Eşimin ailesinin iftirası ve şiddeti sonrası ne yapmalıyım, boşanmalı mıyım yoksa sabredip beklemeli miyim?

2.5 yıllık evliyim 2 çocuğum var birisi 2 birisi 11 aylık 3 aylık hamileyim eşimin ailesiyle beraber yaşıyoruz son zamanlarda kayınvalidem görümcelerim ve eltilerim çok üzerime gelmeye başladılar ne yapsam eleştiriyolar sürekli eşime şikayet ediyolar laf sokmaya çalışıyolar kayınbabamın yanında bir şey yapamıyolar onun yanında saygıdan bir şey demiyorum onlarda öyle eşimi bana karşı dolduruyolar sebebi kayınvalidemle aramda küçük tartışma çıktı çocuklar konusunda anneliğime laf etti bende dayanamadım her şeye karıştığı için patladım biraz normalde aramız çok iyi çok iyi bir anne çok seviyorum onu ama dışardakiler dolduruyo eşimi de üzerime salıyolar.. bugün çok bunaldım eşimin de haberi var tabi ona da müdahale ettiler iki çocukla hamile kadının dışarda işi varmış laf söz olurmuş diye baya doldurdular.. dışarı çıkmak istemiştim hem de bir kaç işim vardı çocukları da oyun parkına götüreyim diye düşünmüştüm orada da bir tanıdığımız erkek yanıma geldi konuştuk öyle ama mesafeli bir şekilde eşim de tanıyo yanlış anlaşılmasın diye çok kısa kestik sade selam verdik ayak üstü konuştuk bizim akrabalarımızdan birisi de bizi görmüş hemen kayınvalideme yetiştirmiş ben eve gittiğimde eşim kolumdan tuttu sen ne haltlar karıştırıyorsun kimle kırıştırıyorsun dedi herkesin içinde eşim normalde böyle birisi değil asla bana sormadan böyle davranmaz konuşur hallederiz ama işin içine aileler girince aramız daha çabuk bozuluyo kolum morardı üzüldüğüm için konuşamadım herkes başımıza dikilmiş üzerime geldiler çeşitirmeye başladılar eşim engel oldu onlara sonra eltım sen erkeklerle görüştüğüne göre baya samimisiniz dedi Allah bilir kaç erkekle derken kocam onu susturup üzerime yürüdü bana tokat attı karnındaki bebek kimden dedi eltım sonra kocamın aklına girdiler boğazımı sıktı kocam ağlayarak odama gittim kaç saattir konuşmuyoruz en son yanıma geldiğinde ben sana güveniyorum ama dedi ben bunun altından nasıl kalkcam iki çocuğumuz var karnımdaki çocuk ne yapcam ben kocamı seviyorum ama şüphelendi güvenmiyosa benim için bitti.. şüpheyle yaklaştı bana diğerleri neyse ama kocam o ya bir kaç dk önce kayınbabam geldi olayları anlatırken kayınbabam hepsini susturdu hamile kadının gözyaşlarından korkun dedi size çok yazık hiç birinizin yüzünü görmek istemiyorum dedi eşime de çok yazık başkalarının lafıyla eşine mi güvenmişsin deyip eşimin üzerine yürüdü abilerinin elinden zor kurtuldu eşim bunların hepsi senin yüzünden deyip evden çıktı evdekiler bana çok kötü davranıyo görümcem hala nasıl evde kalabiliyo diyo yüzsüz bir şekilde dedi kayınbabam olmasa asla o evde durmam her şey açığa çıksın ilk işim boşanmak olcak kayınbabamın hatrına kalıyorum o evden çıkmama izin vermedi gidecek birisi varsa onlar dedi ne yapcam ben ailemin kulağına giderse ya

Güncellemeler
3 ay
En bastaki cumle yarim kalmis 2.5 yillik evliyim oglum 2 yasinda kizim 11 aylik
Eşimin ailesinin iftirası ve şiddeti sonrası ne yapmalıyım, boşanmalı mıyım yoksa sabredip beklemeli miyim?