İyi bir maaş alıyorum ve ev işi yemek vs yapmayı hiç sevmiyorum. Eşim yapsa bunu ben çalışsam ona baksam kabul etmez mi kimse
3 ay
Emin olun öyle bir durumda ki insana siz Erkek gözüyle bakmadığınız gibi dışardakilerde bakmayacak. Geliriniz fazla olabilir bu çok güzel bir şey ama erkeğin az da olsa çalışması para kazanması gerekir. Bir diğeri böyle bir erkeğinden adamlığından şüphe ederim.
Adamlık ile bunun ne alakası var?
@Freddy1616 adamlık eşinin eline bakmamaktır. Benim lugatım böyle.
Kadın için de geçerli bu dediğin ü
Cahiliye devrinde kız çocuklarını diri diri toprağa gömen barbarların torunları kendi kafalarında bir erkek bir kadın modeli yaratmışlar istiyorlar ki sekiz milyar insan öyle olsun Sekiz milyar insanın içinde bir avuç azınlıklar kendi kendilerini bir B*k sanıyorlar Kendileri erkek adam olmayanlar başkalarını öyle sanıyor işte
@Elifay999 kendine bakmaktan bile aciz olan bir kadın neyine güvenip evlenecek?
Nasıl geçinecek?
@Freddy1616 sen tam bı amip parazitsin
@Freddy1616 senin sülalendekiler öyle diye herkes öyle değil
@Elifay999 ben tanım üzerinden gidiyorum. Sülaleyi niye karıştırıyorsun.
Başkasının sırtından geçinen birine "tanım" olarak ne denir?
En sonunda yabancı bir adamla evlenip gerçekten keyfime bakacağım. Adamlar doğuma girip yanında oluyor. Seninle ilgileniyor bu süreçte. Çocuk bakımı, ev işi derken gerçekten omuz omuza bir eş oluyor. Sen hasta olduğunda sana bebeği gibi bakıyor. Türk erkekleri ise hamile olsan hasta olsan ya da bebeğin olsa ilgi ister yine. Annesini çağırır kendi bakamaz vs vs çok yorucular.
evlilik demek ortak hayat demek. Kadın ya da erkek tek işi yapmaz. Birlikte iş yapılır. Birlikte çocuk bakılır… anlayana.
Edecek erkek kesinlikle vardır da bence her şey dengeli olmalı. Ev işlerini pek çok kişi sevmez ben de dahil ama bir şey yapmadan da olmuyor. İkisi de hem çalışmalı hem de ev işlerinde ortak olmalılar. Zaten hamile kalırsan çalışamayacaksın o zaman eşin prenses gibi evde mi oturacak? İşsiz diye kimse de ona iş vermez.
@flawsome25
Erkek 1.80 üzeri ise olur. Çünkü kadınlar 1.80 üzeri işsiz erkeği 1.80 den kısa işi gücü olan erkeğe tercih ederler.
Aklı başında erkek ne kadın parasıyla yaşar nede kadına muhtaç olmak ister, bence evlenip ne kendi hayatını nede adamın hayatını zehir zindan etme kendine bir hizmetçi kadın tut senin için herşeyi yapar evlilik senin dediğin gibi olmaz, hadi herşeyi geçtim bu karı koca arasındaki ilişki nasıl yürüyecek, yani işten geldim yorgunum başımmı ağrıyor diyeceksin o yüzden hayal kurma bence
Bu soru bana çok geliyor 🌿 Türkiye’de zorlanır ama yürür mü dersen yürür. Toplum konuşur ama evliliği toplum değil sen ve eşin yaşıyorsun 💛 Eğer ikiniz de rolünüzden memnunsanız kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Erkek evde üretken ve mutluysa kadın da çalışırken huzurluysa denge kurulabilir. Önemli olan saygı ve değer görmek 👩❤️👨 Toplumsal baskı yorabilir ama güçlü iletişimle aşılır. Ben danışanlarımda bunun örneklerini gördüm 🌸
Cevap
124Cevap
Evlenelim. Ama bahçeli orman içinde evde oturmak isterim. Taş gibiyim sekste memnun kalırsın. Elimden her iş gelir memnun kalırsın. Bahçeli ev istiyorum. Balımızı yumurtamızı salatamızı etimizi kendim üretirim. Büyük garaj yapmam gerek extremsporlsr için malzemeler koyucam. Şartlar uygunsa gel
her aile farklı tabii ama genel olarak toplum baskısı ve geleneksel roller nedeniyle zor olabilir. bazı insanların böyle bir düzeni kabullenmesi kolay olmaz, özellikle erkeğin evin sorumluluğunu üstlenmesiyle alay eden veya küçük gören insanlar çıkabilir.
Valla şu an ben bu durumdayım ama yinede o işi sen yapıyorsun. Çünkü erkekler herşeyi yapacak kapasiteside değiller. Ve temizliği de yalap salap yapıyorlar canım. En güzeli onların sabahtan akşama kadar çalışması tabi eve gelince de işin ucundan tutacak.
Toplum ataerkil toplum. Mevcuttaki erkek çalışır eve ekmek getirir felsefesini yıkarsan bir zaman sonra erkek kendini yetersiz bulur, kadın erkeği güçlü görmez ve aklı başkasına kayar. Kariyer yolculuğunda tanıştığı yüksek kademe erkekleri daha yeterli ve güçlü bulur ve aklı kayar ya da o erkekler ona kayar... Mevcut düzen iyidir, elleşmeyin...
Komsumuzun bir kizi var hemsire universite hastanesinde uniden 1. likle mezun olmus muhendis bir erkekle evlendi erkegin isi yoktu, sonra bir is kurmus batirmis hic para kazanmadi gibi bisey hemsire kiz cocuk yapti anne oldu simdi cocuguda oglanada hemsire maasiyle bakiyo yillardir oglan biraz iri kiyim recep ivedik gibi kiz bence korkusundan bosanamiyo malum her gun tv de haberlerde izliyoruz kotu durumlari icbir kadin issiz adama bakmaz yoksa bu ulkede
Böyle olmalı
Parayı sen, getireceksen ömür boyu çalışıp kabul 😂
Sen neyden kazandın mesela? 😂
Ee tek sen mi Türk milliyetçisisin mk kafaya bak ne alaka 😂😂
Ne sallıyosun sen mk ahraz cahili seni. Laz diye millete rum diyecek kdr anası kaşmer bi cahilsin bunun trabzonlu olmayan birisi olarak söylüyorum 🤣
@AfiliYlnzlık niye engelledin
@AfiliYlnzlık pardon onu etitketleyeceğime senin nicknameni etiketledim
Canım benim boyun 1.80 altı ise sen de farklı alanlarda yüksel
4mk sanki her kızın yanında Cedi Osman gibi tipler var. 1.73 bi çocuk vardı ve spora giderek sağlam fizik yaptı yakında düğünü var ve çocuğun mesleği kasap yani oradan zengin falan diye zıplama arabası bile yok. Ya siz kafayı yemissiniz ya git başımdan
Olabilir ya bence kadının işi erkekten daha iyiyse erkeğinki daha düşük maaşlı ise evde kalıp bebeğe falan bakıp temizlik yapabilir bazı normları bırakıp gerçek hayatla tanışmak gerekiyor cinsiyetci ayrımları bırakın Kim daha çok kazanıyorsa kimin eline daha çok para geçiyor ve kimin işi daha nezih ve güzelse o kişi çalışmalıdır diye düşünüyorum yani bir çok erkek bunu kabul etmez doğasında yok ata erkil toplum özelliğidir bu ama ben olsam eşime bunu teklif ederim ısrarla kabul etmiyorsa da yapacak bir şey yok ama bu kesinlikle kötü bir düşünce değil
Saçmalama istersen
Erkekler kadinlar icin milyon tane kriter koyarken de sesin cikiyor mu cik bakayim sokaga guzel kizlarin yaninda kac tane uzun yakısıklı erkek var hepsi cuce torbaci kilikli
Oldu olacak rolleri değişmişken bir de strapon alıp kocalık yap. Bu nedir ya insanlık iyice yoldan çıkmaya başladı. Fıtratın dışına çıkılıyor. Sonra da erkekler niye prense. Niye olacak mk kadınların prens olduğu yerde kim s.. ker erkeği.
