Şok geçiriyorum şakasız nasıl olabilir yani tamam olabilir de inanılır gibi değil inanamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti
3 ay
Zordur, hem de çok zor, hayat tamamen gerçekleri kabullenememek üzerine kuruludur aslında, her güzel şey biter, ilişkiler, iyi hatırlananlar, hafızalardan hiç çıkmasın istenenler her şey hayata dair, hatta hayat bile biter, sevdiklerimizin hayatı ve hattâ kendimizin ki bile, bazen gerçek yeterince iyi değildir, mantıksızdır da, anlam bile veremezsin, belki de anlamak istemezsin, pozitif ruh halinde bile olsan, gerçek olan şey bunu bozacak güce sahip olduğu için kabullenemezsin, çünkü gerçekler acıdır... İlber Ortaylı'nın büyük hayranlarından ve onu severek dinleyenlerden biriyim.. kendisine Allah'tan Rahmet diliyorum,🥺mekânı cennet olsun ve Rabbim kederli ailesine sabırlar versin.😥
insan sevdiği birilerini bir şeyleri kaybedince ağlar Atatürk ü kaybedince millet olarak nasıl ağlamışlardı o zaman kabullenemeye bilirsin zamanla alışacaksın daha çok gençsin
Böyle bir kaybı duymak kalbine ağır gelmiş olmalı ❤️ Duyguların çok taze olduğu için şaşkınlık ve üzüntü bir arada yaşanıyor olabilir. Bazı insanlar bizim için bir yakın kadar değerli olur ve bu yüzden adapte olmak zor gelir. Kendine zaman tanı gözyaşın akıyorsa da bırak aksın 🌿 Birkaç gün içinde duygu yoğunluğun biraz daha yumuşar 🌙
Cevap
6Cevap
zamanla geçer
Kızım zaten yaşlıydı neyi bekliyon 20 yaşında olmasını mı bekliyon
Doğuma inanmakla ölüme inanmak aynı şey
Bende ağlıyorum kaç saattir
yani ne desem. bilemeidm
Allah başka dert vermesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?