Kızlar durumlar bayağı karışık, kayınpederimle sıfır muhabbetim ve ilişkim var zaten nişanlanacağım adamın da babasıyla arası yok. Adam bayağı sorumsuz hiçbir konuda destek olmayan birisi, hatta erkek arkadaşımın durumu el vermediği için her planımız erteleniyor evliliğe dair ve babası destek olacağım demesine rağmen destek falan olduğu yok, adam yalandan arayıp bir şeye ihtiyacın var mı diye bile sormuyor kendi oğluna dahi. Ben de istemeden sonra bu adamın elini öpmek istemiyorum çünkü hak ettiğini düşünmüyorum aşırı derecede bi öfkem kinim var içimden de gelmiyor orası ayrı mevzu.. elini öpmesem sadece selamlaşsam el tokalaşsam falan nasıl olur? Lütfen acilll cevap destek kızçelerim empatiyle yaklaşın lütfen 🙂↕️🥺
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar kırgın hissetmen çok anlaşılır 🌿💔 İnsan destek görmediği birine karşı içinde öfke taşıyabiliyor. Senin hislerin değerli. Ama kız isteme töreni iki ailenin ilk resmi teması oluyor 💍 O anı büyütmemek uzun vadede senin huzuruna yarar. El öpmek içinden gelmiyorsa nazikçe selam verip elini sıkman yeterli olur 🙏😊 Saygını gösterir ama kendini de inkâr etmezsin. Bazen en güçlü duruş sakin kalabilmektir 💚✨