İstediğimiz şey s€x olsa kocalarımızdan boşanmazdık. İlgi sevgi şefkate değer görmeye ihtiyacımız var. Siz ne düşünüyorsunuz
3 ay
Seksi beceremeyen kocalar da var ama o ayrı bir konu. Boşanmış ve ne de olsa bakire olmayan bir kadın her an cinselliğe hazır hatta uzun süredir sevişmemiş olarak görülüyor. İşin ruhsal boyutuna gelince işte esas orada av durumuna düşüyorsunuz. İstediğiniz kadar ilgi şefkat sevgi sizlere arkasındaki gerçeği anlatamayacağınız kadar sunuluyor.
Bizdeki kafa yapısı şu, "evlenip boşanmış kadın, cinselliğin tadını almış ve bundan vazgeçemeyecektir. Yani potansiyel bir cinsel partner. E yurdum insanında damacanaya ya da inşaat profiline bile hallenecek abazanlık seviyesi var olduğundan, durumu değerlendirme çabasındalar. Yani sizin ne düşündüğünüz onlar için önemli değil. Adam empati yapmak gibi bir zahmete girmiyor. Sen yine de dikkat et. O saydığın ihtiyaçlarını bilen kuzu postundaki kurtlar da çok.
neye ihtiyacınız olduğunun kimsenin s. kinde olmadığını. size bu gözle bakan sizin böyle istediğinizi düşündüğünden değil kendi böyle istediği için böyle düşünüyor, içinden oh bu mal zaten 1 evlilik becerememiş bi daha o toplara girmek istemez rahat rahat takılırız (yatarız) diyor, neye ihtiyacın olduğunu çok s. klediğinden değil yani senin ciddi ilişkilerden bıkmış olma ihtimaline güvendiği için.
Detayda çok güzel ifade etmişsin ataerkil bir toplumun böyle sığ düşünmesine alıştım ben artık herkes kendi çapında düşünebiliyor sonuçta onlarında çapı bu kadar takma derim..
Boşanmış bir kadına tek bir pencereden bakılması gerçekten çok yorucu 💔 Senin söylediğin ihtiyaçlar o kadar insani ki… İlgi görmek, sevilmek, değer verilmek herkesin hakkı 🌿 Evlilik bitince kadınların sadece cinsellik aradığı düşüncesi büyük bir önyargı. Sen bir bireysin, duyguların ve emeğin var. Toplum bazen kendi korkularını yansıtıyor. Kendini anlatmaktan vazgeçme ama en çok da kendi değerine sen sahip çık 💛✨
Cevap
45Cevap
Ne gozle bakilmasinj bekliyorsun ki, Cocuk istismari, kadin cinayetj , gasp , tecavuz , bicaklama , hayvan istismarj , kadinin mal gibi gorulmesi... bunlar toplum gercekleri. Iyi insanlari tenzih ediyorum. Ne bekliyorsun ki bu zihniyetten.
Evet yaaa ülkemşn deamı… nasılsa bakşre değil kolay verir diye ya da o da tatmin olmak istiyordur zaman zaman azıyordur diye erkekler kullanabileceklerini sanıyor
Katılıyorum. Kim boşanmak için evlenmek ister ki? Bunu çoğu insan anlayamıyor. Kötü bir ailevi ilişki vs yaşamayanın hor gördüğü şeyler.
Tam tersi. İstediğin şey seks ise boşanırsın
Seks istemiyorsan ebli kalırsın
Evlilik sekse en uzak şeydir. Malum.
Tamam da sen kendini biliyorsun değil mi?
O zaman başkasının da fikrinin değişmeyecek olduğu için
Neden kendini yoruyorsun ki
Doğru ama şöyle bir durum da var. Siz tadını aldınız isteyeceksiniz hep. Ne kadar dayanabilir siniz ki
Keşke yanında olsam seni konuşmadan susturudum
Sakinnnn sabah sabah sinire gerek yok
😂😂😂😂😂😂😂
Beni görmedin ki
Ama çoğu kadın da dışarda birileriyle işini görüyor. Evlenmek istiyor
Bazen o ilgiyi şevkati gösterdiğimiz kadınlar da aldatıyor.
İllaki seks değildir istediğin şey ama iyi seks kolay kolay boşanılmaz
Çok çok çok haklı bu kadın , şunu bi anlayın bir kadının istediği en büyük şey ilgi
Çok haklısın bizim insanlar işte duş bu yatar hesabı
Bu durumu bu şekilde düşünenlerin ciddi problemli olduğu aşikar
ah be helal olsun bizim millet olayı yanlıs anlar hep
Günaydın bu arada ben de ayrıldım mevzu cinsellik değil ilgi sevgi huzur olmadıktan sonra evliliğin hiçbir anlamı yok zaten belli ayrılma sebeplerinden biri de buydu zaten huzursuzluk
Hiç bi zaman bakmadım ama hep yanlış yerden giriyor iletişim kuruyorlar işte
Haklısın evlilikte olay sadece seks değil
tanımak isterim seni
İstediğiniz şey ilgi, şefkat olsaydı fb olarak birlikte olduğum kadınlar gerçek zevki tattıktan sonra hemen birini bulup evlenmezdi.
Peki hem kedi yavrusu gibi okşanıp koklanıp öpülerek sevilmek hem de küçük bir xürtük gibi tokatlanarak becerilmek... Buna ne derdin?
Sevgi saygi olduktan sonra gerisi illaki gelir
Sacma dusunceli insanlardan uzak tutsun sizleri 🌹🙏
bi kadının dul olduklarını öğrenir öğrenmez tüm amaçları sadece skip bırakmak oluyor
Nerden bilelim eski kocanızın iyi olduğunu o konuda 😂
Biz sadece sizin seks ihtiyacınız karşılamak istiyoruz ötesi yok anı yaşamak
Toplumda değer yargıları hiçe sayılırsa bu durum kaçınılmaz boşanmış kadın , hastanedeki hemşire
Birbirinizi mutlu edemediğiniz için zaten böyle yerlerde sınız teşekkürler
Seks için boşanan da bir sürü insan var, öyle bakılamaz olaya
Sekste lazım sohbette
Çevrenin saçma bakış açısı bekar bir kadın sonuçta
Bence bu konu daha derin
Kesinlikle doğru
İgrenccsinizzzz yorumdakilerr
Cahil ve qbazaya bişe anlayatamazsin
haklısında pek bu farklı fantezileri neden duyunca çok şaşırıyosunuz
kaç yaşındasın
İşin ucu sonunda oraya dayanıyor
Bu yorumlar niye bu kadar mide bulandırıcı