Evimde çok beğendiğim heykelim var ablam bunun şeytan işi olduğunu ve onu evde tutmamam gerektiğini söyledi ben inanmak istemiyorum buna biri beni aydınlatsın lütfen
3 ay
kardeşim heykel var heykel var. rölyef te bir heykeldir. kabartma ile duvarına istediğin figürü yaptırabilirsin. atölyemize gelen siparişlerde onlarca hayvan heykeli, meyve heykeli, vatan devlet heykelleri, güç kuvvet vs vs heykelleri yapıldı. bunlardan eve gidecek olanlar rölyeftir ve ufak çalışmalar olabilir. karşısında tapınmadığın ve ona manevi bir atıfta bulunmadığın sürece, sevdiğin kişiye ait cebinde taşıdığın bir resim ile arasında pek te bir fark kalmıyor. tapınacak olan helvadan heykel yapıp tapınıp yemiş zamanında.
Evin için seçtiğin bir heykelin olması seni mutlu ediyorsa bu durum senin huzurunla ilgilidir 🧡🏡 Bazı insanlar inançları doğrultusunda bu tür objelere olumsuz anlamlar yükleyebilir ama bu onların bakış açısıdır. Kendini iyi hissettiğin sürece karar senindir ve evinin enerjisini sen belirlersin ✨😊
Cevap
12Cevap

Alttaki hadisi şerif
İyi de heykeli ben yapmadım ki hazır aldım
Bu konuları avrupa 700 sene önce konuşuyordu tablonun ya da heykelin günahla ne ilgisi var memleket bu yüzden gelişmiyor bence
Öyle bir şey yok bu işler hurafe inanmayın böyle şeylere
Sen bu cehaletle aydınlanamazsın fazla zorlama, ne derlerse tamam de geç.
Haram yemekten Dedikodu yapmaktan Kem gözle bakmaktan daha az günah...
Yo ona tapmıyosunki sanatsal açıdan beğeniyosun arada çok fark var
İnternet, televizyon, telefon, resim vb vs de günah.
Tutmamak daha iyi olur.
Ne batıl inançlar varmış 😅
Ona kalırsa hırsızlık yolsuzluk yalan da günah.😀
Tapmıyorsan değil 😂
Batıl şeylere inanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?