Doğduğumdan 12 yaşıma kadar onunla büyüdüğüm, okuldan gelir gelmez yanına koşarak gittiğim öptüğüm sarıldığım bana hep hediyeler aldıran yıllardır bizim baktığımız öz amcam vardı .. Tuvalete yerde oturup sürünerek gider, geldiğinde annem koltuk altından ben diz altından tutup yatağına kaldırdığım bir amcam .. Bana resimler çizen, hikayeler anlatan, öpen, dertleşen amcam .. Okuldan geldiğimde 'nerde benim tosunum, nerde benim oğluşum' diyen amcam .. ve Mübarek bir Cuma sabahı vefaat etmişti .. Yan odamda yatıyordu .. Anam da çok severdi. O bile nasıl çenesini bağladı, dilini ağzına geri koydu, üstünü örttü hatırlamıyor nasıl yaptığını .. Bir cuma sabahı saat 7' de anamın çığlığıyla uyandım .. İlk çay falan dökülmüştür demiştim, daha çocuğum, sonra ağlamaya başladı ve yatağımdan fırlayarak yan odaya koştum kapıdan baktım anam çenesini bağlamış, çok tatlı bir yüzü vardı, gözleri kapalı .. Anam izin vermemişti içeri gidip sarılayıp, öpeyim, vedalaşayım .. Kapıyı örttü ve ben ağlamaya başlamıştım .. O kadar ağlamıştım kendimi kasmıştım ki kusacak gibi olmuştum .. Komşular bizim ağlamamıza inmişlerdi 'kesin amcaya bir şey oldu' diye .. Sonra cenazeyi köye götürmüştük .. Son kez göreyim demiştim. Öğle namazına gidiyor erkekler hadi sen de git geldiğinde gösteririz demişlerdi .. Meğer biz namazdayken gören görmüş zaten .. Tabutundan da tutamamıştım .. Mezarına toprak atmış ve çok sevdiği yüzüğünü toprağının üstüne gömmüştüm .. :/ Hey gidi fani dünya ..
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
ahh arkadas neden gırdın bu konuya sıra arkadasım suda boguldu vefat ettı şu an tuylerım urperdı cenaze evındeyken ailesi yıkamaya gitti bizi almadılar biz 1.5 2 km yol koştuk gittim ve sıra arkadasımı yıkadım hiç korku veya başka bişe hissetmedim sadece gözümden ağlamadan gelen yaşları hissediyordum sonra 1 ay kadar yanlız kalmaktan korkuyordum . hep karsıma cıkacak dıe korktum. bi diğer olay dayım kalp krzınden vefat etti hastaneye gittik doktorlar ugrasmıyordu artık morga goturduler sonra gırdım dayımıda yıkadım suratı mosmordu rahmetlının kalp krızınden dolayı kas katı kesılmıstı en cok yuzune sabun caldıklarında gozlerıne kacacak dıe korkuyordum ama sonradan hatırladımkı artık gozune sabun kacsada bı zararı yok . dedemın vefatında vade dolup oldugu ıcın kısa gececegım vefat etmıs gıttım evlerıne yatagında çarşaf örtmüşler bedeninde bi bıcak sağ gözünün üzerinden öpmüştüm... gizli cevabıda acarsan mutlu olurum boyle bı soruda gereksız yersız olmus bence ..
03 Yorumla- +1 yıl
Gizli cevaba bu tarz sorularda karşıyım dostum, anlatmaktan çekinen zaten söylemesin... Gizliyi açınca dalga geçiyorlar bu şekilde kim ne yazıyor görebiliyorum ona göre değer veriyorum insanlara... Başına gelenlere çok üzüldüm sağlam bir cesaretin varmış ama bu kadar olay yaşamışsın. Başın sağolsun.
- +1 yıl
ne olayı yaşamış ya yakınlarını toprağa vermiş işte her fani ölür bir gün ya siz çok duygusalsınız ya da ben fazla soğukkanlıyım
+1 yıltrafikte yavru kediyi ezdi geçenlerde vicdansızın biri. kedicik benim arabamın önüne düştü. durdurdum arabayı kediciği veterinere götürecektim ama küçük bedeni dayanamadı yaralara :( öldü arabamda oturdum ağladım gömdüm sonra.
63 Yorumla- +1 yıl
allah merhamet verse daha iyi olacak. beddua etmeyelim yine de
+1 yılYanımda son nefesini verende oldu , çok gördüm ,.Herşey ne kadar boş ve aldığın nefes ne kadar değerli ...
05 Yorumla- +1 yıl
Damdan düştü , kafası yarıldı , beyni aktı , diğerine araba çarptı , birçoğunuda morgda gördüm otopsi de ...
