3 ay
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Kusura bakma bizler bozulduk insalnığımızı kaybedip iki şeyin peşine düştük
Kesinlikle
Özür dileriz
TikTok boşanmış kadın dolu çoğu istekli teke gibi davranıyor
24 yıl ne değişti ne bekliyorsun bu toplumda
Biraz toplum baskısından ki bu da cahillik ama biraz da cahillikten.
Toplumumuz bozuk çünkü kötü seylerı normal goruyorlar anca
Kadın ne yapsa suç zaten ataerkil bir toplumdan ne beklenir ki zaten
Şimdi ne kadar boşanmış kadın varsa savunmaya geçecekler nedense hepsi de masum melek 😂
Boşanan kadın da yiyor, boşanmayan kadın da, boşanamayanda, evlenmeyen de, evlenemeyen de, uzat gider insan olmak yetiyor bir damga yemek için çokta şey yapma 😄
ona sahip çıkacak kimse yok, artık kız da değil mantığıyla sapıkça yaklaşabiliyorlar maalesef
bence alakası yok , şu an ne nedir takan yok , ya küçük yerdesin ya da kendini öyle hissediyosun
okadar öok içselleştirmişsinki olayı , büyütme bukadar bence
Son yazda kocalarını koruyolar diyolardı bu konu hakkında
O kişiliksiz insanların yaftası asla değil tabiki
canım toplumcs belirlenen bşr görüş sma karsktersizlik...
Neden kötü kadın damgası görsünki hiç düşünmedim öyle
Erkekler için sana veren kadın iyidir başkasına veren kadın kötüdür. Kadınlar içinde onun yapmak isteyipte yapamafiklarini yapan kadınlar ya özgürdür ya da kötü kadındır. Yani guzellik gibi kötülükte bakan gozdedir kalptedir
Çünkü bizim toplumumuz da asla empati kurmayı bilmeyen, kadınları kendilerine tehdit olarak algılayan, düşünce yapılarını taş devrinden geliştiren, her şeyi küçümseyen ve yadirgayan bir kesim var olmaya devam ediyor.
Çünkü her insan gibi onda cinsel hayatı olacağını düşündükleri için kocasıda olmayınca hazır yenilecek lokma olarak görülüyor kadınlar tehdit görüyor
Yok öyle bisi kimi kenara atıyorlar sadece dul kadınla evlenilmez deniyor çünkü genelde boşanan eşlerin sıkıntılı olacağı düşünülüyor bence burada spesifik olarak kadınlara bisi yok sadece erkeğe tolerans var o kadar
insanlara bu kadar takılırsan sağlığın bozulur psikolojin bozulur kardeşim boş ver insanları nasıl mutluysan öyle yaşa hayatı hayat kısa evlenme çocuğun yoksa bak keyfine kim ne demiş ne olmuş ne bitmiş boş ver gitsin sadece anı yaşa
Boşanmış ibaresi bile saçma geliyor kimlikte çevremde boşananlar bile evleniyor söylenenler kendilerine baksın
Evet çok haklısın tüm hatun tayfası boşanmış erkek peşinde koşuyor.
Normal kadinlar cahil erkek istemiyorlar olgun adam istiyorlar tabi çoğun boşanmış pesinde koşuyorsa olgundur düsüncesiyle
İroni yaptım ama yanlış anladın.
Haklısın maalesef boşanmış insanlara kötü gözle bakılıyor.
Kendi oğulları da yüz kişi ile yatıp kalkarlar evlilige gelince de temiz kız isterler
Benim için evlenip bosalmanın3sebebei var bunlar söyle
1_aldartma
2_siddet
3_ihanet
Bunlar olursa boşalma olur o zaman kimin ne düsündügüde beni ilgilendirmez.
Alışmış kudurmuştan beterdir derler dul kadın görünce kesin verecek diye dikeliyoruz hemen
O bakış kadının bozukluğundan değil erkeğin soysuzluğundan...
saçmalama bunu yapanlar genelde geri muhafazakar insanlar...
