Ne olurda üzülmeyiz, mutlu oluruz kafamıza bişey takmayız? Förmül nedir?
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. İnsanın fıtratında üzülmek vardır, üzülmeyen insan mutluda olamaz, her şey zıddı ile kaimdir; siyah, siyahlığını beyaz olmadan bilemez.. gece, geceliğini gündüz bitmeden giyemez.. Çok kafaya takmadan üzüntünü yaşamak insanlıktır, öyle hoppa zıppaa değişik alemlere akmak hiçbirşey takmamakla üzüntü geçmez artarak ertelenir, üzüntünün nedeni bulup halletmek gerekir, elden birşey gelmezse başka uğraşlara yönelirsin zamanla geçer... Neler neler geçmediki hayatında...
11 Yorumla- +1 yıl
TSK EDERIM
En İyi Cevaplar
Hayatı dolu dolu yaşayarak, düşünecek kadar bile zaman bırakmayarak, üzülmen gereken insanların kim olduğuna doğru karar vererek. Zaten zamanla geçiyor her şey. :) Seni üzen insan için üzülmeyeceksin, seni mutlu eden insan için üzüleceksin gerektiğinde.
00 Yorumla
+1 yılO kadar cok sey yasarsin ki artik sana her sey bos gelmeye baslar. Mesela bende oyle balım. Ya basit bir ornek veriyim mesela benim cevrem cok genis ve takildigim arkadas gruplarım hep farklı herhangi bir arkadasimla küssem baska arkadasimmi yok diye düsünürüm umursamam. Cünkü zamaninda arkadaslarimla ilgili ciddi sıkıntılarım oldu yeterince üzüldüm
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen.
Elindekini kaybetmeyeceğini sanıyor nasıl olsa beni diyor ve mutlu olmuyor. O şeyin ona neler kattığını omun hayatında olmazsa neler olacağını düşünmüyor.
Sonsuza dek yaşayacak gbi davranıyor ama yanlış. Yarın ölebilirim ve her geç kaşdığım saniye o şeyi yitiriyorum diye düşünmeli.
Küçük mutluluklardan büyük gülücükler çıkartabilmeli insan.11 Yorumla- +1 yıl
KUCUK MUTLULUKLARDA YOKSA YA DA BEN HIC GOREMIYORUM YANI :/
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
40Cevap
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Sana tek bir formülü söyleyim kardeşim. derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur. hz ali (kerremallahu veche) sözüdür. Allah i ozlersen onu kalbinde hissedersen inan dünyanın hic bir acısı kederi seni uzemez. ya Rabbi der yoluna devam edersin
00 YorumlaHiç özlemem, insanlara önem vermem, fazlasıyla umursamazım. Formül: Yok. Ama çok aşık olduğum bir dönem vardı, hah buldum işte aşkını kalbine gömeceksin demek ki.
03 Yorumla- +1 yıl
SONRA?
- +1 yıl
Sonrasını inan ben de bilmiyorum bu, yıllarca insanın karakterinde birikmiş olan birşey. Karakter meselesi misal vermek gerekirse; A kişisi 1 TL'sini kaybetse o gece uyku uyuyamaz B kişisi evi yansa gıkı çıkmaz. Bu örnekteki amaç maddiyat değil anladın bence sen beni. 7 milyar insan var ve 7 milyar karakter var herkesinki farklı benim, onun, şunun mutlu olduğu birşeyle sen mutlu olamazsın. Bu soruyu unut ve kendini mutlu etmek için kendi iç dünyanda savaş ver.
- +1 yıl
tsk ederım
Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı. O dediğine isviçre'li bilim adamları bile çare bulamadı. İnsan en mutlu gününde bile karşı cinsin ağzına eder. Saygı sevgi olunca çözülür olay
02 Yorumla- +1 yıl
FORMUL YOK ZOR..
Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Duyguları olan bir kişi asla vurdum duymaz olamaz.. Ancak lakayt ve ilgisiz tipler olabilir onlarda ayaklarına basıldığında kafalarına çok şey takarlar..
