24 yaşındayım, KPSS’ye hazırlanıyorum ama babam dışarı çıkmama karışıyor, bu ne kadar normal?

24 yaşındayım aile evinde KPSS çalışıyorum. bi yandan evde günlük işleri yapıyorum anne babam çalışıyor. haftada bir dışarı çıkıp kendime vakit ayırmak istiyorum evde kıyamet kopuyor. hayatımda sevgilim olduğunu aileme söylemedim yani sadece babama söylemedim ama olduğunu düşünüyor ama gidip de açıklama yapmadım. dışarı her çıkmak istediğimde sorun çıkarıyor onunla kaç defa konuştum ben kaç yaşındayım diye anlamıyor yüzlerce kavga ettik çıksam da kavga oluyor çıkmasam evde dursam bu sefer ben evde sinirden patlıyorum yani plan yapsam o gün çıkmak istesem çıkartmıyor kendi keyfi ne zaman gelirse o zaman izin veriyor. çalışmak istesem şu an çalışamam bi yerde, sadece sınava odaklanmak istiyorum şu an her dediklerini de yapıyorum yaranamıyorum hiçbir şeyden memnun kalmıyorlar çok fazla bunalmış hissediyorum. Normal mi böyle davranması ben mi büyütüyorum

24 yaşındayım, KPSS’ye hazırlanıyorum ama babam dışarı çıkmama karışıyor, bu ne kadar normal?