Cekemiyolar bence
Bide niye bosanmis bi erkekte how gorulmuyor hep kadin kadin
Zihniyetsiz insan cok
Galiba kadinlar bazi tarafta o kadar vicdanlılar ki erkekler geneli dünyada kadınları çok ciddiye almazlar kadinlar tam tersi çok ciddi bakarlar…. Galiba ondan çok erkekler inanılıyor kadın saygi hak verir çoğu erkek ziddini görür çok o yüzden gene kadınlara patlıyor olaylar… bence bu yüzden kadınlar kötü kadin ad verildi…. Bilhassa erkekler bak adam değil erkek diyorum: onurlu namuslu kadın agir basar kendilerine o yüzdende ayrılıktan sonra kendilerini tatmin etmek için yalanlar kötüler nankör bakarlar boş o yüzden mutluyuz kendimize onurlu boşandım en azindan onursuzlar düşünsün
Toplumun önyargısı eski kalıplardan geliyor değer kişide evlilikte değil. Boşanmak karar meselesidir yargılanılacak bir durum değil
T. akipp atar mısın lütfen 🙏
üstüne alınma ama bircok boşanmış kadn boşanınca bi açılıp saçılıp sapıtıyor
En büyük sorun cehalet ve belli kalıp yargılar. Bu toplum illaki düzelir ama o zamana kadar iş işten geçmiş olmaz umarım.
Insanlar ister sevinir isterse boşanır Kimse buna karışamaz evlenmek her zaman güzel bir şey ya da boşanmak Her zaman kötü bir şey değildir
İster evlenır*
boş ver abla onların başına gelmeden anlayamazlar bu gayet normal bir şey kimseyi yargılamamak lazım
Evli olupta mutsuz kadın çok var üstelik evli ama dışarıya kocasıyla mutlu gösteriyor
Insanlar birbirini yargılamaya çok meraklı salla gitsin
Boşanmış kadınlar ilgiye saygiye daha açlar bence onlarla yapılan evlilik daha iyi olur
tam tersi bende bosanmiş kadini guclu kadin olarak görürüm
Toplumun nasıl ve ne derece geri oldugu ile alakalı
Öyle düşünme. Sonuçta resmi bir evlilik yapıp boşanmışsın. Bu zamanda bekar kızların çoğunda iffet yok.
Allah’ın öyle bir sözü yok. Uydurma hadislerle iftira atmayın.
En sevmediği şeyi neden helal kılmış olabilir orasını sen düsün
Allah Kuran da mı yazmış en sevmediğim şey diye? İftira atıyorsunuz bu sözün hiçbir dayanağı yok. Allah, her şeyi bilen ve adaletli , insanların durumlarını ve gerekçelerini en doğru şekilde bilir. Mantıksal olarak: “Allah en sevmediğim helal boşanmadır” gibi bir ifade, insanların gerçek durumlarını ve zorunluluklarını hesaba katmaz, bu yüzden doğru olamaz. Oradan buradan uydurduğunuz şeyler ile iftira atmayın.
Hz. Peygamber (sav) şöyle buyurmuştur:
“Yüce Allah"a en sevimsiz gelen meşru işlerden biri, boşanmadır.”
(D2178 Ebû Dâvûd, Talâk, 3; İM2018 İbn Mâce, Talâk, 1)
Her hadis gerçek olacak diye bir şey yok. Saçma sapan konuşmayın. İnsanlar boşanıyorsa orada zaten ya şer bir olay vardır ya da bir kişi kudurmuştur. Allah kimsenin kötü durumda yaşamasını kendisine zulmetmesini istemez.
Hayatta hersey istediğimiz gibi olmuyor, bazen istek ve düşüncelerimizin yanlış olduğunu kabul etmemiz lazım. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.
Bu öğüde kendi ihtiyacın var umarım kabullenirsin :D
Bunu en çok yapanda kadınlar yalnız.
Küçük şehir problemi bu.
Çünkü toplum ahlaksız
boş ver, herkesin hikayesi farklı.
Ulaşılması daha kolay zannediliyor
ortadoğu böyle
Allah bildiği gibi yapsın o damgalayanları
Önyargılar, tabular ve cehalet
İnsan herkesi kendisi gibi bilir
yoooo. bence öyle değil.
toplumun cahilliğinden
Kadın kadının düşmanı çünkü
Sende onu hor gor canim
Öyle deme, dul kadınsın yanlış anlarlar..
Öylemi oluyormuş, ilk defa duyuyorum.
Öyle birsey yok
Kadınlar çiçektir ç
Toplum bence artık değişti eskisi gibi değil
Sakin olur musun önce
Cehalet işte. Herkesin başına gelebilir
Kafanıza takmayın boş ver