02 Yorumla- +1 yıl
Birinci şık mantıklı olmak.. Mantıklı düşünmek ve ona göre işe kalkışmak.. İçinden çıkılmayacak meselelere hiç boş yere girmemek.. Kişileri iyi tanımak ona göre yaklaşmak.. Şöyle bir örnek vereyim bir hastahaneye git ve kalp hastalarını incele ortak bir nokta yakalyacaksın.. Hepsi son derece duygusal kişi olmaları, kuş yavrusu yuvadan düşmüş vah vah kedi ezilmiş. diziler de salya sümük ağlamak her şeyde içlenmek.. Ancak duyguları kontrol edebilenler tam sağlıklı.. Olan kötü şeylerden örnek çıkarmak fakat üstüne yakıştırmamak.. Mesela ben onu seviyorum o beni sevmiyor vay neden?*Ya sevmek zorunda değil onu kafaya takıp, ben çirkinmiyim, ben şöylemiyim böylemiyim diye hayıflanmak boş. Seni seveni sende sevmeyebilirsin doğal bir şey... YANİ SÖZÜN KISASI MANTIK MANTIK yine MANTIK..
Bazen sevildiğini hisseedersin ve içinde birirkitirsin ve an gelir gülümsemeye cesaret edersin İçindeki CAnlılığı Hissedersin işte tam bu zaman içinde mutlu olursun
00 Yorumlaüzülmemek diye bir şey yok bir kere. Herkes üzülür. ama biraz rahat olmak en iyisi.
06 Yorumla- +1 yıl
MESELA?
- +1 yıl
EN COK SIKILDIGIMDA SINAVLAR SATEN ZOR YANI
- +1 yıl
BOSVERIRSEN DUSUK ALIRSIN O DAHA bir MUTSUZLUK..
- +1 yıl
TSK EDERIM
+1 yılHayatta hiç bir şeyi takma lisedeykende takmıyodum mat sınavından bir gün önce oyun oynuyodum ya da facedeydm hala öyleyim ama aşık olursan o zor adamım üzülmemek istesende üzülürsün
01 Yorumla- +1 yıl
var çikolata ye unutmaya çalışacağına ailenle vakit geçir varsa senden küçük çocuk kuzenlerinle oyna falan ben hep öyle yapıyorum unutamasamda iyi geliyor insana arada sevdiklerinede sarıl bir hormon salgılanıyomuş o hormonun yokluğunda depresyona falan giriyomuşsun sen dediğimi dinle başka yerlere yönelt kafanı ilgini aşk filmi falan izle erotik kitaplar oku misal grinin elli tonu karanlığın elli tonu özgürlüğün ellei tonu serisi iyi bir başlangıç olabilir kafanı dağıtmak için başka hımmm arkadaşlarınla hiç gitmedeiğiniz yerlerde takılabilrsin hem bu seni manevi açıdan rahatlatır hem kafan dağılır benden bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir
Epokhe :)
yunanca yargısızlık deme. "Ona güvenebilirim." "O beni seviyor." gibi yargılara yaslanma, açık kapı bırak, üzülme.
Denedim %100 çalışıyor!! 😁04 Yorumla- +1 yıl
DAHA FAZLA ACARMISINIZ?
- +1 yıl
ne yazarak arastırmalıyım?
Tecrübe.
Yara nasırlaştıkça acımaz. Üzülmekten çok üzüleceğinizi düşünmek etkiyi artırır.
Ayrıca kızlar üzülmez.01 Yorumla- +1 yıl
Kızların kalbı de yok saten dusunceye bak..
+1 yılGerçekten sevildiğimi hissedersem üzülmem, Şuana kadar hiç mutlu olamadım, sevilemedim, elimde bir yalnızlığım kalmış, o da hep üzüp duruyor beni :(
03 Yorumla- +1 yıl
TAMAM
- +1 yıl
Benim anlaşılmam mümkün değil burada, ama her yaptığım yorum benden, kalbimden bir parça, capslock kapatın lütfen alay etmeyin.
- +1 yıl
ALAY değil K. B. BEN HEP BOYLE YAZIYORUM
Umursamayarak. En etkili çözüm.
Ha bir de sktir et kelimesi çok etkili.03 Yorumla- +1 yıl
UMURSAMAYARAK DEDIGINIZ BIRAZ ACARMISINIZ?
- +1 yıl
Umrunda olmayacak. Misal erkek arkadaşından mı ayrıldın. Önce kendini düşünecek ve onu umursamayacaksın. Öncelik değiştireceksin. Salla gitsin, sktir et gibi kelimeler ise yardımcın oluyor.
