Biriyle uyuşup evlenmedik, yüksek kazanıp ayrı eve çıkamadık, aileyle aynı evde ise insan kendini bastırıyor. psk bozulmaz mı?

Yaşayanlar bilir. Ne rahat giyinebilir ne rahat hobilerini yapabilirsin sorumluluk yüklenir kendin için ayrı onlar için ayrı efor gerekir. Kafaları eski ve dengesizlerse asla bir konuşma muhabbet de kuramazsın. Rızalarını alayım dersin razı da edemezsin ya hep daha fazla isterler ya memnun olmazlar ya da senin ihtiyaçlarını ayıplarlar yük hissettirirler.. Kendi psikolojik sorunları varken sen gözlerinin önünde bitince sen niye böyle oldun psikolojin bozuldu derler... Ne yapacağız arkadaşlar enerjim kalmadı bir şey deyin bana bu yaşa geldim kardeşim dediğim insanlar kendi hayatını dizdi kurdu evlendi çoluk çocuk sahibi oldu ben daha sevdiğim bir adamın elini tutmadım ya. Kendini geliştir de ne ara? Dopamin yok, motivasyon yok, dekoratif şık LED ışıklı kabirde yaşıyoruz sanki, canlı kalmaya çalışıyor ama çürüyorum sanki..
Biriyle uyuşup evlenmedik, yüksek kazanıp ayrı eve çıkamadık, aileyle aynı evde ise insan kendini bastırıyor. psk bozulmaz mı?