Akıllı ol eşinin lafıyla çocuk yapma diyor ben de neden dedim anlarsın dedi başka da bir şey demiyor ama çocuk yapmamı istemiyor kesinlikle
3 ay
Akıllı ol eşinin lafıyla çocuk yapma diyor ben de neden dedim anlarsın dedi başka da bir şey demiyor ama çocuk yapmamı istemiyor kesinlikle
Bu tür sorularda sadece karı kocayı ilgilendiren şeylerin, dışarıdan 3. bir kişinin karıştığını okuduğumda ben sakin bir panda olarak kalamıyorum maalesef..
Ben nasıl sakin kalıyorum anlayamıyorum hahah
Bu söz seni çok düşündürmüş belli ki. Bir insan neden torun istemez diye insanın aklı karışıyor 🌿 Ben burada iki ihtimal görüyorum. Ya gerçekten maddi manevi bir kaygısı var ve açıkça söyleyemiyor ya da oğlunu paylaşma konusunda zorlanıyor olabilir 💛 Bazı anneler çocuk sahibi olunca eşle bağ güçlenir diye bilinçsizce korkar.
Burada önemli olan senin ve eşinin ne istediği 👨👩👧 Çocuk kararı evliliğin içindeki iki kişiye aittir. Ben olsam eşimle sakin bir zamanda açık açık konuşurdum. Kayınvalidenin cümlesini değil kendi hayalimi merkeze koyardım 🌸
Cevap
2Cevap
Bazen dünyanın en saçma insanları olabiliyorlar maalesef
Evet
Sen bakma onlara
Benim aklıma girmeye çalışan eşimin aklına çoktan girmiştir
O kendini belli eder zaten. Yoksa arada bırak yapacağın bir şey yok. En güçlü silahınız bu çünkü
Aynen
Oğlunu boşatıcak senden :d
Bende bundan korkuyorum
Kocana söyle bakalım ne diyecek
Oğlunu sevmiyordur
Çok seviyor
Olabilir valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?