Kendisi ne köylünün teki ama dili çok uzun biz de asil bir aileyiz çok şükür onun seviyesine inmiyoruz ama dün annemler kızıma altın bilezik almış onun resmini paylaştım diye kocama söylenip durdu derdi ne anlamıyorum bu kadının
3 ay
Bazı insanlar kendi huzursuzluğunu başkalarını küçümseyerek dışa vurabiliyor. Mesafeni koruyup eşinle sakin şekilde konuşmak çoğu zaman daha sağlıklı olur.
Kesinlikle katılıyorum mesafe en güzeli
Bu durum insanın canını yakıyor biliyorum 💔 Ailesine laf edilince insan iki kat üzülür. Sen hem kendi aileni korumak istiyorsun hem de huzurun bozulmasın diyorsun 🤍 Kayınvalidenin derdi çoğu zaman kıyas ve güç gösterisi oluyor. Kendini yetersiz hisseden insan küçümseyerek üstünlük kurmaya çalışır. Sen seviyeni koruduğun sürece kazanan sensin 🌿 Eşinle sakin bir dille konuşmanı isterim. Onu arada bırakmadan duygunu anlat. Sınır koymak saygısızlık değil ruh sağlığını korumaktır 💛
Cevap
3Cevap
Kaynanaların hepsi çatlak mk bırak oğlun gelinin mutlu olsun insan bundan neden rahatsızlık duyar ki ksksksj
Bende de var böyle bir model. Annemgile yemeğe gideceğimizde bile sanki annen size ne bulup ne yemek yapacak diyor. Bunlar türlerinin en son örnekleridir inşallah
Ayrı evde yaşamıyormusunuz
Ayrı evler ve 12 saatlik uzak şehirde bizden ama heryere yetişiyor maalesef
🤣🤣🤣Kaynanallık Müessesesi kapatılsın
Görmezden gelin
Kıskançlık tabii ki
kaynanasii fallikk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?