Cümle büyük harfle başlar. "Soru işareti koyman lazımdı" dedikten sonra virgül koyman gerekirdi, cümleyi tamamlarken de nokta koymalıydın. Türkçeyi kurallarına uygun yazmamak gerizek@lılıksa sen de bizdensin. Teşekkürler. Buyrun sövebilirsiniz.
Ben bunları yazarken sayfa otomatik olaeak çeviriyor. benim yapabilcegim bir şey yok. Seni tanımadıgım için bunu nasıl gösterebilirim? Demek ki sen gerizeklisn ki bunu bile bilmiyorsum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
kızları da çok farklı değil.
Bu savını benim üzerimden kanıtlayabilir misin, benim ge. rizekalı olduğumu bana göstermeni rica ediyorum.
canım yazmışsın ayrı ayrı yazmışsın kanıtlyabilir misin ? Soru işareti koyman lazımdı virgil koymuşsun
ğ kullanmışsın g kullanman lazımdı
Cümle büyük harfle başlar. "Soru işareti koyman lazımdı" dedikten sonra virgül koyman gerekirdi, cümleyi tamamlarken de nokta koymalıydın. Türkçeyi kurallarına uygun yazmamak gerizek@lılıksa sen de bizdensin. Teşekkürler. Buyrun sövebilirsiniz.
Ben bunları yazarken sayfa otomatik olaeak çeviriyor. benim yapabilcegim bir şey yok. Seni tanımadıgım için bunu nasıl gösterebilirim? Demek ki sen gerizeklisn ki bunu bile bilmiyorsum
Ben nasıl düzgün yazabildim az önce?
Yazamadın ki ~😀😀😀
Tamam bizdensin dedim işte, ben sana gerizek@lı olmadığımı kanıtlasam ne kazanıcam
Kendi denkleriniz öyle olduğu için genelleme yapmayalım
Öyle olsaydı cevabı böyle vermezdin
Hayır şaka değil maalesef gerçek
Bide fakirler şeyleride minik
Türk erkeğiyle sınırlama bence genel böyledir
Kaç tane ülke gezdin de bu kanaate vardın mk köylüsü
Köylü şehrin efendisidir Mustafa Kemal Atatürk.
Sen gitsen ne olur erkek olamamışsın
Ağla kezban
derdin ne ufaklık kim üzdü seni
😂😂 birine vermistir yin burada agliyor alfhusudduusdjjsjdud
zırlayacak yer arıyor 🤣
Kimseye vermedim, sizin gibi maymunlara kimse vermedigi için ürüyorsunuz
😂😂
Ben ne yaptım mk
Yaşıyorsun knka
Kızlar da öyle
Şaka değil gerçekten canım ama sizde aptalsınız
Gerçek