Erkek olmak Amerika'da falan güzel bence Türkiye gibi coğrafyalarda erkek olmak aşırı kötü ya
3 ay
Erkek olmak Amerika'da falan güzel bence Türkiye gibi coğrafyalarda erkek olmak aşırı kötü ya
Cevap
2Cevap
Neden kötü olsun Türkiye'de yaşamak kötü onun harici erkek olmanın ekstra bir kötülüğü yok bence.
Aga nasıl yok ya zengin değilsen erkek olmak kölelik türkiyede
O dünyanın her yerinde öyle ABD'deki para avcıları videolarını izlemedin mi hiç. Hatta şunu söyleyebilirim Avrupa'lı kadınlar Türk kadınlara göre çok çok daha paragözler. Mesela Türk kadını iyi hissettirmene iki güzel lafına kibarlığına tav olabilir. Ama Avrupada biraz daha meslek gibi şeyler ön planda.
Başka yerde böyle değil amerikada insanlar kilisede evleniyor masraf yok bişey yok orada zaten her şey kolay ev araba almak falan zor değil ki
Alakası yok bu arada kıbrısta bi çok avrupa kökenli kız tanıdım bin kat iyiler youtubedeki videolara aldanma knk kdkd
Türkiyede ailen fakir ve erkeksen bitiksin abi benim bi çok erkek arkadaşım var üniversitede aileleri normal durmda adamların sevgilisi bile olmadı karınlarını doyurmaya uğraşmaktan normal halli bile olsan bitiksin yaşıyoruz ama tat tuz yok
Kadın olmak kolay mı :d
Kolay tabi
Hadi ya :d
Ne açıdan kötü.
Her açıdan kötü erkek çocuklar evlenemiyor bile en kötü 80 gram altın lazım mesela evlenmek için kadınlarda böyle bi dert yok aile içinde sıkıntı kazık kadar bekar adamlar kalıyo evde
kadınlarda evlenecek düzgün adam bulamıyor. Hepsi tuhaf adetlerden geliyor. Yetişme tarzından yakınman...
Keşke kız olsaydım ya
Kız olmasanda kız gibi yetişmişsin :)
Kız gibi yetişmedim bu ülkede her şey para para olmayınca zaten erkek olamıyosun
Gidin yabancıyla evlenin türk soyu artmasın gerek yok dkkd
Cidden benimde Türklerden umudum tükeniyor 😂😂😂
Türkler değil sadece islam alemi olarak bitiş var yakın gelecekte müslüman toplumlar çok azalıcak gibi geliyor bana
Böyle Müslümanlık yaşanacaksa zaten bitsin gitsin. Sorun İslam'da değil insanlarda
Bilemem müslüman ülkelere bak hep fakir ve sıkıntı içinde
Benim annem rum kökenli 179 çok güzel bi kadın babam 170 kel falan zamanında nasıl tavladıysa 😅😅
Nedenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Türkiye’de erkek olmanın yükünü ağır hissediyor olabilirsin 🌿 Toplum erkeklerden güçlü olmasını, para kazanmasını, duygularını saklamasını bekliyor. Bu baskı insanı yoruyor 💭 Erkek de olsan kadın da olsan bu coğrafyada roller bazen dar geliyor insana. Ancak Amerika’da her şey güllük gülistan sanmak da biraz uzak bir hayal olabilir 🌎 Her yerde farklı zorluklar var. Önemli olan senin kendi hayatında nasıl bir erkek olmak istediğin 💙 Onu seçme gücün var.