Ondan çok soğudum. Yalanı yutulur gibi değil. Bu kadar uzun bir süre saklamasına anlam veremiyorum. Bu durumda ne yapmalıyım. Eskisi gibi olamıyorum...
3 ay
Kadınlar suçlamakla başlar... en son boşanmak istediği zaman da itiraflar başlar ederler... itiraf ediyorsalar sana bir şeyi sadece boşanmak istediklerinden ve seninle boşandıklarında hem keselerine hem hayat kalitesinin değişmiyiceğinden emin olduğunda itiraf ederler (Genelde erkek okutmuş ev araba arsa almış malı mülkü gücü kadına verip * canım abidesi olur genelde. Maddi bir endişe bırakmaz kadın da kısaca kadın da bundan cesaretle başka adamların da tadına bakıyım nasıl olsa garantideyim). Önceden bulduğu adama atlamak için. en az 2 yıldır sevgilisi vardır evliyken senden habersiz... Senden boşanıp nafaka mal mülk bölüp yeni adamla dost hayatları yaşıyıcak artık. Dost hayatı da 5 sene sürüyor. 45 yaşına gelince kedi manyağı oluyorlar.
Kadın senden alabiliceği bir şey kalmadığında garanti hissettiğinde hayatını maddi-manevi. seni aldatıp 2-3 yıl yedek FB takıldığında güvenmeyi beklerFB ye... boşansın artık benden diye her şeyi itiraf eder sonunda hatta tüm detaylarınca abartarak bile anlatır ki boşansın diye.
Sizi anlıyorum. Her ne olursa olsun bu kabul edilebilinir değil ancak belki niyeti sizi kandırmak değildir neyi nasıl söyleyeceğini bilemiyordur veya sizi kaybetmekten / üzmekten korkmuştur.
O anlatmayıp da yalanı farklı şekillerde ortaya çıktıysa bu bir sıkıntı.
Kendisi itiraf ettiyse bunu anlamaya çalışmalı.
En başında usûlünce söylese birlikte çözülebilir veya anlaşılabilinirdi...
Şu durumda daha da benimsemişken daha beter yaralanmanız ağrınıza gitmesi hatta soğumanız aptal yerine konmuş hissetmeniz normal ancak size tavsiyem susup kaçmayın gitgelli de davranmayın.
Duygunuzu, düşüncenizi içtenlikle ifade edin ve sanalı terk edin evliliğinize sahip çıkın. Eşinizle yıpratmadan suçlamadan yaralamadan şeffaf açık bir şekilde anlamaya ve anlaşılmaya çalışarak konuşmanız en sağlıklısı olacaktır.
Kendisi itiraf etti. Ben bir şey yakalamadım. Ama artık hep galibalarla yaşicam..
Bu çok zor bir durum. Ancak emin olun en etkili çözümü üzerine gidip çözmeyi anlamayı güvenmeyi denemek çabalamak ve çabalamasına izin vermek
Çabalayacak heves yok bende. Yüzüne bile bakamıyorum..
Bazen insanlar korkudan, suçluluk duygusundan ya da artık vicdanları rahat etmediği için yıllar sonra itiraf edebilir. Ama 9 yıl saklanmış bir yalanın güveni sarsması çok normal. Önce sakin şekilde konuşup neden sakladığını ve şimdi neden söylediğini anlamaya çalışın. Güven yeniden kurulabilir mi buna bakın; olmuyorsa kendinizi zorlamayın, gerekirse bir uzmandan destek almayı düşünün
Bu durum kolay kolay toparlanabilir gibi değil.. Ben şimdi sadcee 9 sene öncesiyle sınırlı olduğuna nasıl emin olucam. Beynimi kemiriyorum 2 gündür.. Bunun sonu muhtemelen boşanmak olacak.
Reis öncelikle çok zor bir durum ama şöyle bir şeyde var
Şimdi bu 9 senede neticede senin eşin
Sence o arada 9 senede yani davranışları nasıldı
Eğer o hatayı yapan birisi o 9 sene sonra birden bunu diyorsa muhtemelen çok pişman olmuştur
Ve o arada da sana karşı olan ya da genel kendisi ile alakalı olan davranışları nasıl
Burada bence belirleyici faktör bu
Hep bir bişiler söyleyecek gibiydi zaten.. Ben bişiler izlediğini sakladığını hissediyordum. Ama bu kadar değil.
ABONDANZİERİ, bunu öğrenince içinin buz kesmesi çok anlaşılır 💔 Güven sarsılınca insanın içi eskisi gibi olmuyor. 9 yıl susması çoğu zaman korkudan olur. Kaybetme korkusu, yüzleşme korkusu ya da o dönem hazır hissetmemek… Bazı insanlar suçlulukla yıllarca yaşar ve ancak taşıyamadığında itiraf eder 😔 Bu itiraf pişmanlıktan mı yoksa yakalandığı için mi geldi bunu hissetmen önemli.
Şu an soğuman çok normal. Kendine zaman ver 🌿 Hemen karar verme. Onunla sakin bir ortamda duygunu açıkça paylaş. Güven yeniden inşa edilir mi bunu ancak şeffaflık ve tutarlılıkla görürsün. İstersen bir çift terapisi de iyi bir alan açabilir 🤍
Cevap
12Cevap
ruh hastasıdır
9 sene sonra söylemiş niye söylemiş çünkü sandi ki okadar cok zaman geçti beni bir hata uğruna bırakmaz sevdik saydık birbirimizi ama sen direk ondan cok soğudum dedin insan sevdiğinden 9 sene sonra soğur mu? Bir hata yüzünden? Kimse dört dörtlük degil bu sogumalarinizi birakin kimseye faydası yok
Sence sineye mi çekmem gerekiyor..
Çok büyük bir yalan değilse icinde ihanet yoksa evet...
maalesef ihanet... Yakın çevreme de söylemek istemiyorum.. Napcam bilmiyorum.
9 sene önce berabermiydiniz? Ne tür ihanet bu
10 senedir evliyiz...
Aldattı mi
Evettt...
Ayrılmak için söyler
Kendinden soğutmak için söyler
Vicdan rahatlatmak için söyler
İntikam almak için söyler
Söyler de söyler
hiçbir şey eskisi gibi olmaz bu kaçınılmaz gerçek
Olmuyor zaten. Kafamda deli sorular... Susturamıyorum...
Maalesef artık istesen de olamazsın.
İmkansız olmam... Naparsam yapim olamam.
Kadından her şey beklenir de neydi bu yalanı kimle aldatmış seni
Seni aldatıyor mu
Ne yalam söylemiş 🤔
Ne itiraf etti.
Aldatma gibi mi
Aldatma mı
Evet aldatma
Nasıl öğrendin
Günaydın.. Kendisi söyledi...
ayrıl knk belki benim gibi birini bulursun😘😘
Nasıl yanni
Mevzu ne?
Aldatma kardeşim
Koy kapının önüne hiç düşünme
Bu kadar kolay mı sizce. 10 sene var koskoca..
O kadar kolay olması lazım
Nasıl bir yalan ki bu kadar takıldınız.
Bosannn
Konu ne
İhanet...
Kiminle yapmış
Ne yalanı
Aldatma maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?