- +1 yıl
Damdan düşenle beyni akan aynı kişi , araba çarpan ayrı ...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılBir çok ölüme tanık oldum, sevindiklerim de oldu üzüldüklerim de.
Trafik kazası yada cinayet diyelim.
birileri gelir trafiği kapatır ve üzerine gazete kağıdı sererler.
bir kaç kişi ambülans ile gelip seni siyah bir poşetin içine koyarlar ve götürürler.
Trafik yeniden açılır ve hayat devam eder.
artık yoksun.
Pili bitmiş duracell ayısı gibi tekleyecek ve ıskartaya alınacağız.11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan ölümünü bir kaç kere gördüm. Sadece biraz üzüntü ve keskin bir his oluşuyor. O his kendi hayatını sorgulatıyor ve kişinin ölürken vücudunun gerçekten bez gibi yere düşmesiyle aslında gerçek olan bir şeyin o vücudu terk ettiğini söylüyor. Garip bir şeydir.
Detaylara giremem, gördüklerimin sadece biri kalp krizinden öldü ve yaşlıydı.
Hayvan ölümü ise çok gördüm. Kurban bayramlarında zaten herkes gibi öldürülen hayvanları gördüm. Bir birini öldüren hayvan saldırıları da gördüm. Bunun dışında ben de avlandığımdan yemek için veya savunma için de canlının ölmesini sağladığım da oldu.00 Yorumla
+1 yılAskerdeydim ve 24 Saat Sivil Jandarma Devriye Ekibindeydim .. Bi Gece Anons Geldi ve Çıktık .. Bi Tır Devrilmişti Yanıyodu Vardığımızda Çok Geçti Adam İçinden Çıkamamış ve Yanmıştı .. Tabi Herkes Filmlerde O Sahneden İlerisini Görmez ama Asıl Acı Olan Devamıdır .. Tır Söndürüldü ve Ardından Aracın İçindeki Cesedi Almaya Sıra Geldi Etrafı Açıldı ve Bi Torbaya O Siyah Kemikler Atılmaya Başladı .. Tek Tek Eldivenle Tutup Tüm Kemiklerini Torbaya Doldurduk Üst Kısmı Tamamiyle Kül Olmuştu ama Alt Tarafı Yani Sırt Tarafı Hala Duruyo Gibiydi .. Kemiği Tutup Çektikçe Etleri Sünüyodu İğrenç Bi Görüntüydü .. En İğrencide Tır Viski Tırıydı ve Yanık Viski Kokusu İğrenç Oluyodu .. Hala Midem Bulanır .. Yazık ..
02 Yorumla- +1 yıl
gerçekten kötüydü .. Bu ilk ölüm görüşüm değildi askerde bi sürü ölüm gördüm yola yarısı fırlamış adammı dersin bariyerlere dolanmış bacakmı .. Şehirler arası yol güvenliğinde asker olmakta farklı tabi ..
+1 yıl4 arkadaşım motosiklet kazasında kybetmiştim.her biride berbat ölümlerdi hatta birtanesinin eli bulunamamıştı.askerde de 1 tane gördüm tanımadığım bir çocuktu başka bölüktendi eleman kafasına sıkmıştı olay yerine yakındık hemen gittik durum kötüydü kafaya g3 mermisi girmişti...
00 Yorumla2 kere parçalanmış ceset gördüm 1 tanesini yaşıyor iken gördüm ve 10 saniye sonra parçalarını gördüm 1 kere arabanın camından fırlayıp yolda can çekişerek ölen adam gördüm
1 kerede hastahaneye ambulansla getirilip ambulanstan indirilirken ölen trafik kazası geçirmiş insna gördüm başkada görmüşümdür ama hatırlamıyorum
hayvanlardan bahsedecek olursakta birsürü hayvanın gözümün önünde ölmesini gördüm02 Yorumla
+1 yılİstanbul Kısıklı sapağında 06.00 sıralarında 4 şeritli otoyolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan adama en sol şeritte otomobil çarptı. Çıkan sesi tarif edemem. Adam anında ölmüştü ve kan içindeydi her yeri..
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.. Anlatılamayacak bir duygu, günlerce gitmedi gözümün önünden. Yaptığım tek şey ilerideki polislere haber vermek oldu, o sırada arkadaşım da 112'yi aramıştı zaman kaybetmeden. Şoför hakimiyetini bile kaybetmedi. Görmemiş adam aniden atlayınca. Gri bir araçtı, Range Rover serisindendi, şoförün etkilenmemesi normal. Ama titreyip ağlıyordu, onların yardımına ilk zaten metrobüs durağındakiler koştu. Biz de bu sırada görevlileri çağırdık dediğim gibi
Kişilik & Karakter konusunda 457 cevap paylaştı. Birçokkez adım adım şahit oldum.Kalp krizi, hastalık, boğulma ve kafa travması.Ne çok şahit olmuşum.Azrail hep yakınlarımdamıydı ne.ama çok tuhaf bir durum.Hisse gelirsek şok.sonra hayat yeniden akıp gidiyor.
