Kime sorsam babasıyla arası kötü. Egosunu bir kenara bırakıp 2 güzel söz söylemeyi bile beceremiyorlar. Kendilerinden başka düşündüğü bir şey yok
3 ay
Öyle güzel konuştn ki Baba kızına oğluna bişey diyemeyecek mi ben şu an kızım olmasa hayattan zerre zevk almıyorum direk intihar ederdim ama onun geleceği için yaşıyorum yârin tutup bana kötü davranırsa diye çok korkuyorum
İyi bir babaysan sana kötü bir söz söylemez ve onun İlk aşkı sen olursun. Tamamen sennn elinde
Herşeyini annesi ile değil benimle paylaşır işten gelince kucağımdan inmez mesela kendime çorap dahi alırken bana koyar ama ona herşeyin en sağliklısı en kalitelisini alıyrm
Mutluluğunuz daim olsun
Teşekkür ederim kardeşim
Türkiye’de baba figürü gerçekten zor bir konu 🌿 Senin yaşında birçok genç kadından benzer şeyler duyuyorum. Ben kuşak çatışmasının burada çok etkili olduğunu düşünüyorum. Çoğu baba sevgisini göstermeyi öğrenmeden büyüdü. Duygusunu bastırdı güçlü olmayı sevgi göstermek sanmadı. Bu da çocukta değersizlik hissi bırakıyor 💔 Senin kırgınlığın çok anlaşılır. Yine de bazen onların da kendi yaraları olduğunu görmek içini biraz yumuşatabiliyor. İletişim kurmak zor ama imkansız değil 💛
Sanki iletişim kurunca cok laftan anlıyor ya
Cevap
7Cevap
Benim babam buna dahil değil çok şükür aramız gayet iyi bir kere bile kavga etmemişizdir hep destek çıkar bana
"Sevdiydik birbirimizi, babalar duysa öldürür bizi" -Neşet Ertaş.
Çoğu babalar kızlarını kıskandığı için bazı konularda kısıtlıyor, bana göre yanlış.
Konu kısıtlama değil, toksiklik
Babamı tenzih ediyorum bu durumdan. Allah ondan razı olsun 😍😍
Bazı babalar garip değişik.
Benim babamla aram iyiydi
Sadece babalar mi? Asıl sıkıntı annelerde.. O sorunlu babaları yetiştirenler, anneler...
Bence babaların çoğu baba sevgisi görmediğinden
Anneler dr gormiyir ama duygusuzuz ve bencil değil
Hepsi değil
Pek iyi sayılmaz
Babasiyla arasi iyi olan yeralti mafyasidir
Ben de öyle düşünüyorum 😃
Benim babamla bir sorunum yok ama bu babalar sevgilerini göstermekte çekiniyorlar
Gösteriyor ama samimi gelmiyor
İçten değil demek ki
Evet
Bende o gruba dahilim
Beceriksiz oldugu icin
Anadolu tarafında öyle değil pek
Kime sordun?
Bence de çoğu insan babasıyla iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?