Fıtrat mı Hz. Hatice validemiz ticaretle uğraşmış… İslamiyette kadınlar evden dışarı çıkmasın çalışmasın diye bir ayet yok. Hepsi Emevi gelenekleri yüzünden.
@Hxjsjdj he zaten erkek kim ki değil mi yani.
@turkkiziyiz hz hatice evlendikten sonra bütün işleri efendimize devretmiş kendisi de çocuklarıyla ilgilenmiş. Madem dini bu kadar biliyorsunuz işinize geldiği gibi yorumlamayın. Evet kadın eve kapatılmamalı ama görev paylaşımı da yapılmalı. Erkek güçtür çalışır her işi yapar eve ekmek getirir. Kadın da öğretmendir anadır evin direğidir yuvayı yapandır. Yuva kadın varsa yuvadır.
@TürkKızıyız Hz Hatice ticaret yapıyordu ama erkekler içine girerek yapmıyordu araya aracı koyarak yapıyordu ve Allahau teala bi ayetinde de şöyle buyurmuştur" “Evlerinizde vakar ile oturun ve ilk cahiliye dönemindeki gibi açılıp saçılmayın (teberrüc etmeyin)…”
(Ahzab Suresi, 33. ayet)
Evet erkeğin kadına bakmasi farzdır kadının da ev işi yapması şart değildir ama zaten bi kadın kocasının üstüne düşen sorumluluğunu yaptığını görüyorsa ( yani eşinin kendine olan bütün ihtiyaçlarını karşıladığını) gördükten sonra neden ev işlerini de o erkeğin üstüne yıkmak istesin ki evet kadının yorgun düştüğü günlerde yardım etmesi çok güzel bi davranış olur ama işten çok yorgun gelip, elinden geldiğince yuvasının eksiğini gidermeye çalışan bi erkeğe kadın neden fazladan da ev işi yuklesin ki?
@bulutsvn bunlar diyor ki kadın çamaşır yıkamak zorunda değil bulaşık yemek temizlik yapmak zorunda değil çocuğuma bile bakmak zorunda değil. Evet dinen yapmak zorunda değil. Peki ben bu kadınla niye evleniyorum o zaman sadece yatakta mı işime yarayacak. Hayatıma dokunmayacaksa ne halt yemeye var o kadın.
İslamiyet bana eve kapan dememiş. Kadın istediğini yapar. kadınlar size kulluk etmek için yaratılmadı...
@bulutsvn Ayetin bir önceki cümlesi (32. ayet) doğrudan şöyle başlar: "Ey Peygamber hanımları! Siz, kadınlardan herhangi biri gibi değilsiniz..." Bu giriş, ayetin öncelikli muhatabının Hz. Peygamber’in eşleri olduğunu açıkça gösterir. Onlar "Müminlerin Anneleri" oldukları için toplumda en yüksek edep ve vakar örneğini sergilemekle yükümlü tutulmuşlardır. Onlara yönelik kurallar, diğer kadınlara göre daha titiz ve sınırları daha keskindir.
Peygamber hanımları diyor. Bunu diğer kadınlara söylemiş gibi lanse etmeseniz olmaz. Ne meraklısınız kadınları toplumdan kopartmaya. Ayetler bütündür parça parça alırsan böyle senin gibi bir anlam çıkar!
@bulutsvn Peygamber eşi olmakla normal bir müslüman kadın olmak sence bir mi? Daha zor, daha özel ve daha dikkat edilmesi gerekir. Apaçık peygamber eşlerine özel bir ayet. Öyle geçiyor neden bunu saptırıp, normal olan kadınlara söylenmiş gibi ima ediyorsun? Asıl kendine sorman gereken soru bu.
