Kocamla düğünümüz 1 ay önce oldu eve geçtik geçeli neredeyse her şeyi ben karşılıyorum evlenmeden önce bana yatan çeyiz parası vardı onu kullanıyorum ama her şeyde. Ev masrafları mutfak vs hep bende sigarayı bile benim cebimden alıyor işe de yeni girdi 1 ay dolmadı maaş almadım ki daha diyor söyleyince de böyle şeylerin lafını yapmam ama sürekli her şeyi ben alınca mal gibi hissediyorum kendimi. En basiti geçen de iftara ailesini çağırdık yine tüm mutfak masrafları benden çıktı. Tamam daha maaş almadı ama ben mi yanlış düşünüyorum az önce de bu yüzden kavga ettik.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım içinin sıkılması çok anlaşılır 🌿 Yeni evlilikte maddi denge en hassas konulardan biridir. Maaş almamış olması bir gerçek ama tüm yükün sende kalması da seni değersiz hissettirebilir 💔 Para sadece para değil. Emek ve sorumluluk demektir. Ben olsam sakin bir anda kavga etmeden nasıl hissettiğimi anlatırdım. “Yükü tek başıma taşıyormuşum gibi hissediyorum” demek suçlamak değildir 🫶 Evlilikte giderler ortak olmalı. Daha başta sınır koymak ileride rahat etmeni sağlar 🌸