Arkadaşım manzara storysi atmıştı, çok muhabbeti olmayan yaşça da büyük olan evli bi adam alev attı Manzarayı beğenmiştir dicem de neden alev? Ne çıkartıyorsunuz bu durumdan
Eli değmiş olabilir dikkat çekmeye çalışıyor olabilir kardeşim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herşeyin altında bir şey aramayın yanlışlıkla atmış olabilir yüzyüze görüştüğünüz birisinin bakışından anlayabilirsiniz kötü düşündüğünü düşünüyorsanız engelleyin hikayenizi görmesin
Ben de eski olen tarih ogretmenime her gun alev atiyorum gayet normal bisey eskiden cok takilirdik simdi olunce sen yan ben de yanina geliyorum hesabi alev atiyorum
alev atan evli birisinin ne gibi niyeti olabilir ablacımm yaptiginiz sey hos degil hemcinsin kadin erkegi hadi ordan et ama kadin hamile kadini niye zora sokasin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yaşça büyükse o emojinin anlamını bile bilmiyordur bence..
Yok o kadar değil 29-30
O zaman yol yapıyordur foto sahibine sulanıyor olabilir.
şaşırmıyorum artık valla bekarlardan çok evliler azmış
Eli değmiş olabilir dikkat çekmeye çalışıyor olabilir kardeşim
Herşeyin altında bir şey aramayın yanlışlıkla atmış olabilir yüzyüze görüştüğünüz birisinin bakışından anlayabilirsiniz kötü düşündüğünü düşünüyorsanız engelleyin hikayenizi görmesin
Ben de eski olen tarih ogretmenime her gun alev atiyorum gayet normal bisey eskiden cok takilirdik simdi olunce sen yan ben de yanina geliyorum hesabi alev atiyorum
niyetinin iyi oldugunu sanmiyorum karisina atmalisiniz bence
Niyetini anlamadan karısına atmaşık bir durum yok ortada. Bi şey yazmamış etmemiş. Ayrıca karısı hamile ://
alev atan evli birisinin ne gibi niyeti olabilir ablacımm yaptiginiz sey hos degil hemcinsin kadin erkegi hadi ordan et ama kadin hamile kadini niye zora sokasin
Ne ayak yani o işte bi iş var
Manzarayı begendım demistır
Manzara bahane, içindeki alevi göstermek amaç
bir şey arama
Beğenmiştir manzarayı
Belki de siz kötü dusunuyorsunuz.
Abaza
Kötü niyetle mi sence
Evet
Şerefsiz
Anlamını bilmiyordur.
Pardon görüş yazacakken size yazmışım.