Ayrıca ayetleri kafana göre yorumllayamazsın. müslüman olmak hassasiyet gerektirir. peygamber hanımları diye geçiyorsa normal kadınlarr içinde geçerli demek biraz haddi aşmak demektir.
@TürkKızıyız bunun cevabida bir ustteki cevabımız aynı olacak, peygamberimize özel olarak inen ayeti peki üstüne neden alıyorsun o zaman onu sorayım? Çünkü Allahü telala peygamberimize bile benzeyemeyecegimizi bildiği halde ne buruyurmustur " “Andolsun ki Allah’ın Resulünde sizin için güzel bir örnek vardır…” yani ne kadar çabalasakta benzeyemeyiz ama Allah teala yinede elimizden geldiğince cabalamizi istiyor
@bulutsvn peygamber hanımlarına özel inmesi demek. onların koşullarına yönelik özel hususlar içeriyor demek. yani peygamber eşlerinin yaşadığı zorluklar ve özel durumlar diğer müslüman kadınlar için geçerli olur mu sence? sen burada onları örnek almakla onlara inene özel koşullar için açıklama yapan ayetlerin farkını kaçırıyorsun. benim bir şeyi saptırdığım falan yok. saygısızlıkta yapmıyorum. beni rahatsız eden islamiyet kadınlara evde otur çalışma emri vermedi... vermedi ama evinde otur senin için öylesi daha hayırlı kafası islamiiyetin bana koymadığı emri dikte etmek demek. anladın umarım. islamiyet bana evde oturman gerek demiyor başkası da gelip bana evinde oturman daha hayırlıdır diyemez yani. Rabbim bana seçim hakkı vermiş. bu seçim hakkını dikte edemezsin böylesi daha hayırlı diye.
@TürkKızıyız bizim için geçerli olursan kasıt bizlere örnek olur dediğimi defalarca söyledim ayrıca kadinlarin bu zamanda evinde oturması iffeti ve huzuru açısından daha önemli görülür, yine bir zaruret varsa ya da eğitim ilim öğretmek gibi bi durmadan evden çıkıyorsa kadın yine tesettür ve vakar kurallarına uyarak çıkması uygundur islam kadını eve takmaz sadece kadının ruh sağlığı ve iç. huzuru için mahremiyete dikkat ederek adım atmasını emreder
@bulutsvn yav bırak bunlarla tartışma. Neymiş kadınlar köle değilmiş. Peki biz köle miyiz eşek gibi çalışalım getirelim siz de ben senin çocuğuna bile bakmak zorunda değilim deyin. Ne halt yemeye varsınız o zaman. Bir işin ucun tutmayacaksınız da sadece ucunu tutmaya mı varsınız. Ne yapacak çok merak ediyorum. Bunların kafasındaki kadın çalışacak kazanacak kendi yiyecek senin kazandığınla evi geçindirecek istediği herşeyi yaşayacak ama sana bulaşık yok çamaşır yok çocuk yapamam fiziğim bozulur. Niye yaşıyorlar acaba.
Öyle erkek elbet bulursun ancak saygı duymayacağın için çok mutsuz olursun ve aile ve çevre baskısıyla evlilik uzun sürmez. Ülkemizdeki toplum yapısından dolayı kadının sevmesi için mutlaka saygı duyması gerekir 😊😊
Yürür ama yorumlarda da var olan dağ ayısı zihniyetli kişiler çevrede yüzde 99 oranında olduğu için o iş biraz yaş olur. Kocana kılıbık derler. Çünkü çoğu toplumda erkek aş getirir, avradı pişirir mottosu vardır
Eril enerjisini yok etmek istiyorsan olabilir. Sonradan neden böyle oldu diyemezsin. Erkek adam çalışır kazanır getirir lider vasıflı olur. Ya Eşini Kral yapar Kraliçesi olursun ya da eve Hizmetkar eder hizmetkarın eşi olursun karar senin.
