Ailenizin sıcak bakmadıgı birisiyle olabilme ihtimali?

arkadaslar merhaba. Sorum biraz uzun, okuyanlara teşekkür ederim şimdiden. benim 8 aydir bir iliskim var sevgilimi cok seviyorum. O da beni çok seviyor, çok iyi anlasıyoruz birbirimizi anliyoruz mutluyuz. Ancak ailem kendisini hiç istemiyor. İstememelerinin sebebi erkek arkadasimin mesleki açıdan benden daha alt seviyede olması. Elbet önemli mesleki açıdan denklik ama iki insan anlaşıyorsa mutluysa mutlu olmadığı denkliktense böylesi daha iyi yani. Ben seviyorum, mutluyum. Ama ailem diyor ki eşin ileride sana destek olabilecek birisi olsun, zaten ulkece zor ekonomik sartlarda yasıyoruz, okumak buralara gelmek için çok çalıştın çok emek verdin yazık etme, eşin sana destek olacak birisi olsun, yük olacak birisi değil , diyorlar.. haklı oldukları noktalar var, bir şey demiyorum. Onlar benim ailem, benim iyi mutlu rahat olmamı isterler. Ama sevgilimle biz çok mutluyuz, ona güveniyorum, onu seviyorum, kafalarımız uyuyor, birlikte gülüp eğlenebiliyoruz. Ama ailem çok karşı olduğu için geleceği olduğunu hissedemiyorum bu ilişkinin. Aileme karşı durabilecek bir evlat da değilim, onları asla üzmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Öyle ruh gibiyim sürekli...
Ailenizin sıcak bakmadıgı birisiyle olabilme ihtimali?