Bu bıraktığınız eşiniz olur. Size aşık biri olur. Size muhtaç biri olur. İnsanlığınızı çöpe mi attınız
3 ay
Bu bıraktığınız eşiniz olur. Size aşık biri olur. Size muhtaç biri olur. İnsanlığınızı çöpe mi attınız
Hayat bir insana muhtaç yaşamamayı öğretene kadar yerden yere çakmaya devam eder insanı, yani bu o insanın problemi. Ben de çok acı öğrendim :D
Bu kadar kırgın olman kalbinde büyük bir hayal kırıklığı olduğunu gösteriyor 💔 İnsan terk edildiğinde değersiz hissediyor ve öfke çok doğal oluyor. Ben şuna inanıyorum, bazen insanlar kalamadıkları yerde kalmaya devam ederse daha büyük zarar veriyor. Vicdan herkesin içinde var ama bazıları kaçmayı seçiyor. Senin şu an önceliğin kendi değerini hatırlamak olmalı 🌿 Kendini çöpe atılmış hissetmeyi hak etmiyorsun 🤍
Cevap
0Cevap
Biriyle zorla beraber olamazsın sana arkasını dönmüş biri varsa seni sevmiyordur
Şaka mısın. Sevgiyi mi sordum. Vicdanı sorfum. Vicdansız var vde geç
Ahleksız kişi onu kullanınca parasını yiyince iyi. Sonra aa sevmiyorum. Mesala intihsr etse bile sevmiyom ama. Niye evlendin o zaman. Ayrılığın bile şerefi olur.
Öyle bir şey yapmam Allahtan korkarım
Üç kuruş için hak yiye yiye yaptılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?