Nolur akıl verin ya?

Şimdi şöyle söyliyim 6 aydr sevgiliyiz ve sevgilim Suriyeli herneyse evlilik falan düşünüyor ben evlenip ayrıldım 2 kzım var 8 ve 3 yaşında beni başından beri kabul etti görünürde bana çok bağlı aşırı sevgi gösteriyor kskanıyor sözümden çıkmıyor flan nyse ailem ve kendim önce kimlik için beraber die düşündük halâ öyle belki beni kullanıyorda olabilir bilemem ama çok zeki neyi napcağını bilir benide belki seviyor gbi manipule edebilir bu konuyu knustuk öyle bişey yapsam kskanırmıyım seni hiç diyor bnde rolünü sen çok iyi oynamayı bilirsin bak benimle oynama die söyledim gece yatarken bile görüntü açık yatıyoruz whatsapta bni 1 dk bırakmıyor ki nefes alayım bu ailemin yanına gelmişti sanırım parası yoktu gideceği zaman benden 3 bin istedi attım ibanına yolda kalmasın die geri öderim dedi ama ödemedi ondan öncede 2bn vermiştim bnde durumum yok gelirim yok evim kira üstüne bide iki çocuk bakıyorum öderim dedi kaldı öyle nyse 2 Ay önce flan bin TL bi attı kendi göndermiş gbi borcunu ödüyorum die değil kendi cebinden vermiş gbi bide ayrı bin TL atmıştı farzedinki geri paramı bana vermiş gbi oldu cebinden atmadı yani nyse dünde annemle konuştum param yoktu 3bin 700 TL pra getirdi ne konuştun annenle dedi bnde pra getirdi bna şu kadar die burayı atlıyım şimdilik bu önümüzdeki ayın 15i eşyalarımı sivastan tekirdağa taşımamı istiyor bna diyorki paranı harcama kenara koy nasıl taşıncaksın diyor o tekirdağda bende ona dedim ya sen hazırlımısında beni çağırıyorsun dedim benim kendi düzenim var sivasta yaşıyorum çok şükür kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışıyorum ailem destek oluyor o ise çalışyor suriyeye ailesine atıyor abisi ve yengesiyle kalıyor onlara harcıyor 2gün öncede iPhone 15 aldı kendine bana harcama diyor kendi telefon alyor benim etim budum ne annemin getirdiği parayı duydu bana 3500 tl borc ver ben sana atarım dedi bu şöyle yapıyor 500 bana verdiyse fazlasıyla benden geri istiyor sonuçta o çalışyor ben çalışamıyorum 2 çocuğum var bakacak kimse yok
Güncellemeler
1 yıl
Ayın 15i beni sivastan tekirdağa taşınmamı istiyor parası bile yok nakliye 35 bin düzenimi bozup perişan edecek çocuklarımla geri duruyorumre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Güncellemeler
1 yıl
Ev nasıl tutacan eşyamı nasıl getircem diyorum param var hazırım diyor parası olsa annemin getirdiği parayı istermire-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Nolur akıl verin ya?