Uzun süredir eşimi ipe sapa bir şeye sokamadım ne bir işe sokabildim ne sorumluluk aldırabildim bedava hayat yaşamak istiyor yani sadece maaşım var başka da kimse benden bir şey beklemesin modunda yani hep ben getireyim o yesin hesabında ne iş baktığını gördüm ne iş başvurusu yaptığını gördüm sorduğum zaman da işte bayanlar daha çok işe alım oluyor erkekler hemen öyle kolay alınmıyor diyor elinde bir mesleği de yok ancak işte çay ocağı kahvehane meydancılık gece bekçiliği falan otur işleri yapar zaten yaşı 52 yani
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
5 ayİki ihtimal var işine geliyorsa sensiz daha iyi olduğunu düşünüp rahatına bakavak.
Sessizliğin farkına varıp daha çok değer verecek (bir süre (01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu zamana kadar beklediğin kabahat git ailenin evine başta gidersen git sicek biraz zaman geciçek ama toplarması için sonra dank edecek her şey
04 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
5 ayAdamın içinde olmalı oraya buraya gitmekle olmaz sorumsuz eşlere nasıl tahammül ediyorusunuz boşa gitsin
06 Yorumla- 5 ay
Ya ben de dedim işte boşalma konusuna dedim gelmiyim dedim hani belki akıllanır aklı başına gelir bir sorumluk alır diye yani bakıyorum da yok yani adam alışmış bedavaya yaşamaya kıçı kırık bir maaşına güveniyor onunla hayatta döndürmeye çalışıyor bunu anca kendi aç karnını doyurur
- 5 ay
Aranızda yaş farkı mı var sen genç görünüyorsun. Tahammül seviyen yüksekmiş yönlendirmek işe yaramaz içinde yoksa ağzınla kuş tutsan değişmez erkek adam kendi kendini güdüler
- 5 ay
Böyle gelmiş böyle gider. Asıl soru senin gelecekte ne hayal ettiğin ve bu doğrultuda attığın adımlar
- 5 ay
İsteklerin gayet normal çocuğun var diye mi sabrediyorsun
Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Ailenin evine gidersen onu daha da özgür bırakırsın biliyorsun demi yanındayken sorumluluk sahibi olamiyorsa uzaklaşınca daha çok salar kendini
014 Yorumla- 5 ay
Yani o da öyle de hani dedim en azından ailemin yanına gideyim bir istişare edeyim ailemle ailemden bir akıl mı alayım fikir mi alayım ben böyle şeyleri de çok meraklısı değilim ama yani hem kafa dagitirim hem kafamı toplarım yani eğer o da evliliğini kurtarırsa kurtarır kurtaramazsa da kurtaramaz
- 5 ay
Yani en azından eşin yani bir destek versin azıcık para koysun ortaya gideyim çalışayım ya bir insan karısını bu kadar ezer mi ya ne yapayım daha artık uzaya mı gideyim Mars’a mı çıkayım yani evi geçindirmek için tam da ben nereye kadar evi geçindiicem yani azçıkta o bir şeyler yapsın
- 5 ay
Ya alemin yanına gitsem de en fazla babam arar eşimle konuşur işte ne oldu ne bitti gibisinden zaten durumu biliyorlar iyi kötü bunun babam zaten zamanında da söylüyordu bunlar adam olmaz kendini ezdirme diye ben gene evim Yuvam ailem eşim dedim o yüzden ailemin söyleyeceği açık şey belli yani kızım hadi ordan et başımdan uğraşma der ailem
- 5 ay
Alışkanlığın var mı var eşime karşı hani sevgim de var ama yani bunlar kurtarmıyor yani ayrılmaktan başka bir en mantıklısı bu bu şekilde olunca kendime yediremiyorum yani bunu anladın mı yediremiyorum beni bu hale düşürmüş beni bu şekilde bırakan bir adama daha koca diye basımı oturtmak istemiyorum açıkçası haksız mıyım
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. sanırım ailemin evine gidince yine aynı şeyi yapacak, sorumluluk almak istemeyecek, sadece ben çalışıp para kazansam yetecek gibi geliyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
5 ayEeee boyle olduğunu zaten biliyordun :)
Sen rahat ederim sanıp evlendin :)
O keyfine bakiyor02 Yorumla- 5 ay
Cokkkktan bosanman gerekirdi aslında ama iste butiremedin de
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Haa yok almaz ev batar o iş daha düzelmedi mi ya geçmiş olsun
019 Yorumla- 5 ay
aklıma altı ay hiçbir şekilde sövme kiramı geliyor faturami eksildi bir şey mi oldu bu kadın evde aç açıkta yazık bu kadın normalde ayrı çalışıyor Ramazan’da ayrı çalışıyor hiç adamın umurunda değil para gelsin diyor ben çalışmıyorum da karı para getirsin diyor eve ama popon tekme yiyince de benden hala affedersin şeylisi olmuyor yani nasıl oluyorsa ben de onu onu da anlamıyorum
Cila gibi hatunsun yaşlı ve sorumluluk almayan adamı bulmuş ve uğraşıyorsun bazı kadınlar gerçekten ilginç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayAdam çalışmış emekli olmuş hayatını yaşamak istiyor. Bu saatten sonra neden kahır çeksin ki. Çalışacak olsaydı emekli olmazdı zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayNiye evlendin o zaman sanki baska maasi mi vardi gene ayniydi
09 Yorumla
Cevap sahibi5 aySartlari bilerek evlenmissin.
Orhangazide misin hala
Cevap sahibi5 ayBastan belliymis bence sen inanmak istemissin
Cevap sahibi5 ayMekanda cikmuyomusun artik
Cevap sahibi5 ayEvet belli zaten anlatisindan baya onceden de soruyordun mekanda cikarken. Konusmustuk seninle
Cevap sahibi5 ayAyni mekan mi orhangazide
Cevap sahibi5 ayGelmistim bir kez
Gizli Üye(30-35)5 ayNasıl bi evlilik bu arkadaş , nasıl evlendiniz hiç sağlıklı bi ilişkiye benzemiyor
030 Yorumla- 5 ay
Ben de zaten bu ilişkide sağlıklı bir ilişki olmadığını zaten ben de kanaat verdim yani bu şekilde olmaz yani bir kadın üzerine bu kadar yük bindirmezsin insanlığa sığmaz bu kadar normalde zaten çalışıyorum bir de yetmeyecek de Ramazan’da çalışacağım edeceğim ki evi geçindieyim bu adam ne bokuma yarıyor
Cevap sahibi5 ayKaç yıldır evlisin ve eşin emekli mi?
Cevap sahibi5 ayTuhaf bi durum , konuşman şart ve yaşadığınız şehirde bekçilik tarzı işlere baksın, bunu bi konuş onunla
Cevap sahibi5 ayKötü bir durum , ne desem seni dolduruşa getirmek olur , yuvanı yık diyemem çözüm aramak lazım ailesiyle bi konuşsan
- 5 ay
Anası babası yok ki kardeşi de zaten beni istemiyor eskıden beridir beni istemiyor eşimle sevgılıyken kaynım beni istemedi halen de istemiyor o da neden istemiyorlar kaynım bana çok söylendi bu adam alma bu adamdan sana hayır gelmez yakma kendini falan gibisinden söyledi ben de dinlemedim evlendim adam bana kin bağladı
Cevap sahibi5 ayOlay baştan sakat başlamış , karar senin ne diyim sakin bi halinde konuş olmadı ona göre yol izlersin
Cevap sahibi5 ayOlay bitmiş zaten, bu son yorumunu okuyunca çevremde ki bazı evlilikler gözümün önüne geldi
Cevap sahibi5 ayKötü , ne olaylar gördüm buna benzer , onların ki seninkinden daha kötüydü farklı konularda vardı
Cevap sahibi5 ayYazarak anlatması uzun sürer, ayrılan oldu ayrılmayıp daha kötü olanlar oldu
- 5 ay
Benim iş yerinde bir tanıdığım vardı aynı kocası böyleydi işe yaramaz Çalışmaz evine bakmak sorumluluk kalmaz bir de onun çocuğu vardı kadın yok seviyom dedi kocamı yok ben bırakamam dedi falan filan dedi kadına bir baktım kadın boşanma kararı almış iyi yaptın dedim nereye kadar dedim bu adamı götüreceğim peşinden dedim sana faydası yok zaten başında dedim tutmanÄ gerek yok ki
Cevap sahibi5 ayÇok var böyle olaylar, öyle olmaktan ALLAH’a sığınırım
Cevap sahibi5 ayAmin, sen net bi karar aldıysan ona göre hareket et, danışacağın aklı başında biri varsa danış ve hazırlıksız olma
- 5 ay
Benim ailem dahil olmak üzere herkes bu adamdan olmaz diyor bundan sana fayda gelmez diyor bu sana bakma sana sahip çıkmaz bana bir düzen kurmaz bu adam böyle gelmiş böyle gidiyor senden geçiniyor senden faydalanıyor herkes aynı şeyi söylüyor yani bu kadar insan ailem daha iyi olsun kardeşlerim daha iyi olsun yani herkes mi yalan söylüyor
Cevap sahibi5 ayEğer durum buysa yapacak bir şey yok
Cevap sahibi5 ayHakkında hayırlısı olsun, avukat işlemlerini başlatacak mısın
Cevap sahibi5 ayÖyle sıkıntısız bitiyorsa ne ala
- 5 ay
Tabi gidiyorsun adliyeye dilekçeyi yazıyorsun dilekçe götürüp beye veriyorsun 2,50 TL para falan veriyorsun işte toplamına dilekçedir falan derken dosya masraf falan derken ondan sonra zaten parayı verdikten sonra senin kaleme yönlendiriyorlar kalemlerine gidiyorsun zaten gün veriyorlar ondan sonra bitiyor işin yani 2 bucuk lirayla boşanıyorsun
Cevap sahibi5 ayVay be bilmiyordum, hakkında hayırlısı olsun güzel insan, daha gençsin nice güzellikler seninle olsun
Cevap sahibi5 aySenin için sorun olmazsa Haber verirsin bana , olur mu
Gizli Üye(36-45)5 ayAfedersiniz ama özel bişey sorcam gizliden çıksam yazarmisın?
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayÇalışmayan adamdan hayır gelmez arkadaşım, ayrıl gitsin aklı gelir belki başına.
00 Yorumla
5 ayValla sana helal olsun o kadar çabalıyorsun sadıksın eşine keşke benimde ilerde sizin karakterinizde bir eşim olsa
02 Yorumla- 5 ay
Valla bilmiyorum da takdir ettim seni ilerde keşke sizin gibi bir eşim olsa
5 ayAbla sen onun annesi misin bırak ne hali varsa görsün yahu
12 Yorumla- 5 ay
Kendine yazık edersin öyle bir adamla
Sorumluluk sahibi değilse bir insan değiştiremezsin.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı. Sen akıllanmazsın kız
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 910 cevap paylaştı. 52 yaşında adamdan ne bekliyorsun
10 Yorumla
5 aySonra eski haline döner
00 Yorumla
5 aysen bence aldat rahatlarsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı. Niye ayrılmıyorsun
00 Yorumla
5 ayAbla seni dedelerle ne işin var aw.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBir halt olmaz. Zorlama. bosuna
00 Yorumla
5 ayRuhunda yoksa istersen ABD ye götür boş
010 Yorumla- 5 ay
Yani adamda akıl fikir olsa zaten düşünce olsa der ki bak benim karım çalışıyor çabalıyor bir şeyler yapıyor sadık bana her şekilde yanımda duruyor gene haklı mıyım mantığı olan bir insan zaten böyle bir kadını kaçırmaz yani bırak beni böyle hayatında doğru düzgün bir insan olan bir kadını bile kimse kaçırmaz adam bedavadan yuvası yıkma derdinde nasıl işine gelirse öyle davranıyor
- 5 ay
Bu dünya hayatı birsınavdan ibarettir kimseyi kurtaramazsın bırak kendi deneyimlesin
- 5 ay
çok doğru söylüyorsun yani ben elimden geldiği kadarını yaptım yani bir kadın olarak yapmayacağım şeyleri yaptım yani ha değdi mi dersin degmedi ama gene de de yaptım yani evime aileme yuvama sahip çıkmaya çalıştım ama karşımdaki adam olmadı o yüzden bu saatten sonra kimseyi daha adam edemem yani kendime bakacağım paramı biriktireceğim çalışacağım zaten çalışıyorum kimsede milletim yok çok şükür Allah büyük bir şekilde bir kapı açar yani çalışıp ettikten değindikten sonra Rabbim bir kapı açar
- 5 ay
Farkındalık önemli bir şey ki sen gayet farkındalığı olan birkadınsın benim bir şey dememe gerek yok kolaylıklar dilerim.
- 5 ay
Rica ederim ama bir soru var aklımda çocuk var mı?
- 5 ay
O zaman daha özgürüsn aslında bir bakıma iyi.
- 5 ay
Uzun zamandır bu kadar mantıklı düşünen birine rastlamamıştım teşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayKimse asla degismez
00 Yorumla
5 aySenin yaş kaç
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayAlmaz
00 Yorumla
5 ayZor bence
03 Yorumla- 5 ay
Haklısın her insan için öyle
5 ayÇalışsa ölecek
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ailemin evine gidince eşim kafasını toplar mı bir sorumluluk falan alır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım alevfe, anlattıklarını okuyunca omuzlarındaki yükü hissettim 💔 35 yaşında bu kadar sorumluluğu tek başına taşımak gerçekten yıpratır. Eşinin değişmesi için sadece aile evine gitmenin yeterli olacağını düşünmüyorum. İnsan içinden istemedikçe dış koşullar kalıcı değişim yaratmaz 🌿 Ailene gitmen belki ona bir uyarı olur ama asıl mesele onun sorumluluk almaya niyetli olup olmadığı. Sen kendini ne kadar daha böyle yıpratabilirsin bunu düşün 😔 Maddi ve duygusal yük paylaşılmadığında evlilik zorlaşır. Gerekirse net sınırlar koyman ve bir uzman desteği önermen çok kıymetli olur 💛