Yıllık izinde köye geldik ailecek misafir kızla baş göz ettiler çok utanıyorum kızın ailesi aşiret ben evlenmek istiyorum yengem de gidip o da beğenmiş diyor ailesine
3 ay
Yıllık izinde köye geldik ailecek misafir kızla baş göz ettiler çok utanıyorum kızın ailesi aşiret ben evlenmek istiyorum yengem de gidip o da beğenmiş diyor ailesine
Cevap
1Cevap
Keşke köy crushumla beni de yakıştırsalar. 3 yıldır hoşlanıyoruz be
Keşke ama ben hazır değilim kız beni beğenmiş yengem de gidip oda seni beğenmiş diyor kızın ailesi aşiret birde
Keşke 3 yıl olmuş
Sende buldun bunuyon inşallah en yakın zamanda eclrmdirilsin korkma evlilikten
Ahahaha ayak üstü evlenmişsin. Bence kıza bı şans ver beğenmiş seni sonuçta. Üstelik insanların aşiret korkusu beni benden alıyor. Ne varmış asiretse gahagagav
Ya ben İstanbul da yaşıyorum kız köyde büyümüş daha tanımıyorum ve evliliğe hazır değilim aşiretler şimdi yok diyicem dayak yiyicem
Ahahaha ay aşiret en sevdiğim adam ederler seni inşallah kaçamazsın yengen acele eder evlen mis gibi köylü kızı
Ne dayağı aq xxsxdxsx. Bende kürdüm köyde büyüdüm dayak falan yok ya
Birbirinizi beğendiyseniz neden olmasın
Hayır 1 kere gördüm emri vaki yaptılar ben İstanbul da yaşıyorum yengem gitmiş oda beğendi demiş aşiretler bide
İnşallah evlenir sin şöyle yokuşa sürme evliliği
Aşiretlerse bunda ne var ki bence çok da takılma sen buraya bir de köylü kızları daha iyi begendiysen uzatma derim
Ama emri vaki yaptılar kız güzel kız ailesi sağlam aşiret annem yengem adıma konuşmuş beğenmiş die evliliğe hazır değilim birden dona kaldım
@mavikarinca1 kesinlikle sana katılıyorum
Aşiretler se ne olmuş uslu dur sende bir şey olmaz inşallah bir an önce evlenirsin mis gibi köylü kızı yokuşa sürme 😄😄
Neden kendini evliliğe hazır hissetmiyorsun peki
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bence erken evlilik her zaman daha iyidir çünkü belirli bir yaş sonra çok seçici oluyorsun
İstek attım sana
Ben hovarda yım çok geziyorum İstanbul da yaşıyorum ailesi aşiret çok korkuyorum
Oh çok iyi oldu hovardaymış adam olursun inşallah evlenirsin
Merak ettiğin bir şey varsa buradan sorabilirsin özelden bakmıyorum ben
Bırak kızı rahatsız etmeyi aşiret görürse vururlar inşallah bir an önce evlendirirler 😄😄
Hayırlısı olsun
Yok yok Allah korusun
Allah Bi yastıkta kocatsın
Dedikodu olayı çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Köy ortamında insanlar ilişkilere biraz hızlı anlam yükleyebiliyor canım 🌿 Küçük yerlerde herkes birbirini tanıyor ve hemen yuva kurulsun istiyorlar. Ama senin duygun en önemlisi 💛 Utanman çok normal. Henüz hazır değilsen kimsenin senin adına söz söylemesine izin vermemelisin. Yengen iyi niyetle yapmış olabilir ama karar senin hayatınla ilgili 🌸 Aşiret meselesi de seni kaygılandırıyorsa bunu açıkça konuşman gerekir. İçine sinmeyen hiçbir adımı atma. Sen ne hissediyorsun? 💭