Ben Allah'a olan inancımı tamamen kaybettim ve çok haklı sebeplerim var dualarım çok boşa gitti kabul olmadı ve her şeyi geçtim kötü insanların zarar gördüğünü hiç görmedim görseler bile benim ruhum kadar hasara uğramamışlardır hem dileklerim kabul olmadı ve hayatımda hep kötülükler oldu kimdim ben neydim kendi halinde takılan kimseye zararı olmayan kolay kolay kötü kelime kullanmayan biriydim sorguladım ve bitti ve bakıyoruz genel olarak sözde Müslüman ülkesi ama Müslümanın yaptığını kimse yapmıyor hani dinimizce sözde kalp kırmak zina yapmak iftira atmak kibirlenmek cimrilik vs maşallah nerede pislik durum varsa Müslümanlar başı çekiyor ama sorsan Müslümanlar ve dinden çok soğudum yemediği halt kalmamış insanların niye oruç tutmuyorsun namaz kıl onu yap bunu yap demesi ve kendisinin de hiçbir şey yapmadığı halde hoca gibi davranmaları her şeyi açıklıyor din bile insanları insan yapamamış düşünün arkadaşlar taciz kavga şiddet havada uçuşuyor yalandan samimiyetler ben herkesin inancını sorguluyorum inancını düzgün yaşayan 1 elin parmağını geçmiyor kime baksam sahte Peki sizce?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer