Nolur bakin ve kendinizin iliskisiymis gibi cevap verin?

Sevgilimmle görüntülüu konuştuk az önce arkadaşlar sevgilim arkadaş bağımlısı ve beni bile cok siklemiyor bu konuda ve 3 4 gundur disari cikmiyordu. Neyse hersey tatlı tatlı gidiyordu. Ben saçlarımı düzleştirdim o da neden akşam akşam yaptın ki bozulcak zaten askim dedi bende yarın bir planım olabilir dedim o da başka biriyle anladı yani yanlış anladı beni. Ve 3 4 gündür benden wp de aktif olduğum için şüpheleniyordu. Bende belki sevgilimle buluşurum dedim durduk yere şüphe katmayayım diye o da bana haberleşiriz dedi yani o haberleşiriz diyorsa arkadaşlarıyla çıkıyor ve ben hemen anladım zaten kendi de dedi onlar sıkıştırıyorlar beni arayip duruyorlar dedi ve gerçek olan şu arkadaşlarına beni tercih eden bir sevgilim var bu konudan ayrılık aşamasına bile geldik hala aynı ve ben seviyorum ama katlanamıyorum 2. ci planda olmayı bu yüzden ayrılsam mantıksız mi olur çünkü ilk kez boyle birsey yasiyorum bir iliski de bu beni gerçekten sevip sevmedigini dusundurturuyor bu konu ilk kez yasanmadi daha once ayrilik derecesine geldik akillanmadi akillanmaz kendimi boyle biriyle yipratmak istemiyorum?

Nolur bakin ve kendinizin iliskisiymis gibi cevap verin?