Ablam ve yeğenlerim normalde hiç aramıyorlar sormuyorlar beni ama tatile bizim eve gelince samimiyet bekliyorlar soğuk davranınca neden soğuk davranıyorsun oluyor içimden samimi davranmak gelmiyor haksız mıyım
3 ay
Benzerini türkiyeye tatile gidince bize de yapıyorlar. Tüm sene aramadınız diye tripler. Kendi adıma şunu söyleyebilirim, işimde gücümdeyim çok yoğun çalışıyorum ve bana sitem yapana kadar siz kaç kere aradınız da bu tavrı hak ettim diyorum. Sanmıyorum ki ablan da art niyetli olsun ama evet ablan olunca haklısın arayıp sorması da gerekir. Belki o da çok yoğundur, annenden babandan senin hakkında bilgi alıyordur, onlara soruyordur filan olabilir. Takılma araya soğukluk koyma abla kizkardes çok değerli o bağı zedeleme 😘🌸
Tavırları , hal hareketleri vs hoşuma gitmiyor sadece bu sebepten değil keşke herkes senin gibi iyi niyetli temiz kalpli olsa senin tavrini da doğru buldum hakkedene hakettiği gibi davranilmasi gerekiyor bence
Bu duygun çok anlaşılır 🌿 İnsan ilgi görmediği yerden bir anda yakınlık beklenince içinde mesafe oluşur. Senin kalbin kırılmış olabilir 🤍 Tatile gelince sıcaklık istemeleri doğal ama yıl boyu bağ kurmamaları seni yoruyor. Soğuk olman değil ama mesafeli olman bir savunma olabilir. İstersen kırıldığını sakin bir dille paylaşmayı deneyebilirsin 💛 Bu hem seni rahatlatır hem ilişkiye şans verir.
Cevap
2Cevap
Sen arıyor musun onları
çok mesafeliler onun için arasim gelmiyo
Belki onlar da küçük kardeş olarak senin aramanı bekliyorlardir
Tamamen doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?