Eşiniz elimi öp sana harçlık vericem deseydi öper miydiniz?

Insanlar para uğruna dizide anne de diyor baba da diyor kendisinden küçüklerin elini open koca koca insanlar zorlarina gitmiyor ama eşinin elini opunce aşağılanmış hissediyorlar. Dizi filmlerde el öpmek bir yana küfürler tokatlara ses cikarmiyorlar. Para verince insana demek ki her seyi kabul ediyorlar. Şimdi ' sanat için ' denilecek bahane olarak. Ya peki ' sevgi icin' niye gurur?
Karım olsa bana dese bunu açıkçası hiç gücenmem tutarım elini öper alnıma koyar yanaklarından öpücüğümü alırım yani bayram harçlığımi ağzım kulaklarıma vara vara gün geçiririm
Öp demesine gerek yok öperim zaten. Bizim ailemizde dedem bayram namazından gelir babaannem dedemin elini öper ve bayramlasmamiz başlar ve çok özenirim.
Cevap
41Cevap
Harçlık vercem demesine gerek yok öperim eğlencesine udjdjd sonra alnından öpcem ama fjdkdks
Bizde işler böyle bacanak udjdjd bitanede enseye vurup heyt koçum beeeğ dicem jdjdkdkd
Hwjshshsjskajw
Ben öpmem. Elimi öperse sembolik olarak harçlık veririm. Güzel gelenekler bence bunlar. :D
Harçlık veririm demesine gerek yok namazdan gelince öperim ellerinden zaten o da bana sarılır öper 🙏
gösterdigin sayginin karsiligini fazlasiyla aliyosundur zaten
yolun acik olsun tebrik ederm. Kizlar vermeden almanin derdinde simdi ama o zihniyetin hepsinin hayati zindan
Amin. Kizlar seni hep eksilemis ama
egemenlik. diye bisey yok. roller var. Ama. kizlar niye böyle. benciller. anlamiyorum
sagol 😊
bınlerce yılda olusmus seylerın son yırmı yılda cop olusuna sahıt oluyoruz.. eşinin elını opmek zulo gelıyorsa bı kadına dudagını nıye oper sagını solunu nıye oper! ben opmem zoruma gıder dıyen evlenılecek ınsan degıldır..
Öperim sonuçta evimin direği diye saymışım gocunmam bence çok güzel bir şey annemde babamın elini öperdi. Çok naif bir hareket bence.
😂😂
Eksi atanların hoşuna gitmedi herhalde annenizin elinden öpmek isterim 😂
Ne güzel bir yorum 👏🏻😂
Bayramda esin eli tabiki öpülür sonuç olarak evin direği ve bel kemiği kadın erkeğin kaburgasindan yapılmıştır derler büyüklerimiz opmektende gocunmayin
Ahahhahaha 😂😂😂😂 böyle söylese kafasına merdane yerdi 😂😂 fakat o söylemeden yaparım yaa yerim seni canım eşim 😍😍😍😍 dirdim😂😂😂
Ne o öyle dalga geçer gibi elimi öp harçlık vericem falan hayatta öpmem. Ama saygı için öpmem gerekiyorsa içimden gelirse öperim
Zaten olması gereken geleneğimiz bu illa öpmesi için demiyorum ama çok hoş ve güzel bir geleneğimiz :)
Eşim yok önce evlenmem lazım bunun için bdkdvdnbdnd
Harçlık vermesine gerek yok. Allah başımızdan eksik etmesin. Öperim
☺️
Annemle babamda böyle gördüm o yüzden Eşimin elini öperim yadırganacak bir şey olarak görmüyorum.
Öpmem öptürmem
Bunu rica ederse ayağımı uzatırım ona
Hayır alnının orta yerine mucuk yaparım o öpsün elimi
Öpmem oda opmesi karşılıklı bayramlasalim bitsin gitsin
Neden? Saygılı el öpmeyle göstermeyi gereksiz buluyorum
Ben genelde aileme yaparım böyle şakadan elimi öpün size para vereceğim diye o yüzden eşimi de ciddiye almazdım
Benim içim boşanma sebebi olabilir bu düşüncede biriyle evlenicek kadar kafayı yemiş olamam😒
Öperim bir şartla her yerini öptürürse tepeden tırnaga
Hayatımı adadığım hayaller kurduğum adamın elini öpmek bana ağır gelmez 🙄
Gırgırına öperdim ya zaten sonra o da gelip gırgırına öperdi
Kadının eli romantik anda öpülür gibi gibi... bilemedim öperim belki.
O söylemeden ben öperdim, sonrada kocaman sarılırdım:)
Ben yanaklarından öperdim harçlığı benim vermem gerek onun bana değil
Öpmezdim. Bir kere adet geregi kadin kocasinin elini öper
Bayram geleneklerinden biridir ,, kadın eşinin elini öper,, demesine lüzum var mı?
Öyle bir şey derse elinden başlarım boynuna kadar öperim. Ama para almam. Bahaneyle sevişirim bu da ona kapak olur kimi çocuk yerine koyuyosun lann sen :D
Başka yerimi öptürürdüm :)) el çok demode kalıyor 😝😁
Harclıpa gerek yok öperım. Sevgılımın elınu opmeyı severım bayrama gerek yok.
Esim degıl mı heryerındennden operim ne var bunda ❤
Denilenin tersini yapmak gibi huyum var, demez ise öperim ama der ise bilemiyorum öpmem herhalde.
Öperim biZde adet gibi bişey ya. Eşin eli öpülür. O da para verir elbette
Öpmem. Harçlıkta istemem çoluk çocuk işleri gibi geliyor.
Eline vururdum sen ayağımı yıka ben sana paranı veririm derdim
Manitaya dün dedim ldldkfkg keşke yanyana olsaydık elini öperdim diye
Niye öpmeyelim ki eşimizin elini öpünce dahamı az erkek oluyoruz
Yaşça benden büyük olduğu için öperim ama ciddi şekilde değil dalgaya vururum işi
Para versin öperim hxjsnna
Evimi üstüme yaparsa olabilir
Evi*
Yani saçma biraz. Öpmezdim herhalde
öpmem paraya ihtiyacım yok
Öpebilirim sorun etmem :)
Kimsenin elini öpmediğim için onu da öpmem.
Öp demese de öperim evimizin babası sonuçta
öperim ayaklarını bile yıkarım dhdjdgdd
Öperim tabi alırım paramı da
Öperdim harçlık kalsın
Niye opcem lan adam olsun o opsun benim elimi
Öperim harçlık vermesine gerek yok ☺️☺️
El öpmek hiç bana göre değil 😒😒
öperdim sonra da haçlık isterdim :D
Bayram olmasına gerek yok ki herzaman öperim 😊
Öperim harçlık vermese de olur
hiç kompleksim yok öperim ne var bunda
Öperim, takıntılarım yok.
Öp derse öpmem... 🤷🏼♀️
Öperim ya sorun olmaz heralde
elini kesip bir yerine sokarım ayrıca hemen boşanırım zaten bu zihniyette biriyle evlenmem
Elimi öpen olduda ben hiç öpmedim
bir gün öyle olursa isterse benden öperim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?