Çirkinin diye ailem tarafından eziliyorum?

Klişe gelebilir ama gerçekten çirkin değilim, bakımsızım, ÇOK BAKIMSIZ. Allah’a şükür yüz şeklim güzel, gözlerim güzel, burnum güzel, dudaklarım dolgun fakat yüzüm sivilce ve leke dolu, tuşlarım çok fazla ve almama rağmen çok çabuk ve gür çıkıyorlar ve inanılmaz zayıfım, yüzüm hep solgun. Ablama laf etmek istemiyorum ama kendime baksam ben ondan kat kat daha güzelim. Bana durmadan laf ediyor. Ona sataşmamama rağmen durmadan fiziğime yüzüme laf ediyor sanki kendisi türkan şoray. Kompleks yaptığımı bile bile yıllarca ne zaman tartışsak ve ben onu laflarımla ezsem direkt dış görünüşüme saldırıyor. Sadece o da değil okulda az zorbalığa uğramadım bunun için ve zamanla iyi özgüvenimi kaybettim. İnsanlar bana laf etmesin diye köpekler oluyorum, sevmediğim halde iyi davranıyorum, bana laf ettiklerinde duymamazlıktan geliyorum, ezik gibi davranıyorum, o kadar koyuyor ki.. sonra eve gelip yatağımda ağlıyorum. Hadi onlar neyse dış kapının mandalları ama ablamın bana dediklerini insan düşmanına demez. Artık cidden değişmek istiyorum aslında çirkin değil bakımsız olduğumu göstermek istiyorum ve özgüvenimi tekrar kazanmak istiyorum bu kadar mıymıylık yeter ben kendime sahip çıkmazsan kimse çıkmaz. Nolur nerden başlayayım bir yol gösterin cildim çok kötü, saçlarım acayip dökülüyor, kilo alamama problemlerim ve mental olarak çökmüş durumdayım her türlü yoruma açığım.

Çirkinin diye ailem tarafından eziliyorum?