04 Yorumlalink Koşu yolunda yürüyüş yaparken oldu. 17.saniyede bizim ev görünüyor, zaten daha fazla duramamıştım orada.
01 YorumlaYanımda bıçaklanan oldu(ölmedi),vurulan oldu(öldü).Araba kazası geçirip can çekişen gördüm.Hiç bir şey hissetmedim.Kaza kurşunu ile kafasından vurulan kadının kocasının karısına bakışı, o bakışı unutmayacağım.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı. İzmir'de iki kez şahit oldum. Birin de balçova da karşıdan karşıya geçen liseli kıza araba vurdu. Kız savrulup önüme düştü. Diğerinde de izmir eski otogarın önünde yaşlı bir teyzenin üzerine kamyon çıkmıştı :(
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılevet oldu afyona zafer yürüyüşüne giderken şuhut yolu üzerinde iki arac bir birine girdi her iki araçtaki 6 kişi olay yerinde vefat etti ayrıcada ben ölümden döndüm denizde yüzerken akıntıya kapıldım zor kurtardılar
00 Yorumla trafik kazası sonrası kadın yerde yatıyodu.hiç bişey hissetmedim.uyuyo gibiydi. mezara ceset indirdim.buz gibiydi.o az bişey etkiledi.yani şaşırmıştım bu kadar soğuk olmasına.
10 Yorumlaölüm değil fakat ölü gördüm.. trafikte yanından geçtik adam karşıdan karşıya geçerken minibüs çarpmış.. çok kötüydü kafası yerinde yoktu.. uzun bir süre kendime gelemedim..
00 Yorumlaakvaryumda balık varı ölmüş gece yarısı sanırım kalp krizi.Yapcak bişi yoktu çok ağladık çok gözyaşı döktük dağ gibi balık gitti akvaryum öksüz. kaldı.geride yavru balıklar falan...Neyse ki buğulaması bir harikaydı :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGüneydoğu'da yedek subay olarak askerlik yaptım. Öldürülen teröristleri ağır yaralı ve ölü haliyle gördüm. Etkilenmediğim için özellikle beni götürüyorlardı. Hissettiğim sadece keskin bir kokuydu.
20 Yorumla Evet şahit oldum.karşımdaki yatakta yatıyordu.mp3 takıp müzik dinlemeye başladım.
bide evin önünde bi adamı ensesinden vurmuşlardı.vurulduğu anı göremedim ama can çekişirken gördüm.kurtaramadılar tabi.00 Yorumla
+1 yılÇok şahit oldum yoğun bakımda çalışırken hemen hemen her gün bir kişi ölüyordu artık alışmıştım.
03 Yorumla- +1 yıl
Ölmüş olayı derken işte hasta yatağında son nefesini veriyordu. Senin demek istediğim sanırım öyle trafik kazası vs. gibi şeylerde gördün mü demek istiyorsun öyle mi?
+1 yılgördüm:/ e-5 de trafikte seyrederken kaza geçirmiş ve camdan fırlamış birini:(((
02 Yorumla- +1 yıl
öylece durmuş yatıyordu,ben otobüsün içinde seyir halindeydim..
muhabbet kuşu besliyordum çırpınarak ellerimde öldüü :( saatlerce ağlamıştım başkasının ölümünü görmeye hiçdayanamam allah korusun
02 Yorumla
+1 yılÖnümüz kurban bayramı, bir ineğin ölümüne şahit olabilirsiniz.
Kurban da olsa yine sizi etkileyebilir. Etkilediği yerde izlemeyi bırakın. Ordan uzaklaşın.00 Yorumla
+1 yıleceliyle ölen gördüm, bir uykuya dalıyor bir daha uyanamıyor saatlerce gözleri kapalı nefes alışı düzensiz oluyor bir süre sonra derin bir nefes çekiyor ve susuyor.
