Asla ona söyleyemem bu durumu çok üzülür ama sevgiliyken bir sene ayrı şehirlerde kalmıştık o sene 3 4 kadınla fiziksel ilişkilerim oldu hiç haberi olmadı şu an düşününce pişmanım biraz ne yapmalıyım sizce
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İleride pisman olcagin seyleri yapmasaydin bi anlık hata diye gecistirme kimse istemeyerek hata yapmaz yapilan hata bilinclidir yanii soylememekte en dogru karari vermissin zaten soylersen Şu an hayatinda olmazz. Yaptigin pismanlikla vicdan azabinla bi omur yasicaksin maaleseff..
Yapabilecek bir şey yok onu yaparken düşünecektin hak etmediyse üzülmeye devam.
Öyle maalesef
İnşallah sürüm sürüm geberirsin bu vicdan azabı daha da ağır olur!! Nefes bile alamazsın. Bir zevk için neler bedel…
Abartma awk sevgiliyken diyorum
Hee abartma mı ya söylesene karına? popiş korkusundan diyemiyorsun. Erkekliğin bu kadarı 🤣🤣🤣🤣
canım mısın üzülmesin diye diyorum yoksa şimdiye kadar çoktan söylerdim
Üzülmesin diye mi emin misin? Terkedilmekten korkuyor olmasın o? Sonuçta sevgili iken sevdiği tarafından aldatılmak pek anlayışla karşılanacak bir şey değil. Diyelim ki o seni gerçekten aldattıysa nasıl tepki verirsin? Sonuçta sevgiliydik bir şey olmaz der misin? 😅
Onun aldatmadığını ve aldatmayacağından eminim o da bende onu çok seviyorum ancak dediğim gibi sadece fiziksel
Nerden biliyorsun ruhun bile duymaz 😂
Seni de birileri aldatmış herhalde dndbdb
Evet geri barışmam 😂 sonuçta senin verdiğin cevaplar çok çelişkili.. o da seni seviyordur aldatmıştır eminim dkdkdk avutmaya çalışma oda seni aldatırsa affet sana koymaz sonucta sende aynısını yaptın 😂😂
Evlendiğimizde bakireydi awk ne anlatıyon sen herkes senin gibi kaşar mı
Dön bir geriye bak? Kim kimi kaşar? Sen o** nun çocugu oldun 😅 zırvalama..
Yorumları oku gel. Kudurdun. Sonucta o da aldatsa kabul etmeyecektin. Bunları ufak bir olaymış gibi konuşma *t herif
Öf sus bi kaşar ben bi hata yaptım pişmanım sen otur kendini düşün awk kaşarı seni
Yoo ne düşünücem gayet memnunum hayatımdan 😂 sen kendime bak otur aglaa. Pecete getirsinler sana dkdkdd
Git karına söyle söyleyemiyorsun. Korkak
Sen hadi altına yatacağın adam ara kaşar seni. Peçete sana lazım * popon sil pisliklerden
😂😂 onu senin karın yapsın sana canısııı kıyamam lan
Hadi yaprak yalamaya devam et sen eskort
İstedigin kadar saydır. Seninki kadar s*refsiz degilim pecete yanında hic eksik etme olur mu bebee 🤣🤣
Kudur eskort seni gelene geçene vermekten tünel gibi olmuşsundur
Bunları yapmıyorum diye bana koymuyor kı? İsteyen istedigini inanir bundan banane? Sen karına sahip cıkamıyorsan o c*kusu kestirirsin 🤣🤣 hadi bye canım empati yaptırttım sana iyice kudurdun. Ne demek istedigimi anlamıssındir. Sana yapılanı istemiyorsan sende uckuruna sahip cıkacaksın erkegin o***su anladın sen bye
İşte banada dokunmuyor gençken bi hata yaptım pişman oldum şimdi keşke yapmadaydım diyorum ki artık daha büyük fırsatlarım olsa bile yapmıyorum. Ama sen beğenilmeyip aldatıldın diye herkesten çıkarıyorsun acını
