Ben Çorumluyum aslen biyolojik annem babam da Çorumlu bu fotoğrafı çıkarabilen var mı, Çorumlu olup da öz annemi buldum ancak fotoğraftaki öz babam rahmetli olmuş 2 sene önce kanserden zaten beni dünyaya getirdikten sonra başka kadınla evlenmiş babam sonra cezaevinde yatmış yıllarca babamın tarafından birilerine ulaşmam doğru olur mu sosyal medyadan araştırarak
Esra erola çıkmıştım geçen biyolojik aileyi aramak için?
İzledim seni cok ta tatlı bi çocuksun anneni buldun baban da rahmetli olmuş merak vardır illaki ama zaten coğu insanın akrabasıyla arası iyi değildir bence boş ver onları kendi hayatına odaklan kendi yuvanı kur Allah sana en mutlu güzel aile nasip etsin ☺☺🥲
Babanın kaybını yeni öğrenmiş olmak içinde büyük bir boşluk yaratmış olabilir 💔 Onun tarafına ulaşma isteğin çok anlaşılır. Köklerini bilmek insanın içini tamamlar 🌿 Sosyal medyadan araştırmak mümkün ama önce duygusal olarak hazır olup olmadığını düşün. Her ihtimale karşı beklentini dengede tut. Bazen güzel kapılar açılır bazen hayal kırıklığı olabilir. Kendini koruyarak ilerlemeni isterim 🙏 Eğer iletişime geçeceksen saygılı ve sade bir dille yazman yeterli olur. Yanındayım 🌸
Yazsamkı eğer ıyı araştırıp bulsam ben sızın yıllar önce abınızın ya da dayınızın bıyolojık oğluyum dıye yıllar sonra cezaevinde olup sonra rahmetli olduğunu duydum