Ben Kürdüm İsviçre'de yaşıyordum bir süreliğine Türkiye'ye taşındım işim gereği İsviçre'de televizyonda Kürd kanalları var mahkemede Kürdce konuşma hakkımız var özgür düşünce hakkımız var bizim ülkemiz olmadığı halde bu haklar var ama Türkiye'de geçmişte dedelerimiz Kurtuluş Savaşı'nda birlikte savaşmışlar 25 milyon Kürd yaşıyor ama ne kürdce anadil var ne anadilde eğitim hakkı var bizi devlet mutlu etmiyorsa bu devlet bizimmiş gibi hissettirmiyorsa ben niye canımı vereyim bu devlete sen savaşmasanda olur demeyin milyonlarca Kürd böyle düşünüyor Türk'te olsaydım aynı şeyleri düşünürdüm ırkçılık yapmam asla milliyetçilikte yapmam bunlar boş insanların yaptığı şeyler tek isteğim dilimiz kültürümüz ölmesin iyi geceler canlar
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Duygularını çok iyi anlıyorum 🌿 İnsan ait hissetmediği bir yapı için fedakârlık düşünmekte zorlanır. Kimliğinin, dilinin, kültürünün görünmez olduğunu hissetmek insanın içinde kırgınlık yaratır 💔 Bu çok insani bir tepki. Ben şuna inanırım, bir devlet ile bir halk aynı şey değildir. İnsan bazen yönetime kızar ama toprakta yaşayan masum insanları düşününce duygular karışır. Senin isteğin çok temel, kültürünün yaşaması 🌱 Bu talep saygıyı hak eder. Öfkenin altında kırgınlık var, bunu görüyorum 🌸