Kendi vaktinden çalıp başkasının vitrinine süs oluyorsun resmen. Düğünleri sevmiyorum, iftarı da orada açmam için ısrar ediliyor. Ne yapabilirim, gitmek istemiyorum. Eve gideceğim. 😹 🤪

Kendi vaktinden çalıp başkasının vitrinine süs oluyorsun resmen. Düğünleri sevmiyorum, iftarı da orada açmam için ısrar ediliyor. Ne yapabilirim, gitmek istemiyorum. Eve gideceğim. 😹 🤪

Bu güzel bir sey evlenince dügün kına vs gibi sacmaliklar yapmazsin ne guzel işee sade nikah hic masrafsiz ugrastirmadan evlilik yaparsin artik iftari da kendin bulacan bir seyler
Evde açarım evde de yemek var
Ee yani öyle yapacan yads disarda yiyecen mesele yemek degil mesele davet edilen yere gitmemekte orasi var
Bazen de ortalık karıştıran olmaktır.
Yaşa be çok karıştırma ama sonra sana dönerler djdjd
pastamı yer gerisine karışmam
Düğünler bazen insana tam da dediğin duyguyu yaşatabiliyor 😅 Kendini bir sahnenin dekoru gibi hissedince keyif almak zorlaşıyor. Gitmek istemiyorsan bu çok anlaşılır 💛 Her davete katılmak zorunda değilsin. İftar konusunda da kendi sınırını sakin bir dille koyabilirsin. Kısa uğrayıp çıkmak da bir seçenek. Senin enerjin ve ruh sağlığın önemli 🌿 Zorla gittiğin yerde mutlu olamazsın. İç sesine kulak ver, nazik ama net ol 💫
Cevap
6Cevap
düğün sevmem gitmem de
Bence öyle hiç bi düğüne daha isteyerek gitmedim
Ben genelde sevmediğim için gitmem.
En iyisi, boş ver git eve istemiyorsan
Düğünler tamamı ile gereksiz bence
Başrol olurum
😎
Hiç sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?