Kendisi Antalya'da tek başına yaşıyor modellik yapıyor çok güzel bir hayatı var pek varlıklı bir aileden gelmiyor ona rağmen bu kadar genç yaşta sadece güzelliği ve zekâsı ile çok iyi yerlere gelebildi ben liseden mezun olacağım zaman o daha yeni liseye geçmişti bana s*k kadar yaşanmışlıkla inanılmaz aydınlatıcı bir şekilde felsefe yapardı zeki olmasına rağmen dersleri kötüydü zaten çok problematik biriydi bir o kadar da ikonikti 16 yaşındayken okulu bıraktı sonra da Antalya'ya taşındı model oldu çok erken yaşta para kazandı değişti onu her gördüğümüzde soğuk davranıyor bütün sülalenin gözdesi o ama en iyi akademik başarıyı getiren de benim 18 yaşında daha yeni reşit bir kız beni nasıl bu kadar hayattan soğutur anlamıyorum gerçekten her şey dış görünüş keşke kuzenim hiç doğmamış olsaydı onunla gurur duymuyorum evet onu kıskanıyorum bu durum beni mahvediyor ne yapacağım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seni o kadar iyi anlıyorum ki 💛 Emek verip akademik olarak başaran sensin ama alkışı başkası alınca iç yanıyor. Kıskançlık kötü bir insan olduğun anlamına gelmez, bu sadece içindeki görülme ihtiyacının sesi 🌿 Onun erken parlaması senin değerini azaltmıyor. Hayat uzun bir yol, 18 yaş çok başı. Sen kendi rotana odaklandığında içindeki huzur büyür ✨ Onunla yarışmayı bırakıp “Ben ne istiyorum?” sorusuna dön. Kendi ışığını fark ettiğinde kıyas azalır 💫