@Ela_Nur34
Erkek 1.80 üzeri ise olur. Çünkü kadınlar 1.80 üzeri işsiz erkeği 1.80 den kısa işi gücü olan erkeğe tercih ederler.
@Lazjoker Yanlıyorsun bence. Evet bunu yapan kadınlar var. Bütün Erkekleri aynı kefeye koyamadıgımız gibi bütün kadınlarıda aynı kefeye koyamayız.
Benim için karakter , kalp güzelligi esastır. Güzellik / yakışıklılık bir kazaya bakar. Kalbi güzel adam/kadın ne olursa olsun kalır. Gidenler zaten hiç bizim olmamıştır. E gidene kal demekte bize yakışmaz.
Hayır bence ikiside çalışmalı kadın çalışamıyosa erkek çalışmalı. Erkek evde kadın iste olmaz öyle. Ama kadın ev hanımı erkek çalışıyorsa erkek geldiğinde sofra kurup çamaşır aşabilir ufak yardımlar edebilir
Genelde erkeğin onuruna dokunur bu durum özellikle çalışmayı seven adama ağır gelir.. Ama işsiz ya da çalışmayı sevmeyen birini bulursan evcil kedi gibi olur neden olmasın:)) akşama tatlı yaptın mı çiçegim dersin telefon açıp🤣
İnsanların istediği hayatı tercihleri belirler ve gösterir.
Sonradan değiştirmek istedikleri değil.
Tabi birde yaşamak istedikleri şeyleri başka fikirlerin üzerinden hayata geçirmek isteyenler var.
Bu kişileri konunun dışında tutmak lazım.
Kabul eder ama ilerde sıkıntı olabilir, aşağılık kompleksine girip sana kötü davranabilir ya da sen ilerde ona saygını yitirirsin, ne kadar modernleşirsek modernleşelim, doğanın dengesine karşı gelemeyiz.
Ne kadar eleştiri yapılsa da bunu yapan çiftler var. Herkes ait hissettiği yerde olmalı bence. Erkek ev işleriyle ilgilenmeye kadın da çalışmaya rağzıysa neden olmasın. Evlendiğin insanın zaten seninle aynı görüşlerde olması gerekir ki huzurlu bi ortam olsun. Önemli olan karşılıklı karar vermek gerisi kimseyi alakadar etmez
Doğru yazılışı, razıysa…
Yürümez. Kadın evde oturur doğurur çocuklarını büyütür. boş ver gidin erkek rolünü çaldınız iyice feminist ayağına. T. c. kızıyla olan erkek kendini karı gibbi hisseder yeminle.
sen evde oturmak istemiyosan kadın niye otursun saçma sapan yargılarınızdan çıkın isteyen evde oturur ev hanımı olur ister çalısır sizi ne ilgilendiriyor madem bu tür yargılar koyacaksınız o zaman biz de erkeğin işi inşaattır erkekler insaat dışında çalışmasın inşaatta çalısmayan erkek mi olur diyelim?
istediğimizi yapmaya gelmediysek niye bu sitedesin kadınların sorularını cevaplıyosun doğru bi davranıs mı?
Cahiliye devrinde kız çocuklarını diri diri toprağa gömen barbarların torunları kendi kafalarında bir erkek bir kadın modeli yaratmışlar istiyorlar ki sekiz milyar insan öyle olsun Sekiz milyar insanın içinde bir avuç azınlıklar kendi kendilerini bir B*k sanıyorlar Kendileri erkek adam olmayanlar başkalarını öyle sanıyor işte
dini öne sürüp cevap gelince niye ağlıyon kız haklı madem çok din düşkünüsün sorularına bi baktım da hep çalıskan avakado yiyen tiplemeli kadınları begeniyomuşsun dediklerinle isteklerin çelisiyo üstelik bu kadar din düşkünüysen dine göre yaşa senin burada olup bu soruları sorman günah
Yakın bir arkadaşım denedi sonuç baya olumsuz 😂😂 kadınların kazandığı para kadının erkeklerin kazandığı para ailenin oluyor bir noktadan sonra maalesef
Erkeklerin hem evi geçirip hem de gerektiği kadar ev beyi olduğu evlilik kesinlikle yürür.
