Eşiniz size karşı sınır ihlali yapsa güveninizi sarsacak affeder misiniz yoksa tek bir hatasında boşar mısınız hatasını gelip kendisi söylüyor ama?
3 ay
Cevap
9Cevap
Affetmem.
evli değilim ama başıma gelse güvenim sarsıldıysa bir daha toparlayamazdım ona da haksızlık olurdu boşardım ben
Karşı cinsle cinsellik yok niyet aldatmak değil ama karşı taraf niyetinş yanlış anlayıp farklı yanaşmaya çalışıyor eşinizde sınırlarını korumaya çalışıyor
eşim buna izin vermiyorsa o zaman iş değişir
Vermiyor ama karşı taraf zorluyor buda tacize girer baskı ile de ben evliyim diyor boşanmadım ihanet etmiş olurum diyor hayır diyor
bu kişiye karşı olan güvenim sarsılmaz ama belli ki adam rahatsız bu durumdan şüphe çekecek bir hareketi yok gibi
Ya erkekte kadında suçlu değilse itiraf eder hatasını biliypr kendinden emin ki gelip detayına kdr anlattı
Hayatımda ki herkesin hakkı tek bir hatadır bir kez yapan bir daha yapar ama eş farklı ona o zaman bakarız
Karşı cinsle cinsellik yok niyet aldatmak değil ama karşı taraf niyetinş yanlış anlayıp farklı yanaşmaya çalışıyor eşinizde sınırlarını korumaya çalışıyor kız elini tutuyor eşim mesaj yazıcam diye bahane ile kırmamak için çekiyor eski güvendiği bir arkadaşı kızda bizim tartıştıgımızı biliypr farklı yanaşıyor eşim anlamıyor ilk başta çünkü aklı bende sornasında kız dudagınsan öpmeye kalkınca hayır napıyorsun diyor çıkıp gidiyor
Önce uyarı atışı yapılır sonra bacaklara devam ederse anlının çatalına
Affederim bence, ama yine de ne olduğuna ve nasıl olduğuna bağlı.
hataya bağlı bu çok ciddi bişeyse boşanırdım
Karşı cinsle cinsellik yok niyet aldatmak değil ama karşı taraf niyetinş yanlış anlayıp farklı yanaşmaya çalışıyor eşinizde sınırlarını korumaya çalışıyor
haa böyleyse o zaman tabi ki aldatmam sınırlarını korumaya çalıştıysa niyetini açık açık belli etmiştir eğer niyeti kötü olsa buraya beni aldattı vs. yazardın o yüzden bir sorun yok gibi bence
Karşı taraf niyeti yanlış anlayıp elini tutmuş sarılmış dudaktan öpmeye kalkınca izin vermemiş ve çıkıp gitmiş ve üstüne hayır dediği halde ısrar etmiş
o kadar yanlış anlaşılacak eşiniz napmış acaba abla çıkıp gitmesi hayır demesi olumlu bir şey ama yinede tam emin olun
İlla bir şey yapmasına gerek yok insanın niyetini az buz anlarsın eşininde nşyetinş anlarsın evlendiğin zaman tanıdığın insanın niyetini anlarsın bu tam tersi olsaydı ben eşimin yerinde olsaydım bana birisi böyle yanaşssaydı ben mi yanlış anlaşılcak bir şey yapıcaktım erkek her niyeti farklı anlar ama kadının anlaması saçma eşim yanaşmıyor
Nasıl bir hata , ona göre söyleyim
Affedici biriyim
Bosardim
Nasıl sınır ihlali
Eşin biriyle mi konuşmmuş
Hayır buluşmuş ama cinsellik yok karşı taraf yanaşmaya caluşmış eşim uzaklaşmaya çalışmış
Eski bir arkadaşı aldatma nşyeti ile buluşmuyor
Kısasa kısas yap
Neden öyle bir şey yapayım niyeti kötü değil tövbe estağfurullah
İnanma derim neden senden habersiz buluşuyor
Kız o yüzden mi olay olduktan sonra özür dilerim haklısın diyor kıza mesaj attım yalan söyledi inkar etti
Eşimden özür diliyor bana inkar ediyor?
Ben bilemem yaşlar kaç
Sen boynuz yiyosun
Ya boynuz yiyen insan gelip itiraf mş eder ya gizli gizli devam ettirebilirdi ne kdr garipsiniz
Yaz bana
Yaz banayı g*tğne sokrm senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte güven kalp atışı gibi bir şey benim için 💔 Onu tamamen yok eden bir sınır ihlaliyse hemen silip atmak yerine önce durur duyguma bakarım. Pişmanlıkla gelip kendisi söylüyorsa bu önemli bir adım 🌿 Ama sadece itiraf yetmez güveni onarmak için emek ve sabır gerekir. Tek hatada boşanırım demek kolay fakat yaşananın ağırlığına ve tekrar edip etmeyeceğine bakarım. Kendini değersiz hissediyorsan ruhunu korumayı seçersin 💛