Ya kızlar ben mi şanssızım. Her zengin erkeğin yanında muhteşem duracak kadar eğitimli güzel zeki bakımlı bir kadınım ama bulamadım
3 ay
Ya kızlar ben mi şanssızım. Her zengin erkeğin yanında muhteşem duracak kadar eğitimli güzel zeki bakımlı bir kadınım ama bulamadım
Zengin erkek neden baksın sana mesela neyin var zenginlern çok imkanı var tek kadınla yetinmez her kadına sahip olmak ister seni de hakir görür zaten tek başarın evlenmek oldğu için bu kadar zayıf basit olmayın
Zeki kadın zengin erkek arayışında olmaz hayatını kendi yaratır
Sigarayı tutuşundan bile içindeki kırgınlık hissediliyor 💭💔 Sen kendini zengin bir erkeğin yanında durabilecek kadar değerli görüyorsan zaten özgüvenin yüksek demektir 🌸 Ama zengin koca bulamamak şanssızlık değil kaderinin eksik yazılması da değil. Bazen hayat sana hazır lokma sunmaz çünkü sen kendi gücünle parlayacak potansiyele sahipsin ✨ Paranın yanında olmak başka, huzurun içinde olmak başka 💕 Sen kendine şu soruyu sor: Ben zengin biri mi istiyorum yoksa bana değer veren güçlü bir ruh mu? Cevap orada 🕊️
Cevap
10Cevap
Zengini de geçtim artık adam olsun diyoruz o da yok
Bulamazsin bulamazsin her yerde arasan da
"Yüzü güzele kırk günde doyulur, huyu güzele kırk yılda doyulmaz." boş ver belki seninkinin huyu güzel olur
Zenginler fakirlerle ayni ortamda bulunmaz genelde o yüzden. Senin güzelliğinle bir ilgisi yok üzülme ❤️
İlerde keşke dememek için, doğru zaman ve doğru kişi önemli
Adam olsun yeter hepinizde ne bu zengin erkek sevdası
Zengin bir erkekle aynı zevklere aynı ortamlara takilman gerek
Burdan bulursun kirada 2-3 dükkanı olan yurt dışından emekli 70 yaş rahatlarsın
Üç vakte kadar bir gecelik bulursun
neden bıraktın
O kafayla zor bulursun
Sergilemen gerek
Kriterler baya düştü
Çok fazla düsürme :) sonra defolu çikar felan
Benim bir suçum yok, hem benim kumaşim pahali babanin parasi yetmez :)
Para geçmiyor, zeki kadın her zaman bir adım öndedir zekana guveniyorsan gel yoksa boşa vakit harcamayalim :)
Herkes zengin koca avcısı olmuş
Vah vah ne üzüldük
Bi çok sebep
Boy kilo fiziksel nasılsın peki 😃
Bu yüzdendir belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?