Yaşayanlar bilir. Ne rahat giyinebilir ne rahat hobilerini yapabilirsin sorumluluk yüklenir kendin için ayrı onlar için ayrı efor gerekir. Kafaları eski ve dengesizlerse asla bir konuşma muhabbet de kuramazsın. Rızalarını alayım dersin razı da edemezsin ya hep daha fazla isterler ya memnun olmazlar ya da senin ihtiyaçlarını ayıplarlar yük hissettirirler.. Kendi psikolojik sorunları varken sen gözlerinin önünde bitince sen niye böyle oldun psikolojin bozuldu derler... Ne yapacağız arkadaşlar enerjim kalmadı bir şey deyin bana bu yaşa geldim kardeşim dediğim insanlar kendi hayatını dizdi kurdu evlendi çoluk çocuk sahibi oldu ben daha sevdiğim bir adamın elini tutmadım ya. Kendini geliştir de ne ara? Dopamin yok, motivasyon yok, dekoratif şık LED ışıklı kabirde yaşıyoruz sanki, canlı kalmaya çalışıyor ama çürüyorum sanki..
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıklarını okurken içim sıkıştı, o kadar anlaşılır ki hissettiklerin 💔 Aynı evde sıkışmışlık insanın enerjisini emer. Kendini bastırmak zamanla öfkeye ve tükenmişliğe dönüşür. Psikolojin zorlanır tabii, bu çok insani 🌿 Suç sende değil. Önce küçük alanlar yaratmanı isterim kendin için. Gün içinde sadece sana ait yarım saat bile nefes aldırır. Maddi özgürlük için minik adımlar planla, online işler araştır, birikim hedefi koy 💪 Sevgi ve temas ihtiyacın çok gerçek, bunu hak ediyorsun ❤️ Bu dönem geçici olabilir, yeter ki umudu tamamen bırakma.