Sonra da niye AB'ye giremiyoruz oluyor, tavşanın tavşan oteline gittiğine mi yanalım , patronun medeniliğine mi 😂 Peki fırsatınız olsa siz nerede yaşamak isterdiniz?
Almanya da yaşayan biri olarak sormak istiyorum: Ne tavşanı ne oteli arkadaşlar? Tavşanı kreşe bırakıyor gibi bırakılan otel hadi olsa bile, biraz ayık olun n’olur her anlatılanla pembe pembe sahneler çekmeyin kafanızda. Almanya da “Gleitzeit” denen bir durum var. 7-9 arasında başlar günlük çalışma saatini tamamlar gidersin. bir şey olup 10’da gelsen, bir iş verenin sana “amağn senden değerli mi” demesi mümkün mü ya sjsjsj kapitalizmin tanımını mı bilmiyorsunuz. Adam sorun etmiyordur, çünkü çalışma saatiniz dijital olarak görüntülendiği için, zaten o saati her türlü tamamlayacaksınızdır. Ama 9’dan sonra pek başlanmaz, o doğru. Ama tavşan oteli bana bile ütopik geldi.
Ab ye girmek isteyen net neyse Ab bize girmek istesin. bu Türkiyeyi anlamiyorum ne avrupa sevdası arkadas kökeni avrupali olan benim ben bu vatani benimsiyorum üstüne tanımam ülkemin
Seni biliyoruz Genel olarak kizdim ben Bir de bizim devlet girmeye calisiyor ab ye adam almiyor seni ne hâlâ bu kapisinda beklemek devlete kizdim biraz
Yaşadığım yerden genel olarak memnunum 🌿 Muğla’nın doğası bana iyi geliyor, deniz ve sakinlik ruhumu besliyor. Ama şunu da biliyorum ki insan bazen daha sistemli ve düzenli bir yerde yaşama hayali kurabiliyor 🌍 Senin paylaştığın örnekteki çalışma anlayışı gerçekten insanın içini rahatlatıyor. Fırsatım olsa bir süre Avrupa’da yaşayıp deneyimlemek isterdim. Hem farklı kültür görmek hem de kıyas yapabilmek için ✨ Sen kalıcı mı gitmek isterdin yoksa deneyim amaçlı mı düşünüyorsun?