Erkekler kadına muhtaç olmadan yaşayabildiğini göstermeli.
Adam olan evine ailesine eşine bakmak zorundadır gerekiyorsa gece gündüz çalışır yinede bakar. Kadın ise ev ve çoçuklardan sorumlu ailenin ayak durmasını sağlayan kişidir...
Üzgünüm ama 30 sene sonra emekli olacakken benimde günlerimin dolması lazım :D işin şakası bir yana hem toplum baskısı hem de mantıken olumlu bulmuyorum. Sosyal ve psikolojik olarakta olmaz. Bunun temel sebebi erkeğin avlanmaya kodlanması yani çalışmaya. Fazla kazanmasına lafım olmaz ama en azından dediğiniz türlü olması zor.
Bence evlenme. Çalışmazsa bile evde oturup ev işi yapmaz senin kazandığın parayı kahvede orada burada harcar. Sen de hem çalışıp hem ev işi yapmak zorunda kalırsın.
@Lazjoker Genelleme yapmayın. Mesela bana uzun kısa fark etmez erkeklerden hoşlanmıyorum kadınlardan hoşlanıyorum
@Lazjoker Ya senin psikolojin bozulmuş aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun. Sen beni tanımıyorsun. Staj yaptığım yerde onlarca 180 boyunda yakışıklı erkek var hiç birinden hoşlanmıyorum. Senden nefret ettiğim gibi onlardan da nefret ediyorum. Tüm erkeklerden nefret ediyorum
@Lazjoker Ya BEN ERKEK İSTEMİYORUM KARDEŞİM. Ayrıca seni istememişlerse boyunun 180 olmamasından değildir. Papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp durmandan ve laftan anlamamandan. Seninle konuşulmaz ki. Dinlediğin yok. Hala kendi düşüncelerini tekrar ediyorsun. Karşındakini dinlemiyorsun bile. Senin boyun isterse 2 metre olsun bu kafayla gidersen kimse bakmaz sana. Bana gelince ben erkeklerden hoşlanmıyorum. Lezbiyenim. 190 boyunda adam çıkma teklifi etti kabul etmedim. Çünkü ben lezbiyenim. Umarım kafana girmiştir bu sefer
İlk insanlarda erkekler ava giderken kadınlar toplayıcılık yapıp mağarada ateş yakardı. Şimdi feminist bi abla çıkıp kadın savaşçılardan bahsedebilir. Onlar istisna. Hormonal olarak erkek daha yatkın demek istiyorum. Orta çağda kadın yıllarca savaşa giden erkeğini bekler. Gibi gibi örnekler sıralanır. Bu yüzden bazı erkeklere bu düzen normal olarak ters gelebilir. Hem eşim yorulmasın ben çalışırım ahaha
bilmiyorum, ama bir erkegin egosu varsa, ki türk erkekleri egoludur, bana pek yürümez gibi geliyor. mesela benim annem babami avrupaya getirdi, ve bu konu ara sira aciliyor. babam kendini kücük hissediyormus bu yüzden, „sen beni getirdin“ diye…cok sacma ama bizim türk erkekleri maalesef böyle. seninkide bir gün gelip, „adam olan benim, benim eve para getirmem“ gerekir diye söylenebilir.
İstisnalar hariç yürümez sebebi kadının başkasına canı sıkılır evde kocasına ohh sen rahat rahat evde otur ben kimlerle uğraşıyorum diye trip atar
Bir yere kadar yürür.
Sürekli ev işi yapmak erkek için olağan durum değil.
İstediğin kadar kaza erkeğin doğasına aykırı ev işi yapmak.
