Ailenin istediği evlat olamamak karşısında ne yapmak gerek?

Soru değil de biraz dertleşmek için yazıyorum.
Burada da bir çok kişi yargılayacak biliyorum. Dinine çok düşkün bir aileye sahibim. Sigaraya alkole açık giyime çok karşılar. Benim dinim pek kuvvetli değil hatta yok diyebilirim. Sigara kullanıyorum arada içki içtiğim oluyor ve gerçekten yanlış olan bir şey yaptım ( ilişkiye girmedim)
Eğer benim yaptıklarımı öğrenirlerse çok kötü şeyler yaşarım büyük ihtimal. Onlarin istediği gibi bir evlat olmadığım için üzülüyorum ama öyle olursam kendim olamam.
Onları çok seviyorum ama bu şekilde bir hayat istediğime emin değilim. O yüzden çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durduğum zaman yaşantımı çok paylaşmamam gerekir yani biraz daha onlardan uzak olmam lazım.
Aynı şekilde benim yaptığım şeyi bazı arkadaşlarım ve sevdiğim çocukta kabul etmez.(gerçekten çok pişmanım) Kimseye söylemem fakat öğrenilirse kimseyi umursamadan yoluma devam edip yeni bir hayat kurmam gerekir. Sevdiğim insanlarin saçma sapan bir şey yüzünden benden uzaklaşması düşüncesi çok üzüyor beni. Ben mi abartıyorum bilmiyorum. Hep içime dert oluyor düşündükçe.
Ailenin istediği evlat olamamak karşısında ne yapmak gerek?