01 YorumlaEvet gördüm. Bi adam gözümün önünde bıçaklandı. Bi hafta rüyalarımda gördüm. Biraz üzücüydü :/
02 Yorumlalan bana trenvay çarpıyodu zil de çalmıyor bi abi beni çekti 1 sn kala
trenvayı görünce titredim kaçamadım hareket edemedim ölümle çok yüzyüze geldim hepsindende kurtuydum inşallah gene olursa gene kurtulurm01 Yorumlaallahtan hıc gormedım kaza yada cınayet ama kedım balıklarım kusum falan öldü ya masallah dedıgım kırk gun yasamıyor o derece :(
00 Yorumla
+1 yılben jandarmaydım askerde güneydoguda çok gördük. parçalanmış ceset falan hatta taşıdıkta bir yerden sonra hissetmiyorsun birşey
00 Yorumla
+1 yılCan çekişirken gördüm. Kötü oldum atmosferim karardı o an.Ağladım.
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşlı bir komuşumzdu.Samimi değildik ama gittim ve o odadaydı.sadece can çekişiyordu
iki kere uzaktan gördüm biri intahar etmişti boynunda ip duvardan sarkıyordu kötü oluyor insan diğeride e5 te sol şeritte yatıyordu nasıl olduğunu çözemedim.
00 Yorumla
+1 yılAnneannem hastaydı zaten bizim evde son nefesini verdi
01 Yorumla
+1 yılBALIKLARIM VARDI YÜZME BİLMİYORLARMIŞ SUYA KOYDUYDUM ÖLDÜLER:(
01 Yorumlaoldum.o an sadece izliyorsun bir şey hissetmiyorsun
03 YorumlaKaranlık bir yolda trafik kazasına ilk müdahelede bulundum.ben gelmeden 1-2daka önce olmuştu yanımdan geçmişti hızla. içinden 2 ölü çıktı bir kişide hiç yara almamıştı.
00 YorumlaOlmaz mıyım birader kalbimi kendini öldürdü göz göre göre 5 aydır kalpsızim :(((
00 YorumlaBenim gördüklerim Yaşarken ölmüşlerdi.
44 Yorumla- +1 yıl
vayyy abim lafı kondurdu ve cevap verecektim vazgeçtim bunun üzerine laf söylenmez :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldum. Bir şey hissetmedim.
İç ses : Annem "ruhsuz duygusuz bişeysin sen ya!" derken haklıymış. =/05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEpey oldu. "Maşallah" dediğim 1 hafta yaşıyor anasını satim ya.
Cevap sahibi+1 yıl'99 depreminde görmüştüm.
Trafik kazaları.
Vurulma vakaları
vs.
Cevap sahibi+1 yılBi'de Dinar depremi var tabi.
Görmedim ve görmem de umarım.
021 Yorumla- +1 yıl
Son defa daha açıklıuyorum senin inançlı biri olduğunu bildiğim için : Şimdi şöyle düşün ikimizde aynı ayda doğduk. İkimizin de karakterleri yüzde yüz aynı olabilir mi ? İnsan karakterine etki eden onlarca şey vardır. Aile yapısı, ekonomik durum, eğitim vs. Onun için senin doğduğun aya göre karakter analizi yapılması tamamen kahinliktir, safsatadır.
"Kim fala inanır, kahini tasdik ederse Allah'ın Muhammed'e indirdiğini inkar etmiş olur"
+1 yıloldum. mal mal baktim noluyor diye.
06 Yorumla- +1 yıl
yasli kadin, süresi dolmus.
- +1 yıl
havuzda bogulan birini görmüstüm sayilir mi?
- +1 yıl
tam ölüm anini görmedim, o an yasamaya calismakla mesguldum. cikmadi sudan, öldü gitti iste asagida neyini anlatayim.
+1 yılabim trafik kazası sene 96..
01 YorumlaOverdose'dan ölen bi arkadasim oldu gozumun onunde
028 Yorumla- +1 yıl
bilinçlimi bilinçsizmi öldü
Dağal zaten herkes bir gün ölümü tadacak
00 Yorumla2 arkadasım öldü çok acı birşey..
00 Yorumlagözümün önünde birinin bacağı koptu..
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı. Eceliyle ölen bikaç kişi taşıdım
00 YorumlaAllaha çok şükür rastlamadım böyle bir olaya
00 Yorumla4 yasında.. hala hatırlarım.
00 Yorumlaoff soruyada bak bee
03 Yorumla- +1 yıl
Gözümün önünde biri öldü o an düşünemedim ama ertesi gün neden bu kadar tepkisiz kaldığımı merak ettim kendi kendimi sorguladım ve kızdım. Bir insan ölmüştü ve ben çok büyük bir vahşet hissetmedim.. Acaba herkes benim gibi mi diye düşündüm ve evet çoğunluk öleymiş, bu da yeni neslin nekadar tehlikeli geldiğini medyanın bizi nekadar duygularımızdan soyutladığını gösterdi bana... Amacım bunu tartmaktı...
deprem :S
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne