Kız kardeşimi bir konuda endişe duyuyorum eğer açıklama kısmını okursanız anlarsınız detayımı okuyunuz?

Şimdi şöyle dikkatlice okuyunuz benim yaşım 34 kız kardeşimin yaşı 27 şimdi kız kardeşim ayrı bir evde yalnız yaşıyordu bundan 1 aydır yalnız yaşıyor ben de yalnız ayrı evde yaşıyorum ailemiz farklı evde yaşıyor kız kardeşim bana ilk defa evime ziyaretime geldi ve yalnızlıktan mutluyum dedi ben her gece bilgisayarda özel şeylere bakıyorum deyince ben hemen konuyu anladım ama belli etmedim ben ona dedim ki artık yanımda kalacaksın evine dönmeyeceksin dedim çünkü kötü şeyler yapmasından korkuyorum ve bana inat ediyor bana bunu yapamazsın abla diyor özgürlüğümü alamazsın diyor orası benim ayrı evim diyor babam orayı bana satın aldı karışamazsın diyor ben de seni babama şikayet ederim deyince ben de seni babana bilgisayarda ne izliyorsun diye anlatırım dedim ben de tehdit ettim onu ama kendi aklıyla inat ediyor evime gideyim diyor izin vermiyorum gitmesine elinden telefonunu da aldım benim evimde bilgisayar da yok ben kız kardeşimi napıcam akıl verin bana uygunsuz şeyler izliyor bilgisayarda napıcam kendi itiraf etti izlediğini ben napıcam şimdi salmıyorum onu evden ama napıcam?
Kız kardeşimi bir konuda endişe duyuyorum eğer açıklama kısmını okursanız anlarsınız detayımı okuyunuz?