Yoo begenilip begenilmemekten degil o sen yanlis anlamissin o bozuk karekter meselesi maalesef senin gibiler gibi
Ben yaptığım hatayı tekrarlamam sen kendine yan eskortla evlenecek adamı nerden bulacan
Acisini cikartmiyorum da sana empati yaptirttim öyle bi kudurmussun ki karsisindakini suclamaya kalkiyorsun. Gerceklerle yüzlesmek ne bileyim buna korkaklik derler ya.. hadi daha yazmam bu sondu
Benim hayatimdan sanane? Sen kendi karina sahip cikmaya bak hadi hadi
Ben karıma sahip çıkıyorum zaten çokta memnun. Sen eskortluğa devam
Eskort olan senin karindir 😅 erkegin o****suuuu g***vsaaak herif
Sadik kalmayi beceremeyen it dangalagin teki gelmis baba saydiriyon aglama lan aglama
Hadi ablacım altına yatacak adam ara sen
S*** git defol cirkin suratsiz seyyy öyyy kusucam
Hadi hadi sen altina aldiklarini aldin sen kendin yapiyon hade len yavsk
Senin an*n temiz mi? Ona bakmak lazim böyle oc olmussun
Sen kendi anana bak senin gibi orspu doğurmuş gelene geçene veriyor
Gerçi seni * erkeğinde gram vizyonu yoktur şu dile bak shhshs kalkık ski indirirsin sen
Korkaaaksin korkaaak kapat ceneni daha karina söyleyemeyen buraya gelip vicdanligidan bahsediyon grzkli
Senin önüne gelip gecene verdigin gibi beni kendinle bir mi saniyon ahahajaja
Baksana vermişsin adama yinede gidip başkasnı skmiş sebebi sensin işte şu iğrençliğe bak
Eheheh aynen aynen hala korkak konusuyor ya aklin kit 😂😂 git karina söyle korkaaak korkaaaak
Kudurmaya devam et ama işte dediğim gibi ne fayda tünel gibi olmuş bi ammı kimse istememz
Tamam da git karina itiraf et korkaksin hadi
Neden itiraf edeyim ki bu onuda benide üzmekten başka bişeye yaramaz üstünden 3 4 sene geçmiş
3-4 sene gecmis bugun soru soruyorsun farkinda misin? Senin vicdanin dinmemis o vicdan kücülmeyecek büyüyecek. Bu sirlar kalici degil eninde sonunda ögrenecek te allahim, baskasi ögrenmesinden iyidir 🤷🏼♀️ sana hirr giirr yapar en azindan bana dogrulari söyledi deyip affedecek. Baskasindan duymasindan iyidir diyorum offff 🤦🏼♀️
Sabahtan beri söveceğine böyle yazsana madem Allahalla
Yahu senin yasadiklarin karin sana yapilmasini örnek olarak ben varsayim konustum deliye döndün. Sonucta az önce bi empatiyi yasadin hislerini umarim anlamissindir. Baskasindan duyarsa o evliligin geri dönüsü yok. Ama kendin itiraf edersen geri dönüsü olur.
Biraz mi pişmansin o kadar halt yedin birazmi
1 sene boyunca ayrı şehirdeydik ne yapsaydım kadınlarda gerçekten insanı çok güzel günaha sokuyor
Ayril karında senden kurtulsun
Geçmişte yaptığım bir hata yüzünden ayrılmam şu an çok mutluyız
Kadınlar insanı çok güzel günaha sokuyor ne demek ya
Valla öyle hayır desen bile aklını çeliyorlar
Demekki sevmiyosunki çelmisler sadık kalmasını bilseydin çelemezlerdi şimdi bi kadın gelirse yine çeler aklini sadık kalmayı bilmiyorsun cunki
kendini erkeğe saklayan karılar düşünsün awq
Geçmiş olsun belki oda yapmıştır
Mustehak olmus sana. Daha da batsin.
ara sıra aldatmak normal