3 ay
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
126Cevap
İkiniz çalışsanız hayat müşterek herkes iş bölümü yapsa daha iyi
@rapunzely
Erkek 1.80 üzeri ise olur. Çünkü kadınlar 1.80 üzeri işsiz erkeği 1.80 den kısa işi gücü olan erkeğe tercih ederler.
Bu kadın kimse arkadaş duruyor duruyor belirli aralıklarla hep aynı soruyu soruyor.
Yürür de toplumun alışması Zaman alır. Eşin ve senin duruşunuz net olmalı
@Evelynyilmaz
Erkek 1.80 üzeri ise olur. Çünkü kadınlar 1.80 üzeri işsiz erkeği 1.80 den kısa işi gücü olan erkeğe tercih ederler.
@Lazjoker me alaka boy ve iş? Zaten eğitimli iyi bir mesleği olan bir kadın bunlara bakmaz
@Evelynyilmaz
Erkek 1.80 den kısa olmadıkça bakmaz tabi ki
@Lazjoker boy takıntın var sanırım? Senin birlikte olacağın kişi 180 üstü olsun tamam
@Evelynyilmaz
Ben 1.74 üm. 1.50 kızlar bile reddediyorlar ki 1.80 üzeri kızlar sevgili olsunlar
@Lazjoker erkeklere yönel Sen de
@Evelynyilmaz
Olmaz ben eşcinsel değilim olmamda. Kadın istiyorum
Ben ederim çokta güzel yaparım bakarım ama bu durumun kesinlikle başıma kakılmaması lazım yoksa yürümez hem bende boş durmam evden çalışılabilecek iş modelleri var
bunu kabul edecek çok kişi var. Mesela ben ! yemek temizlik tamir elektronik süperimdir :) ama evliyim :)
Niye insanlar slk slk algılara bakıp hareket ediyor
@intikam_vakti
Öyle degislen bile boş yapmayı kes
@intikam_vakti
Gayet öyle. Boş yapmıyorum gerçekleri söylüyorum
Tamam haklısın
@intikam_vakti
Gerçekleri kabul ettin demek ki
Evet
İki kişide bu konuda uyumluysa, şaka amaçlı bile dilledirmediginiz sürece çok iyi yürür.
Yok ya adam sorun etmese bile adamı cinnete surekler toplum
El alemin ne dediği neden bu kadar önemli?
Banane soruyorsun birader al aleme sorsana
Kapı kapı dolaşamam işim var
Kadınlar erilleşti erkekler dişilleşti herkes kendine üstüne düşen görevi yerine getirse bunlar olmayacak , ayrıca biz kadın olarak çok nariniz bırakın erkekler erkekliği yapsın niye kendimizi bu kadar zorluyoruz
kadınlar mı narin her zorluğu çeken kadın ayrıca en dayanıklı bedene sahip olanda kadın bırakın bu narin ayaklarını kadının yaptığını çoğu erkek yapamıyor yorumlarda bile belli işte hepsi sızlanıyor
@lunavere
Alakası yok
Olabilir. Karım kazanıp getirsin ben yiyip içip gezip tozayım sonra da hanımıma evde hizmet edeyim oh mis gibi.
Elbette kabul edilebilir ama bu durumda erkek senin kölen olmuş oluyor 🤔
Niye aksi durumda kadın erkeğin kölesi mi oluyor
Yaa evliliklerde kadınin kazancı erkekten fazla ise bazen sorun olabiliyor.
Ben bunu memnuniyetle kabul ederim. Ev işlerini severek yapıyorum zaten. Beni böyle sevecek ve sayacak bir kadınla ömrümü birleştirmeyi çok isterdim
Gerçekten bunu çok isterdim ben
Heralde bu soruyu sorarken ciddi değildiniz
Yani sen erkek Olcan o kadın öylemi kanka kb zamanla senin bile zoruna gider erkek erkekse bu durum zoruna gider zaten aynanfa çalışın ozaman eve yardımcı alın nasıl fikir
ne alaka lan kadınlıkla ev işi yapmak zorunda bi kere zaten
@xDreamm
Olabilir aslında ama toplumsal kodlara ters o ayrı
Sen ne iş yapıyorsun bunu merak ettim iyi bir maaş dedin diye soruyorum
Eşler anlaşabilir ise kimseye bişey düşmez yürür
@Lazjoker kardeşim herkes bir mi
Erkek 1.80 den kısa olmadıkça evet hiç bir kız bir değil
@Lazjoker bence seni üzmüşler sorunun bu unutma herkesin kriteri farklı
Türkiye şartlarında çok zor. Az da olsa bulursun ama zor ihtimal
Maaş kartını, kredi kartını alırım paranı çatur çutur yerim. Aksamları yemeğini veririm bi çorap bi pilav, çocuk doğurmam ama sölim. Kabul. Yarın gel iste anamdan 🤣
Ay o ne öyle karı gibi :) komşu kadınlarla altın günlerine de gitsin tam olsun bari ahahaha 😂 😂 😂
@bhutfyu00
@lazjoker tüm cevaplara nasıl yorum yazabildin delirmişsin
Yooo aklım gayet yerinde ve gerçekleri söylüyorum
Yürür erkek güzel kardeşim da