Vallahi kadın zenginse olur şirkette çalışıyordu babasını şirkete dedi adam da iç güvesidir olur yani
Kim
Bu uygulamadan tanıdım babasının ithalat ihracat üzerine bir şirkete var O da o şirkette çalışıyor 23 yaşında düşünmedim değil yani açıkçası 🤣🤣
İki kisi de istiyorsa bence olabilir tek yapmaları gereken iliskilerine baskalarınin laf söyleme cesaretini vermemeleri
@Lazjoker ben burada bütun erkekler şöyledir böyledir demiş miyim de siz kadınlar diye havlayacak yer arıyorsunuz. Gidin derdiniz kim ise onunla çozün bu devirde karsktersiz erkek de kadın da var herkese mal ediyorsunuz. Ayrıca çirkin erkekler karakterliyiz diye gelip yüz verince arsizlaşıp üstune aldatıyor. Tipsizliğinizi karakterliyiz ama biz diye pazarlayıp denginiz olmayan kadınlar size sirf iyi karakterli birisiniz diye şans verdiğinde ise bir tarafıniz kalkıp sahte karakterini bozan da erkekler. Ağlama kardeşim. Bizzat deneyimlemiş olarak. Çirkin erkeklerin çoğu karakterli gibi davranıyor bir kadının kalbini kazanana kadsr sonra seytandan daha kötü oluyorlar. Demek ki zaten sevilmeyi haketmiyor çoğu çirkin erkek.
Yapar ama değeri anlaşılmaz, gözünden düşer 1-2 yıl sonra gözün başka erkeklere kayar. Sonra bir bakmışsın aldatmışsın..
Demek ki kadınlarda bu şekilde aldatılıyor
@sananeejsjs Bu mesele sadece birinin evde oturması değil, biyolojik polarite meselesi. Erkek ve kadın doğası simetrik çalışmaz. Bir erkek, eşinin evle ilgilenmesinden dolayı ona olan saygısını yitirmez; çünkü erkeğin koruma içgüdüsü buna uygundur. Ancak kadın, doğası gereği 'hayatla savaşan ve kazanan' erkeğe saygı duyar ve arzular. Sen bugün 'eşim yapsın ben bakarım' dersin ama o adamın elinde mutfak önlüğüyle seni kapıda beklemesi, bir süre sonra sendeki o maskülen hayranlığını bitirir. Saygı bitince arzu ölür, arzu ölünce göz dışarı kayar. Yani kadınların ev hanımıyken aldatılması genellikle 'ev işi yaptıkları için' değil; ilişkinin heyecanını ve dişil enerjiyi kaybettikleri içindir. Ama bir erkeğin 'ev beyi' olması, onun direkt olarak çekicilik vasfını elinden alır. Aradaki fark bu. Bilmem anlatabildim mi?
Ben kabul ediyorum hadi testi izdivaçıma talip ol ve çiçeeni çikotalanı al gel iste beni 😍😍😂😂 elini soğuk sudan sıcak suya sokturmam😂😂
Yürümez. Kadın gaz ve ego ile çalışır. İş yerinde bunu bilen cok erkek var ve biri o kadını istediği gibi elde eder.
Yürür ama, şöyle anlatayım, ben ezilirim mesela, mutlaka benimde çalışmam gerekiyor
Öyle bir çift toplumdan çok eleştiri alır dolayısıyla yürümez.
Yürür, ben kabul ederim, benim de gelirim var, özgür yaşamayı seviyorum, ev işi yapmayı seviyorum.
Yıllardır trol trol sorarsın fantesin daha bitmedi mi
Ben mi? 1 senedir üyeyim hiç troll soru sormadım 😂
Ankara 'da anana gelin arayan sen değil misin
Ahaha hayır annemle konuşmayalı 10 sene olmuştur kendisine bi şey arayamam
Sanki ona benziyorsun nerede yaşıyorsun
Hiç düşünmemiştim böyle bir şey biraz değişik geldi ama tabikide erkek çalışmayın kadının geçindirdiği çok fazla kişi vardır türkiyede
Sanırım bu her kesin kabul edebileceği bir durum olurdu ama bunun bir sonu olabilir, yani nereye kadar bunu kabul edecek karşı taraf, belirsiz...