Biri canını mı sıktı, al derin nefesini sktir et de devam et yoluna. Umursamaktan kastım bu.
Yapamıyorsan bir hobi her zaman etkili olur. - +1 yıl
TSK EDERIM
+1 yılFormül basit ; kendinden baska kimseye asla değer verme
01 Yorumla- +1 yıl
KOLAY MI OLUYO OYLE NASIL BASARICAZ YALNIZ KALIYORUZ SONUNDA
+1 yılTam beni anlatmışsın :) Üzülmeyen bir tip formülü bende
00 YorumlaGörmezden gelmek, umursuyor gbi yapıp umursamamak :) ;)
01 Yorumla- +1 yıl
o nasıl oluyo?
+1 yılgamsız olucan ucunda ölüm yoksa herdaim mutlu ol nasıl olsa üzüntüden sonra yine mutlu olabiliyoruz üzülmeye ne gerek varki.
05 Yorumla- +1 yıl
O AN BILE OLSA UZULUYOSUN ISTE
- +1 yıl
işte önemli olanda kendini bırakıp herşeyden vazgeçmiş gibi davranmamak güçlü olmak.
- +1 yıl
KENDIMI BIRAKARAK SINAVA GIRSEM SINAV SONRASI MUTSUZ OLURUM BU FORMUL NE KADAR ISE YARAR KI?
- +1 yıl
kendini bırak demiyorumki zaten, kendini bırakma diyorum güçlü ol sınava gelcek olursakta zor bişey değil inanman yeterli.
- +1 yıl
TSK EDERIM
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keşke onun bir formülü olsaydı.
Bu derecede olmazdım.00 YorumlaCeylanin bir parcasi vardi. arsiz degildim arsiz ettiler yardan ayirdilar yarsiz ettiler.
01 Yorumla- +1 yıl
BIRAZ DAHA ACARMISINIZ?
Birbirinizi sevin yeter. Eğer bir sorun çıkarsa sarılın geçer
01 Yorumla- +1 yıl
OKSIJENE MI SARILALIM BIR INSAN DIYORUM..
Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. düsünürken beynim yandı. bildigin mavi ekran verdim :/
04 Yorumla- +1 yıl
NEDEN O. O
- +1 yıl
HIC MUTLU OLDUM MU BIDE O VAR..
+1 yılİnsan üzüle üzüle bir yerden sonra bağışıklık kazanıyor bu yüzden üzülmek faydalıdır
10 Yorumla
+1 yılBeynine üzüntünün gereksiz olduğunu programlatacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl yaparım?
- +1 yıl
Ruhsal terapi
kafasına tokadan baska bişey takmadıgı zaman uzulmez..
02 Yorumla- +1 yıl
O TAKMAMAK DEDINIZ ISLEV NASIL OLUYO?
Onu bunu bilmemde ibrahim üzülmezz.. tamam vurmayın..
01 Yorumla- +1 yıl
TAMAM
+1 yılAllah'tan başka bir şey düşünmemek gerek aslında ama işte, insan oğlu kafası karışıyor
01 Yorumla- +1 yıl
DOGRU DA ISTE..
O formülü henüz bulamadım ama takmıyor gibi durabiliyorum en azından.
00 Yorumlao Aşk Dediğiniz Şeye Yakalanmayın Üzülmezsiniz. Varsa Tabi Aşk :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşk yoksa acımak yoksa , çok yıpranmışsanruhun yorulmuşsa güvenin yoksa bir daha üzülmezsin
00 Yorumla
+1 yılöyle bir formül yok. yaradılış fıtratında var üzülmek duygusu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yaparsan yap her turlu uzulursun, kafaya takarsin..
01 Yorumla- +1 yıl
BIZDE BUNA COZUM ARIYORUZ YA
+1 yılDuyguları çekilmiştir.
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl yanı?
- +1 yıl
Apati dediğimiz olay. Uzun üzüntü döneminden sonra artık ağlaya ağlaya biter insan ya öyle gerçekten bir süre sonra duyguların çekiliyo.
bulursan bana da haber ver :)
00 YorumlaYeterince üzülmen lazım
10 Yorumla
+1 yılBunun formülü biri banada söylesin
01 Yorumla- +1 yıl
FORMUL YOK MATEMATIK WEFAD DURUMDA
+1 yılseker atcan iki tane ohh
14 Yorumla- +1 yıl
OYLE COZULSE HERSEY..
- +1 yıl
Valla senden mutlusu olmaz.
- +1 yıl
AMA OYLE bir SEKERDE YOK YANI
- +1 yıl
nasıl yok. olmazmı yaa
kimseden beklentiye girmedikçe üzülmez net.
00 YorumlaUzulur ama duygusu z tanınmak ister
01 Yorumla
+1 yılKendini meşgul et önmseme
07 Yorumla- +1 yıl
O SIKINTI SENI bir YERDEN YINE BULUR.
- +1 yıl
Buluyo ama zamanla alışıyosn işte oyalandıkça geçiyo yvş yvş
- +1 yıl
ALISTIGINA INANIYOSUN SONRA AKLINA GELIYO FORMUL BOZULUYO..
- +1 yıl
En yakn köprüden atla o zmn
- +1 yıl
HEP BERABER ^^
- +1 yıl
Ne desek ikna olmuyosn :D napalım tek başına atla kurtulü
- +1 yıl
TAMAM
+1 yılVarsa formulü yap bir kapak bizde alak.
01 Yorumla- +1 yıl
Arıyoruz ama no yok yanı
+1 yılhayatı sıktır edebılmelı her an
013 Yorumla- +1 yıl
O NASIL OLUYOMUS?
- +1 yıl
sktr et kıtabını okumakla baslayablrsn
- +1 yıl
YAZARI VE TAM KITAP ADINI bir MESAJ ATARSANIZ SEVINIRIM.
- +1 yıl
* et
kitabın adı bu ^.^ - +1 yıl
sktr et
- +1 yıl
YAZARI?
- +1 yıl
ama sen cok hazırcısın ^.^
google amcaya sorsan :p - +1 yıl
SOVMUS GIBI OLUR SIMDI GOOGLE'DA :/
- +1 yıl
yok yok ınternetın kasarı o alıskındır bu tur seylere ^.^
- +1 yıl
TOBE._.
- +1 yıl
kıtabı okuuuuuuuuu
- +1 yıl
INS TSK EDERIM
- +1 yıl
tmmm
sımdı dooogru mısıldamaya ^.^
+1 yılİbrahim gibi olmak lazım ( :Ddd )
01 Yorumla- +1 yıl
HAHAHAH TAMAM.
+1 yılBundan sonra kendimden kötüleri düşünecem mecbur
02 Yorumla- +1 yıl
TAMAM
- +1 yıl
tamam
+1 yılisrediklerin istediğin gbi olunca üzülmüyosun işte
02 Yorumla- +1 yıl
ISTEDIKLERIN ISTEDIGIN GIBIDE OLMAZ HICBI ZAMAN..
- +1 yıl
hımm
Gizli Üye(30-35)+1 yılAntidepresan kullan kafa rahat gezersin.
00 Yorumlaölüme çare mi arıyon kanka
00 Yorumla
+1 yılUmursamaz olcaksin arkadas.
00 Yorumlaolacağı varmış olmuş deyip geçmek.
00 Yorumlaibrahim üzülmez :))))))))) of özür dilerim :)))
01 Yorumla- +1 yıl
? O. O
insanlıktan çıkınca üzülmez
00 YorumlaKedi eğer oğlan dogursa üzlmem :D
00 YorumlaUmursamaz ol işe yarar :)
04 Yorumlatabii ki vicdanı yoksa üzülmez
00 YorumlaBilmiyirum banada soyleyin :/
00 YorumlaYok öyle bir dünya. :)
00 YorumlaHerşeyi * ederek
00 YorumlaPara, ve saglik
03 Yorumlaformülüm vodka
00 YorumlaÖlürsen üzülmezssin
00 YorumlaTakmican o kadar
07 Yorumla- +1 yıl
TAKMICAN DIYINCE FORMUL COZULMEZKI NASIL TAKMICAM TAKMAMAK ICIN NASIL DAVRANMAM GEREK?
- +1 yıl
ILLA SENI BULUR O DERT RAHAT OL
- +1 yıl
COZUM YOK YINEDE TSK EDERIM
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutluysak üzülmeyiz
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi