü hissettim acikcasi. Keşke de çalışsaydım da hiç parasını almasaydim dedim o an. Şimdi iş bakıyorum
Ya hamileyim ama uygun bir iş bulurum herhalde
Yok kararliyim bu konuda en azından doğum yapana kadar calisayim
Daha 2 aylık hamileyim hamile olduğum belli bile değil söylemezsem kimse anlamaz bence
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evde emek veren birinin değersiz görülmesi çok kırıcı oluyor 😔 Ev işi ve çocuk bakımı hem fiziksel hem duygusal olarak çok yoruyor ama çoğu insan bunu görünmez bir emek sanıyor. Emek para kazanınca değerliymiş gibi düşünülüyor. Senin yaptığın şey ailenin temelini ayakta tutmak 💛 Bunu herkes anlayacak olgunlukta değil ama değerin gerçek.