Yürümez kadın az zaman sonra paralı biriyle yatar kocasınaü sen erkek misin der eder adam hazmedemez boşanırlar
Sorumluluk almayı sevmeyen erkek kabul eder ama kabul etmeyenler de olur
Erkek hem ev işi yapsın hem çalışsın sen yine çalışırsın
Aynen öyle
@Lazjoker la bi git
Yalan mı
Yürür niye yürümesin ki? Karşılıklı sevginin saygının anlaşmanın olduğu her ilişki yürür... Senin yaptığını karşındaki de yapar, onun yaptığını sen de yaparsın ne var bunda
@ozturkaysegul
Eşinin çalışmaya bir engeli yoksa eğer aranızdaki rol değişikliğinden bir yerde patlak verir evde oturan erkek olmaz ya çalışacak işi gücü olcak sorumluluk bilincinde olsun dediğin çok mantıksız
@krmzsyhbyz
Ahaha Kemal Sunal bı filminde yapmıştı neden olmasın kabul edenler olabilir
hayır tabi ki ataerkil bir ülke bizimki yürümez tabi ki. ama bence açık görüşlü olmalı insanlar
kabul etmez birlikte yapmak senin için daha iyi olabilir en azından
Olma erkek çalışır
Kadın ev işi yapar
Evlilik te 2 kişi çalışırsa hiç evlenmesinler daha iyi
Kardeşim olgunlaş gel
Herkes 40 bine geçiniyor tek erkek çalışıp
İyice erkekleştiniz , erkekleri de dişilleştirdiniz sonra şikayet ediyonuz
Valla benim eve ekmek parasını annem getiriyor
burada öyle bi çift vardı daha doğrusu bi kadın vardı. eşi ev işi yapıyomuş kadın çalışıyodu
Ben varım qk varsa bana bakabilecek kadın tüm ev işini yapacam qk
Kabul edecek erkek bulunur da becerebilecek erkek bulunur mu bilmiyorum
Shahahaha ben olsam asla kabul etmezdim oldu birde çocuk doğurayım
Soruya bak yaaa 😁😁👍🏼 kız düşünmüş, tespit etmiş, sormuş helal sana 😁 (güzel soru sormuşsun)
Türkiye'deki erkeklerin çoğu bunu ister zaten
@ebevenus
@Lazjoker geldi ucube incell
@ebevenus
Yalan mı
@Lazjoker banane 180 boydaki adamdan sırık mi besliyoruz
@ebevenus
Sırık bekliyorsunuz. 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorsunuz
yau birak eşşek gibi çallşsın sen de çatır çatır ye parasını yahu sen niye çalışıp yoruyon kendini çiçeğim
şuanda bizde biraz ole annem cildiriyor ama babamda calişiyor bence kadin ekmek getirice denge altust oluyor
Yürümez bildiğin saçmalık
Neden
@RedStilettoLove
Bu işte bir terslik var yürümez tabi ki
bence bu terslikte bir iş var
Evet
Hayalim ev erkeği olmak
Ben kabul ederdim çok güzel olurdu bence
Nasip olur mu acaba
Valla ne yapsınlar kendileri, uğraşılmaz.
Hangi erkek kabul eder ki
@banu_yildiz
ev beyı dıye bısey olmaz
@Disiaslanımben
ev kadını diye bişide yok o zaman
@ConejoEstrella olmazsın ozaman olur bıter
sende öyle erkekle olmazsın olur biter o zaman
@ConejoEstrella
olmaz. zaten aldatırsın
Sen beni arıyorsun yeminle
Erkek günlere de gidiyor mu?
Var ona benzer evlilikler
Erkek istemez
Ne halt yiyeceğinizi siz de şaşırdınız.
İnsanların hayatından sana ne
@selin0603 Düzeltme zoruna mı gitti? :)
Yanlışları düzeltmek lazım düzelttiğin için teşekkürler. Kimsenin hayatı seni ilgilendirmez o yüzden yazdım
@selin0603 Aslında ben de yorumumla düzeltmeye çalışıyordum. Feminizm, kadın hakları, modern çağ diye diye erkeğin de kadının da genetiği bozuldu. Bu bozulmada en büyük kadına ait. En çok zarar gören de kadın. Herkes fıtratına uygun davransa kadın- erkek daha mutlu olacak. Feminen erkek, maskülen kadın dayatması en sonunda rollerin karışmasına neden oldu. Böylece başlıktaki gibi tuhaf sorular sorulmaya başladı. Ez cümle, esasen kadının da erkeğinde rolü belli. Çok da şey yapmamak lazım…
Ya öyle tabi fıtrattan gelen roller var ama insan böyle mutlu değilse?
yürümesin de zaten dünyanın hiç bi yerinde.
Ben kabul ederim :))
Kabul eden bir mal vardır muhtemelen deneyin
Türk erkeklerin cogunlugu kabul eder çalışmayı kımse sevmiyor
Yürümez ilk fırsatta boşa
Ben yaparım arda kalan vakitlerdede tvden maç izlerim ama çocuk istemem😂
Tanıdığım var bu şekilde olan
Olur neden olmasın
@Yasmin997