Çok saçma bence sen hamile olsan ne olacak? Herkesin yeri görevi başka
Çocuk düşünmüyorum sevmiyorum çocukları zaten
Erkekler bunu eziklik olarak görmüş demek ki normal gören bir erkek zaten kadına saygı duyan bir erkektir agziniza sctgmn eşref dankekleri sizi
Eski sevgilim hem aileden maddi olarak iyiydi hemde kendi mesleği ve kazancı iyiydi. Sen evde otur sadece beni sev ben çalışır ikimizede krallar gibi bakarım derdi.
🤣😅🤣😂🤣
Eski sevgilim oldu.
Ben ederim vallahi yemek yapıp duruyorum sürekli zaten hiç zoruma gitmez ikimize yaparm nolmuş 🤣 bul beniiiii lütfen 😂
Mecburi durumlar varsa belki ama keyfiye olarak tercih etmem.. adamda çalışsın eve temizlik vs için yardımcı alınabilir
Ben ederim birde spor yapar fizik yaparim düşünsene üst ciplak kasli sekilde yemek onluguyle mutfaktayim isten geldiginde beni görüyorsun
Bunun bir örneği var onu hatırlattı bana izle istersen (Tersine Dünya) izle bak ozaman anlayacaksın..😃
Yürümez yürümesinde kadınlar kadın gibi olsun erkekler sizde adam olun evinize bakın.
Zamanla kocana saygın biter, ilgin kaybolur, onu erkek gibi görmezsin, ve o da feminenleşmeye başlar, kesin aldatırsın.
Ne alaka saygıyı böyle şeylerle mi kazanıyosunuz anca
Acı ama gerçek şu ki, günümüzde ne yazık ki, bir adam eve yaptığı katkı kadar saygı görüyor ve seviliyor
Ben Aleviyim, eşitim Alman. Bizim evliliğimizde azıcık böyle. Ancak Türkiyede değil Almanya’da yaşıyoruz, o yüzden sayıleı mı bilmiyorum ama bizim evliliğimiz yürüyor.
Teknik olarak mümkün değil, doğal değil, etik değil her yönüyle sıkıntılı
Anlaştık bu arada bana uyar güzel yemek yaparım eqjkqew
Kral be
@zumralkumrll12nmery Estagfurullah hanımcılık online sadece asdjkasd
Hanımcılık harika diğerleri maçotaş fırın soyları kurusun
@zumralkumrll12nmery Tabiii isterseniz cv'mi yollayabilirim size incelersiniz dsajdsak
CV iyi 🤭😆
Esprili olmak da harika
@zumralkumrll12nmery Tabi kii ee devamı gelecek mi bitecek mi burada?
Telegram :costat97
@zumralkumrll12nmery Kontrol et mesajları
Birsürü var etrafımda karı erkek erkek karı olmuş durumda yer değiştirmişler
Olmaz ezikler yapar onu erkek adam kızdan üstün olmalı maaş olarakta
Ben ederdim açıkçası. Mis gibi evde yaşardım.
Eder var öyle erkekler ama ondan da hayır gelmez.
Yürüyebilir ya çok kabul edilen bi durum değil ama olabilir de
@Ayabasanmaymun
Aynen aynen
@Ayabasanmaymun
Gerçekleri itiraf
Tabi tabi
@Ayabasanmaymun
Evet öyle
Aynenn
Bunu erkekler avlanırken niye sormamış kadınlar?
Olabilir ama tartışmalar başlayınca evlilik yürümez
Merhaba,
Valla ben ederim! 😅
Evde yatmak gibisi yok! 😂
Milletin ne biçim fantezileri var arkadaş 😄 bir sürü kişi de ciddiye alıp cevap vermiş 😄😄
Keşke ben de iyi maaş alsam da beyimin laf edip etmeyeceğinden endişe etsem.
Yürür. Çünkü hiçbir kadın ona saygı duyan erkeğe saygı duymaz, her zaman olmayan, olgun olmayan adamı adam etme çabası vardır kadında.
Evine ekmek götürecek adamı sevmez kadınlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?