Aynaya bakmadan türk kızlarına çirkin diyip türk kızlarını aşağılıyorlar red ediyorlar rus kızı istiyor rus kızları size bakar mı bir sürü yakışıklı model varken? anca hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Milliyetçilik 0 bizi aşağılamaktan başka birşey yaptığınız yok fazla yüksekten uçmayın düşersiniz 😉
ego ve tipsizliklerinin yanında bir de türk kızını aşağılamalarına neden olan özellikleri yansıtan genlerin yarısının kendilerinden geldiğini akıl edemeyecek düzeyde bir zeka gerilikleri var. üzücü durum gerçekten.
bunun nedeni siz kadınlar.. erkeklerin göttünü siz kaldırıyosunuz.. paraya lükse düşkünlüğünüzle, saflığınızla ve kaşarlığınızla.. adam diyoki ulan dünkü ne kızdı be adraibna lima verdi bana diyor.. özgüven bir milyon oluyor..
tek senin olman yetmez.. genel bir konu bu... ayrıca son yıllarda çirkin erkekler saçlarını ayakkabı fırçası gbi yapıp suratlarına da sakala yapıştırdıklarında onları yakışıklı sanıyorsunuz.. eskiden makyajla erkekelri kızlar kandırıdı şimdi özellikle sakal ve saç şekli ile erkekelr kandırıyor.. : ) siz de yakışklı diyip adamlarını götünnü kaldırıyosunuz..
Türk kızları zaten erkekten anlamıyor o yüzden fark etmez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biz mi saniyoruz. Ulan hepinizin gotu kalkmis yaklasmaya korkuyoruz. Konusunca kezbanca tripler felan. Bizde en ideal kadin ruslara yoneliyoruz ki ben 1 sene sonra ukrayna ya gidiyorum 😂
@einsteinenisten bebegim 3303 31 olarak yazip subliminal mi veriyorsun zihnindekileri mi kusuyorsun bilmiyorum. Ama siz aptal kizlarin elestiriye bile acik olmamasi uzdu beni 😂. En azindan beklmeseler bile kadinnn gorecem 19 sene sonra...
yok senin tipine anca o 31 yakışır. cro magnondan daha evrilememiş hafif arap geni tükürülmüş tipinle ve yarım beyninle slavları cezbedeceksin emin ol. kadın görüp akşam kalacağın izbe otelde elinle ilişkiye gireceksin. genelleme yapma pek çok kızın götü kalmış fazlasıyla bir kadın olarak objektif bir biçimde inceleyebiliyorum çevreyi ama siz aptal erkeklerin göt kalkıklığı oranı inan çok daha fazla. nasıl bir ego patlamanız varsa bozuk genlerinizle kendinizi slavların üstün genlerine layık görüyorsunuz. sizin layığınız en fazla türk kızları unutmayın bunu.
kabul etmek lazım slavlar ve iskandinavlar türk kızlarından tip olarak daha güzel. ancak türk erkekleri tip olarak slav kızlarının çok çok aşağısında kalıyor kesinlikle denk değil. bir türk erkeğinin yanında bir slav kızı o kadar sırıtıyor ki.
@einsteinenisten yani inan su an burda olsan belini kirardim 😂 31 felan aran cok iyi bebegim. en azindan bir profilimiz var senin evrimini de bir gorelim insanda esek e evrim teorisini kanitlayalim. yani turk kizlarla iliskiye girdim merak etme. Ama senin de parani veriyim seni de susturayim olur mu?
o profilin emin ol eşekten daha geriye giden bir evrimin kanıtı küçük ır. pı sıçmığı. ananın inleyerek yattığı şifonyerin üstündeki parayı al da ağzın açlıktan kokmasın, türk kızı derken sen anca o minik bamyanla yastık zükersin küçük ırı. spı çocuğu
Bebegimmmm anaya girme yoksa anana kurbana girer gibi 7 kisi gireriz. Sen %90 17 18 yasinda sisman cirkin bir kizsin. Turk erkek sevgilin olmadigi icin kotuluyorsun. Kimse sana bakmiyor diye bizden cikarma acisini. Simdi uza yoksa uzatmiyayim sana
yok bence sen o minik bamyanı değdirme ki bana aids bulaşmasın ama sen domal ben seni takmayla becereyim olur mu saatin kaçsa veririz bak bdsm diyorum zkilmeye alışıksın zaten
@einsteinenisten nerden verecen parayi ulan daha dune kadar parani komidinin ustune koyuyordum. Eskort seni hadi yallah mk kasar. Bide zik begenmiyor yok bu kadar olsun su kadar olsun popona merdane zok pis varos hadi saati ne kadar sa ben vereyim gergedanlara ziktireyim seni uza
Zayıfsan çok değildir umarım. Beni Türk kızlarından abartı zayıflık ve abartı şişmanlık Soğutuyor. B*kunu çıkartıyor Türk kızları ama rus kızları tam doğru orantılı taş taş
En İyi Cevaplar