Dedemin ölüm haberi gelmişti, o an zaman durmuştu.
Vefat eden herkesin mekânı cennet olsun inşallah 🙏🏻
Vefat eden herkesin mekânı cennet olsun inşallah 🙏🏻
Evet, babamın ölüm haberiyle bunu en ağır şekilde yaşadım. Bazı acılar duyulup geçmiyor, insanın içine yerleşiyor. O an sadece bir haber almıyorsun, hayatında koca bir boşluk açılıyor. Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin bazı eksikler hep aynı yerde kalıyor. Baba kaybı insanı bir anda büyütüyor ama içindeki o yan eksik kalmaya devam ediyor.
Sülalemde hastalıktan ölenler ve çocukluktan beri tanıdığım, gencecik yaşta kanser/tümörden ölen bir arkadaşım var. Yarın hatta ölüm yıldönümü hatta. Ruhu şad olsun. Sevdiğim insanların ölmesi ben de travma yarattı açıkçası. Hastalıklar, sağlık benim için önemli ve hassas bir mevzu. Asla hafife alamayacağım bir mevzu. O sebeple kimi tanıyorsam sorarım iyi mi diye. Öldüğünü duyunca inanamıyorsun, gerçek değilmiş gibi geliyor. Özlüyorsun ve bir daha göremiyorsun.
Amin.
Lise son sınıfta amcam ölmüştü, çok yakındır babam gibiydi , ölüm haberi geldi ama tam olarak öldüğünü söyleyemediler. Ben mesajdan anlatacağımız anladım son ders başlamadan çıktım eve uğradım. Ölmüş, cesedi zaten götürmüşler , yanliz yaşadığı için otopsiye. Rahmetli bilgisayarıda , telefonuda kullanmayı öğretti , İngilizceyi ondan öğrendim ben. Çok zordu , Allah kimseyi sevip değer verdiği ile sınamasın.
Henüz o acıyı yaşamadım Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin diycem de ölüm en acımasız gerçeklerden biri.
Dedeler çok özel olur ve onların gidişi insanda derin bir boşluk bırakır 😔 Zamana durduğunu hissetmen çok doğal çünkü kalbin büyük bir kaybı anlamaya çalışmış. Genç yaşta böyle bir acıyla karşılaşmak zorlayıcı olur ama zamanla anılar iyileştirir 💛 Dualarında yaşatman çok güzel 🙏🏻🌿
Cevap
24Cevap
ettim evet.
Amin, teşekkürler.
Bir uzak akrabamızın ölüm döşeğinde olduğu sırada yanındaydım. Çok küçüktüm. Son nefeslerine ve son nefesi verişine şahit oldum. İnip kalkan göğüs birden durdu. Ağlayanlar. Nedense hiç etkilenmemiştim.
Şok etkisinden dolayı olabilir bence, küçük yaşta insan kaybın ne olduğunu bilemiyor.
Şok etkisi değil de, normal geldi.
Ölüm haberlerine çok tanıklık ettik, Allah en gecinden versin. Dedemin vefatı ise ölümcül bir hastalıktan dolayı evinde, yanı başımızda olmuştu...
Ananem ve dayımı 15 er dakika arayla kalp krizinden kaybettim.
İnsallah
Ölümüne tanıklık etmiş olabilirim. Şu an yoğun bakımda ölürse etmiş olucam
Vefat eden herkesin mekânı cennet olsun inşallah,. clsene paiNSError eventdata:SystemHatalarıتValla olur Böyle şeyler.
Ölmeden oleceğini önceden duydugum (rüya olarak) biri oldu kan bağımız yoktu
Tanıdığın o hâlde
Evet olayı anlatabilirim istersen
Teşekkür ederim.
Gerek yok anlamında mı
Evet. Merak etmem.
Peki
Ölüm haber kaldırma yıkama teslim alma defin her noktasında bir anım oldu
Hayır hayır piskolojim o kadar sağlam değil o yüzden Rabbim göstermiyor
Erkek arkadaşımın kardeşinin ölüm haberini almıştım yoğun bakımda iken ihtimall vermiyordun ama öğrenince herşeyi unuttum zor bir durumdu ikimiz içinde
Babaannemin gelmisti küçüktüm anlamamistim ama
Saddam'i canlı yayında kurban bayramı idam etmişlerdi o dedemin ölümu, arkadaşlarimin vefatı vs vs depremi yaşadik duymadiğimiz ölüm kalmadi
Evet iş arkadaşım elektriğe çarpılıp ölmüştü
Ettim. Anneannemin naaşına kendi ellerimle açıp bakmıştım
Bunu hiç yaşamadım Allah göstermesin
Bir sürü insan
Son 5 yıldır Her yıl bir arkadaşım ölüyor
2 si motor 1 I araba kazası birinin kardeşi abisinin silayla oynarken kafasına vuruyor biride kanserden😔
Amin inşallah 🙏🏻
Eski okul arkadaşım ve sevgilimin intihar ettiğini öğrenmiştim
Ölümüne de tanıklık ettim ölüm haberi de aldım.
evet. kacis yok ne yazikki
Sınırda çok gördük
Evet bi ölüme tanık oldum daha önce
Ölümüne değil ama ölüm haberine tanıklık ettim..
Anneannemi kaybettim 12 sene oldu çok ağlamıştım
Evet vefat haberi aldım
Evet birkaç defa hemde
Evet hemde en yakınlarımın
Gözümün önünde dedem vefat etti
Evet
Evet ettim
Ettim evet
Maalesef
Ettim. Acı verici.
Bizzat görmedim
Defalarca