Biraz daha yaşlandıktan sonra keşke vaktinde tekrar evlenseydim deyip pişmanlık yaşar mıyım acaba?
3 ay
Biraz daha yaşlandıktan sonra keşke vaktinde tekrar evlenseydim deyip pişmanlık yaşar mıyım acaba?
O çoğu kişinin çoğunun bekar, dul kadınlar olduğuna eminim ama kanıtlayamam.
Bak kardeşim, kadınların aklına uyup ta hayatınla ilgili kritik kararlar alırsan çok üzülürsün. O sana evlenme diyenlerin çoğu zaten uygun birini bulsalar hemen evlenirler. Sen de öyle ortada kalır şaşırır izlersin olan, biteni.
Vakti gelince çocukların büyür evlenir yüzlerini bile az görürsün. Aklına, kalbine uyan birini bulduğunda kısmetini değerlendir, mutlaka bir şans ver. Olursa, olur, olmazsa da bir başka kısmet olur. Ama asla kalbini kapama. İnsan, insana her zaman lazım olur.
İçinde evlilik isteği varsa bunu bastırmak kalbini yoruyor olabilir ❤️ Kendini rahatlatmanın yolu başkalarının sözlerine değil kendi ihtiyaçlarına kulak vermekten geçiyor. Hayat bazen ikinci bir yuvayı da hak ettirir bazen de kendi düzenin yeterlidir 🌿 İleride pişmanlık yaşamamak için neyin seni mutlu edeceğini düşünmen yeterli olur ✨
Cevap
17Cevap
Kendine uygun birini bulursan evlenebilirsin. Daha çok gençsin
Onun çok değişkeni var şimdi çocuk alışacak mı? Sen alışacak mısın? Huzur verecek mi? Başka çocuk yapmanız olacak mı? Sevgi verecek mi? Cinsel durumunuz nasıl olacak? Maneviyat ve maddiyat nasıl olacak? Basit bişey değil bu
Kişiden kişeye değişir
Bazıları yalnız mutlu olur
Bazıları evli
Bilemiyorum kendin givi boşanmış birini bulursan bence daha rahat edersin diye düşünüyorum
Sana kaldı senin kararın
Ben olsam evlenmem ama karar senin tabiki
Yalnızlık zor değil mi sence de
Herkesin dediğini yap keyfine bak
Kim alır ki 35 taşında çocuklu bir dulu
Tamam
Bilemezsin ama seks hayati icin pisman olabili4sin
Uygun birini bulursan neden olmasın
Bence evlilik pişmanlık hayatını yaşa
bence hayatını yaşa boş ver
Bir an önce evlen veya yedekde birisi olsun
Aşkım çocuk kaç yaşında ve maddi durumun nasıl?
Kamuda temizlikçi yım çocuk 11 yaşında
Yoksa burdan mı devam edelim konuşmaya?
Kaç çocuğun var
1 tane
Evlenince rahat edebilecek misin
Sen evllık dusunuyonmu
Tekrar cocuk dusunuyonmu
Maddi durumun iyi mi
Kamuda temizlikçi yım
Sevme ihtiyacı duyuyor musun peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?