Kırmadan cevap verin nolur?

Arkadaşlar ben uzun bir ilişkiden çıkmıştım. Ardından biriyle tanıştım 4 ay falan konuştuk. İlk başlarda bana “ben sevemiyorum kimseyi bana karşı beklentin olmasın hatta gerekirse fckbdy gibi takılırız ben evliliğe karşı değilim ama şu an evlilik düşünmüyorum, bağlanamıyorum” diyen biriydi. Allah var aslında başta kendini bana belli etti. Bu benim meslektaşım. Aynı işi yapıyoruz fakat başka şehirde. Yanıma geldi 4 ay içinde 3 kez geldi. Her gelişinde bir hafta kaldı. Biraz yakınlaşma oldu vs. Sevgili değildik isim koymadık ama sevgili gibi takıldık. Ben duygularıma engel olamadım onu sevdim kalbimde yer açtım ama hiç açıklamadım. Çünkü gider diye. Bir hatam oldu. Hiç sevmememe rağmen tlefonunu kurcaladım ve utanmadan hesap sordum. Bir kez uyardı iki kez uyardı. 3 te bana dedi ben arkadaş gibi kalmak istiyorum. Yanıma son gelişiydi. Gideceği gün lanet şytan telefonu elimdeydi. Öyle baktım. Hataydı evet. Bana gittiği gün sarıldı öptü. Gittikten sonra biraz mesafeli davrandı. Ve aramızdaki flört gibi durumu bitirmek istediğini, bana inancının kalmadığını, arkadaş kalacağımızı söyledi. Ben günlerdir yemek yiyemiyorum ağlıyorum ediyorum yalvarıyorum. İstemiyor. Arkadaş kalalım dedi. Çok şey paylaştık kısacık zamanda. Gezdik güldük sarıldık. Şimdi arkadaş gibi hal hatır en fazla sorarız. Ama bir gün birine gideceğini biliyorum. Ve canım yanıyor. Onu paylaşmak kalbime yük. Beni affetmedi. Şans vermedi. Çok kötü oldum. Bir günde ölü toprağı oldum. Ne yapacam böyle
Kırmadan cevap verin nolur?