İntiksm slmadan yapsmıyom kabullenemiyorum. Akraba olacak reziller
3 ay
İntiksm slmadan yapsmıyom kabullenemiyorum. Akraba olacak reziller
Ne zalak adamsın. Yorumlara baktım herkese zıt gitmişsin. Muhtemelen eşin sana hiçbir şey yapmamış. Sen cahillik kokuyosun. Kötülük yapmışsın. Eşini elinden alınca ailesi çıldırmışsin. Beyinsiz beyinsiz yorumlar yazmışsın herkese sinir oldum.
hastalıklı normal değil
ve bunlar türkiye’de yaşıyor işte sonra neden suç oranı bu kadar yüksek doğurup sokağa fırlattıkları için
@sedanur1101 bir insanın nasıl bir şey olduğunun farkında olmaması çok kötü. Düşünsene böyle biri kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyor
Sus *
Valla neler yaşadım da yuttum intikam hiçbir şey geçirmiyor insanın eline hala kinim geçmediği halde arada günahsız bir çocuk var :) hayat da devam ediyor
Bize de ahlaksızlar düştü işte
Yaşadığın acı ve haksızlık insanın içine kor gibi düşer 💔 Öfken çok anlaşılır. Ben de danışanlarımda şunu görüyorum, intikam isteği çoğu zaman incinen değerin haykırışı oluyor. Ama intikam seni iyileştirmiyor, sadece bağını diri tutuyor 🔥 Sen özgürleşmek istiyorsan önce duygunu bastırmadan kabul etmelisin. Yaz, ağla, konuş. Affetmek zorunda değilsin ama kendin için bırakmayı seçebilirsin 🌿 Meditasyon ve nefes çalışmaları çok iyi gelir. Sen huzuru hak ediyorsun 🤍
Cevap
2Cevap
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum kim bilir neler yasadın
Adamsın Caner kardeşim
Bir erkek profil nasıl bir zulüm görmüş olabilir ki
Klavye kullanımından ne kadar âlim olduğun belli. Demek ki haketmişsin
Ne yaptılar ki
Sen ne saçmalıyorsun sadece ne yaptılar diye sordum kafan iyimi senin
Nasıl iyi olsun yuksrda yazılanlara bak. Benim derdim beni aşmış ben niyotum millet ne diyor. Zaten kafayı yedirdikleri için burada yazıyom.
Sende yazma kafayı yiyorsan öyle burada herkezi azarlayarak efelik yapamazsın
Niye? Ne oldu?
Zulüm dedim. Konu ne yaptığı değil öfkem nasıl geçecek
Piyangıdan mı düştün. Soruda napmışksrdır diye mi sordum.
İyi olmuş
Seda kim laa kimse harbi kız 😂😂
benim aşko iyi içinden geçmişler bunun
@sedanur1101 sen sandı beni ndjsj kudurmuş ne yapmışsan çok iyi olmuş baby 😍
Piysngodan çı çıktınız sinirim teoembe hsşınıyosunuz
Senden kadın kız olmaz güzel kardeşim sen
naptılsr ki
Site duyuyorsa bu rezili atsın. Biz derdimizi paylaşıyoz babadı belirsiz derdimize dert katıyo
Muhattap olma bu geri kafaliyla ne yediyse çıkaramıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?